Selamlar,
Benim 5 senelik bir ilişkim var sevgilimle uzak şehirlerdeyiz. Ben ailemin tek kızıyım. Erkek arkadasımda tek oğlu. Üniversitedeyken tanışmıştık. İlk 4 sene ailesi istemedi beni. Bizim aile yapımıza uyum sağlayamaz hem tek oğlumuzsun tek gelinim olcak oda uzaktan mı olcak diye çok baskı yaptılar.Bu nedenlerden dolayı 3 defa ayrılık yaşadık ama her defasında birbirimizden uzak kalamadık. Bundan 1 ay öncesine kadar babası herşeyi kabul etti madem bukadar seviyosunuz kendiniz bilirsiniz biz arkanızdayım herzaman dedi. Babası bunları söylerken annesi hiç bişey söylemedi. Ailesi istemiyoken benim için ölen sevgilim babası arkamızdayken bana uzak davranmaya başladı. Her defasında sorduğumda bişey olmadığını söylüyor. beni aramadan duramayan sevgilim ben aradığımda aramayı akıl ediyor. Neler olduğunu kestiremiyorum. 2 gün önce sordum evlilikten korkuyorum rahat yaşayalım istiyorum o yüzden evlenmek için erken diyor. bende en azından nişanlanalım artık kimse konuşmasın diyorum onuda tamam akışına bırak zamanı gelince olcak diyo..
Daha mutlu olmam gerekirken çok mutsuzum
Benim babam en başından beri arkamdaydı şimdi oda bu iş fazla uzadı gelsinler istesinler demeye başladı. annem de vazgeçirmeye çalışıyo uzakta nasıl yapcan ailesi istemediği sürece diyo
erkek arkadaşımda bu kadar olay olurken benden uzaklaştı sizce olayları ben mi abartıyorum artık işin içinden çıkamıyorum