Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende meraklı değilim bu yaşta evlenmeye. Benim özel durumum var18 yasinda kizlarin okullari yerine buraya evlenmek lazim diye koni acmalari beni cok sinirlendiriyor gercekten erkekler sizi kandiriyor kizlar gencsiniz cahilsiniz ne isterlerse yaparsiniz ya sonda 28 yasiniza geldiginizde yasamak istemeyeceginiz bir hayatiniz olacak gencliginizin tadini cikarin okulunuz ve derslerinizle ilgilenin
Ozel durumun ne kardeslerin mu bumu ozel adam sana nasil kabul ettirmis nasil ezmis kardeslerini kimse kabul etmez boyle diye yavrum Allah kimseye firsat vermesin adam senin kardeslerini koz olarak kullaniyor cunku sen onu sevmiyorsun tipi yok meslegi yok okumus degil sevsen hic buna gerek bile kalmazdi adamda seni evlilige ikna etmek icin kardeslerini kullaniyor saniyormusun bakacak hic sanmam sen okulunu bitir kimse kacmiyor ayaklarin yere bassin bak neler bekliyor seni o iki melegin hatrina Allah karsina daha guzel kismetler cikaracak emin ol acele etme o adamdan ayrilBende meraklı değilim bu yaşta evlenmeye. Benim özel durumum var
Kimse bakmaz demiyor. Kardesimin lafini etmez bile. Konusunu açmaz. Ben düşünüyorum böyle şeyleri. Insallah canim güzel dileklerin icin tesekkur ederimmOzel durumun ne kardeslerin mu bumu ozel adam sana nasil kabul ettirmis nasil ezmis kardeslerini kimse kabul etmez boyle diye yavrum Allah kimseye firsat vermesin adam senin kardeslerini koz olarak kullaniyor cunku sen onu sevmiyorsun tipi yok meslegi yok okumus degil sevsen hic buna gerek bile kalmazdi adamda seni evlilige ikna etmek icin kardeslerini kullaniyor saniyormusun bakacak hic sanmam sen okulunu bitir kimse kacmiyor ayaklarin yere bassin bak neler bekliyor seni o iki melegin hatrina Allah karsina daha guzel kismetler cikaracak emin ol acele etme o adamdan ayril
Sende dusunme Allah onlari yaratti dimi onlarin kaderleri senden benden daha acik olur cunki onlari koruyan gozetendir bosuna kardeslerine kafayi takmaKimse bakmaz demiyor. Kardesimin lafini etmez bile. Konusunu açmaz. Ben düşünüyorum böyle şeyleri. Insallah canim güzel dileklerin icin tesekkur ederimm
canım güzelce okulunu oku mesleğini eline al, herşey bi yana sevemedim dediğin insanla ömür mü geçer? daha yaşın ne başın ne hiç düşünecek bir şey yok, temiz temiz ayrıl.Merhaba kızlar
Önce kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım öğretmenlik okuyorum 1.siniftayım. 15 yaşında zihinsen engelli(otizm) erkek kardeşim, 8yaşında kız kardeşim var.
Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken internette tanıştım. O 22 yaşındaydı ve benim yaşadığım şehirde askerlik yapıyordu. Sohbetimiz ilerledi ve yalvar yakar beni görmeden bile çok sevdiğini (telefonla konuşuyoruz) evlenmek dahi istediğini, benim çok farklı olduğumu vs.. tabi ben inanmıyorum. Konuşmak istemediğimi söyledim ama nafile.
En sonunda onun askeri biteli memleketine döneli 1 ay olalı kabul ettim. Fakat ona sevmediğimi söylüyordum tamam olsun ilerde seversin diyordu. Ve buluştuk. (17 yaşındayim)
Hic bekledigim gibi değildi kizlar. En az 27 gösteriyordu. Yıpranmıştı. Babasının kumar borclari yüzünden 15 yasindan beri insaatta calisiyormus aile problemleri hat safhada.
Her neyse kızlar buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim.
Derdim su ki ben onu hâla sevemedim ama sevgisine saygı duyuyorum inaniyorum evlenirsem de mantik evliligi olacak. Erkek kardesine bakmana raziyim bizde kalabilir dedi. Annem bize karisamaz dedi (ilerisi icin soyluyor) dügün nasil istersen öyle olacak diyor. Üzerime titriyor ama hâla sevemedim çok ugrastim olmayinca olmuyor. Simdi 24 yasinda ve beni sıkıştırıyor yasıtlarim evlendi bana akrabamlarim evde kalmış diyor derhal istemeye gelelim yeter artik vs diyor. Bende evlenmek istemiyorum gencligimi üni hayatimi yaşamak istiyorum. Okula git diyor ama evli biri olarak. Evdekilerle konuşmaz san ayrilirim yeter diyor. Peki sizce kardeşim için bu adamla evlenmeli miyim ya da ayrilmali mi? Cunku baskasiyla evlenirsem kardesime baktirmayacakmis, kaynana yla ugrasacagim, hatta dayak yiyecegim gibime geliyor. Kararini verene kadar beni arama dedi
Ne yapayim çok bunaldim şimdi den tesekkurler![]()
Benim eşim de yüksekokul mezunu bir polis. Nedir bu kültür farkı tantanası? Ben ankaralıyım o manisalı. Ben şuan uzman öğretmenim hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz bu konuda. Önemli olan kendini geliştirmek. Benim eşim benden fazla kitap okur. Bilmem bilir misin nice okumuş eşek var memleketteO güveni verdi. Kac kere ağladi benim icin. O lise mezunu olacak ben üniversite. Ben ankaraliyim o amasyada. Kültür farki. Bi yandan da kardeşim![]()
Merhaba kızlar
Önce kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım öğretmenlik okuyorum 1.siniftayım. 15 yaşında zihinsen engelli(otizm) erkek kardeşim, 8yaşında kız kardeşim var.
Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken internette tanıştım. O 22 yaşındaydı ve benim yaşadığım şehirde askerlik yapıyordu. Sohbetimiz ilerledi ve yalvar yakar beni görmeden bile çok sevdiğini (telefonla konuşuyoruz) evlenmek dahi istediğini, benim çok farklı olduğumu vs.. tabi ben inanmıyorum. Konuşmak istemediğimi söyledim ama nafile.
En sonunda onun askeri biteli memleketine döneli 1 ay olalı kabul ettim. Fakat ona sevmediğimi söylüyordum tamam olsun ilerde seversin diyordu. Ve buluştuk. (17 yaşındayim)
Hic bekledigim gibi değildi kizlar. En az 27 gösteriyordu. Yıpranmıştı. Babasının kumar borclari yüzünden 15 yasindan beri insaatta calisiyormus aile problemleri hat safhada.
Her neyse kızlar buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim.
Derdim su ki ben onu hâla sevemedim ama sevgisine saygı duyuyorum inaniyorum evlenirsem de mantik evliligi olacak. Erkek kardesine bakmana raziyim bizde kalabilir dedi. Annem bize karisamaz dedi (ilerisi icin soyluyor) dügün nasil istersen öyle olacak diyor. Üzerime titriyor ama hâla sevemedim çok ugrastim olmayinca olmuyor. Simdi 24 yasinda ve beni sıkıştırıyor yasıtlarim evlendi bana akrabamlarim evde kalmış diyor derhal istemeye gelelim yeter artik vs diyor. Bende evlenmek istemiyorum gencligimi üni hayatimi yaşamak istiyorum. Okula git diyor ama evli biri olarak. Evdekilerle konuşmaz san ayrilirim yeter diyor. Peki sizce kardeşim için bu adamla evlenmeli miyim ya da ayrilmali mi? Cunku baskasiyla evlenirsem kardesime baktirmayacakmis, kaynana yla ugrasacagim, hatta dayak yiyecegim gibime geliyor. Kararini verene kadar beni arama dedi
Ne yapayim çok bunaldim şimdi den tesekkurler![]()