Işin içinden çıkamıyorum bana yardım edin kızlar lütfen... :(

cnm aileler istemiyorsa vardır bı bıldıklerı zmna bırk omrunu vermişsin 5 sene dusun ya zamna bırak dua et bolca sana rabbım en guzelini versin

Anladığım kadarıyla tek oğlu olan annenin kıskançlık psikolojisiiyle oğlunu dolduruşa getirmesi bence bu.Ama annesi istemiyorsa seni bence her şeyi göze alıp da evlenme ne kadar annesiyle evlenmeyeceğim sevgilim beni seviyor diye düşünsek de damat adayı arada çok kalıyor ve anneler bu konuda çok acımasız olabiliyor.Erkek arkadaşınla açıkça konuş ikna edebiliyorsa annesini etsin yok istemiyorsa arama sorma vazgeç bence çünkü ha nişanlandık evlendik deyince de sorun çözülmüyor.Hatta katlanarak büyüyor.Allah yardımcın olsun

anne sevgisi ağır basmış,evlendikten sonra daha çok problem yaşarsınız gibi geldi bana
Allah yardımcınız olsun,inşallah insafa gelir annesi..onların yanında yaşama şansınız varsa,siz kendi ailenizden fedakarlık edin bari

sevgilin demekki iyice düşünmüş taşınmış ve bence yapamayacağını anlamış,annesi belliki seni istemiyor o yüzden geçinemezler diye düşünmüş olabilir,bende bir zamanlar nişanlanmıştım biriyle annesiyle pek birbirimize ısınamadık nişanlandığım insan annesi ve benim aramda kaldı,geçinemeyiz diye düşündü demekki ayrıldı ailesini tercih etti daha doğrusu annesini tercih etti,iyiki öyle yapmış yoksa eşimi bulamayacaktım ve mutlu olamayacaktım şunu söyleyim aile istemiyorsa mutlu olamazsın başlamadan bitsin bence istenmeyen gelin olma derim çünkü çok kötü bişey bu sonrasında bişey değişmiyo...

sanırım erkek arkadaşın bu durumlardan sıkılmış. yani ailelerin istememesi vs. böyle olunca da senden uzaklaşmış gibi duruyor bence karşına al konuş.. böyle davranınca üzüldüğünü açıkla. ondan sonra da bir karar ver.

benimde şubat 5te başımdan buna benzer bi olay geçti. Erkek arkadaşım 2012 mayısından beri ailesinin bu işin adının konmasını istediğini ve istemeye gelmek istediklerini söyledi. Ben olayı aileme açtım annesi rahatsızlandı. Gelemediler eylüle ertelendi gelme işleri eylül oldu kardeşi ameliyat geçirdi gelemediler şubata atıldı gelme işleri... Şubat geldi tanışmaya geldiler sevgilimin annesi daha kapıdan içeri girerken suratını astı 10 karış neyse kahveler yapıldı dağıtıldı eşi konuya girmeye çalışınca eşinin bacağına vurarak isteme filan olmucak dedi. Müstakbel kayınpederim konuyu bir kaç kez daha açmaya çalıştı ama aynı tepkiyle karşılaştı biz ailece moralimiz çok bozulsada güler yüzümüzü gösterdik ikramlarımızı yaptık arabalarına kadar uğurladık. Erkek arkadaşım sonrasında annesinin bizi yakıştıramadığını mutlu olamayacağımızı söylediğini söyledi bana biraz zaman ver ben düzelticem haline yoluna koyucam dedi. Babası aradı özür diledi olanlar için niyetlerinin ciddi olduğunu ve istemeye geleceklerini benide ailemide çok beğendiğini söyledi. 10 gün kadar bekledim ama annesi abuk subuk sebepler üretmeye devam etti açık olduğumu kapalı bi gelin istediğini söyledi ve en sonunda eğer ki onu alırsan sana sütümüde hakkımıda helal etmem dedi. Erkek arkadaşımda benim yanımda durup bana destek olması gerekirken benden günden güne uzaklaştı annem işte napabilirim ikna etmeye çalışıyorum ama olmuyo nuh diyo peygamber demiyo seni çok seviyorum ama annemi de çok seviyorum gibi şeyler söyledi ve ben bitirme kararı aldım... 2 senemi verdim bensiz yaşayamayacağını söyleyen adam annesinin abuk subuk nedenlerine göz yumdu ve 10 günlük direnmeden sonra pes etti... Hala arada arıyor ama ben çok kırgınım haketmediğim bir muamele gördüm ve şu aşamada benim yanımda duramadı ileride daha çok ezdirirdi doğrusunun bu olduğuna kanaat getirdim. Canım sana da tavsiyem eğer ki erkek arkadaşın senden uzaklaştıysa ve arayı bulamayacağına inanıyorsan seni oyaladığını hissediyosan kesinlikle devam ettirme ben 1 gün yaşadığımdan dolayı ne kadar üzüldüm istenmiyosan ben gibi ömürlük uğraşıcaklar her günün gözyaşıyla geçicek o yüzden 5 senen gitmiş daha fazla senden almasına müsade etme kendini ve aileni düşün...

Annesine-babasına söz geçiremediği için 5 yıllık nişanını bozan erkekler görmüştük burada. Sevgilinizin sinyalleri aynı doğrultuda, bir ton masraf edip, bir sürü hayal kurduktan sonra biteceğine şimdiden ayaklarınızı yere sağlam basmanız daha doğru. Zaten tavırlarınız da bu doğrultuda ve mantıklı görünüyor. Sağduyulu bir kadına benziyorsunuz, dediğiniz gibi bırakın o peşinizden koşsun biraz da. Hakkınızda en iyisi olsun umarım.

öncelikle herşeyin hayırlısı olur senin için.. yazını okurken ablam geldi gözümün önüne aynı senin yaşadığın süreçleri yaşadı ve enişte ailesini ikna etti evlendiler.. tabi bu ikna olayını biz evlendikten sonra duyduk biz egeliyiz onlar iç anadolu ablam çok zorlandı evlendiğinde eniştede annesinin ağzınada bakmaya başlayınca daha ablam 1 yıllık evliyken bana ağlayarak keşke aşkımdan ölseydimde evlenmeseydim kim için ailemi memleketimi bıraktım neler yaşıyorum diye ağlamıştı..tabi bu ağlamalar hep devam etti 2 yıl önce boşandılar ve şuan diorki ablam gençliğimi yazık etmişim, eğer aileler problem çıkartıyorsa bu problem yıllara yayılıyor çok iyi düşün derim şuan üzülürsün ama geleceğini karartamazsın benim ablam 10 yıl dayandı 2 tanede çocukları var sen bu duruma düşmezsin inşallah..herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…