İşin içinden çıkamıyorum lütfen akıl verebilir misiniz

mina0147

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
68
19
3
32
Arkadaşlar merhaba
Eşimle birkaç problemim var daha önce çift terapisi almayı düşündüm ama maddiyattan dolayı yapamadım.
Benim sorum eşimle bir konuda anlaşamıyoruz işin içinden çıkamıyoruz bana göre yanlış ona göre yanlış olmayan bir şey yok ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Bir ortama girdiğimizde bayan veya erkek varsa ilgisini çekmek için ön planda olmak akılda kalmaya çalışmak için sürekli konuşuyor kendini övüyor biseyler anlatıyor ilgileniyor.Erkek olunca problem yok ama bayan olunca ben bu duruma aşırı sinir oluyorum yanlış bir hareketi olmuyor ama bana çok flörtöz geliyor hareketleri sonuçta evli ben daha ağır takılmasını istiyorum ama asla anlamıyor kadınlarla samimi olmasına sinir oluyorum. Bir ortama girdikten sonra eve dönünce mutlaka kavga çıkıyor bu sebepten ve orta yolu bulamıyoruz bana sürekli aynı konuyu açmamdan bıktıgını kötü niyetinin olmadığını söyleyip duruyor.bana göre de tavırları çok rahat geliyor.mesela benim ailem haremlik selamlık büyüttü beni onlar öyle değil sanırım yetişme tarzımızdan kaynaklı ama ben aşırı takıyorum benden başka bir kadınla muhabbet etmesine bile. Siz nasıl aştınız bu durumları yardımcı olursanız sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim

Evlenmeden önce aranızdaki bu farkı görmediniz mi

İnsanların özellikleri değişmez. Siz bu saatten sonra eşiniz gibi biri olabilir misiniz? Büyük ihtimalle cevap hayır. O yüzden onu değiştirmeye çalışmayın dediği gibi kötü niyeti yoktur çoğu insan daha sosyal konuşkan olur. Sizin gibi olmasını beklemeyin

Eğer bahsettiğiniz kadar çok konuşup kendini çok övüyorsa o yeni gelen kişiye zaten itici geliyodur. Çok nadirdir ilk tanışmada kendini uzun uzun pohpohlayan kişilerin sevilmesi. Ama siz biraz abartıyor da olabilirsiniz bilemedim

Edit: eski konularınıza baktım da eşiniz baya laubali bir tip. Bence çok eksik anlatmışsınız. Şu anlattığınız çift terapisi alınacak kadar büyük bir problem gibi durmuyor çünküm

en azindan sizin onunuzde yapiyormus, is yerinde goruyoruz esinin yaninda salon erkegi, esi yokken civik afedersin

Gerçekten laubali bir adamsa işiniz çok zor. Değişmez. Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Ama siz abartıyorsanız kendinizi eğitmelisiniz. İnsanlar birbiri ile cinsiyet ayrımı olmadan konuşabilmeli,tartışabilmeli hatta şakalaşabilmeli…

Bundan sonra arkadaş buluşmalarına falan paravan götürün hanımefendi. Araya koyarsınız.

haremlik selamlık detayını verdiğinize pişman olacaksınız
çünkü konu asla bu değil
eski konularınızı okudum eşiniz tatilde bile sizin yanınıza gelmeyip abla dediği kadınlarla denize giriyormuş
ve daha bir sürü şey
laftan da anlamıyor
bilemiyorum...

Evet haremlik selamlık yazınca selam deyince tribe giriyorum gibi algılanmış birkaç problemim daha olmuştu önceden şimdi çok fazla aynı kişiyle aynı ortamda bulunmuyoruz yer ve zaman farkı var kişiler ve olaylar tamamen farklı ben bu adama yaptığının yanlış olduğunu anlatıyorum ama asla anlamıyor ona çok normal geliyor

Enteresan.
Bence sende de sorun var.
Her kadından kıskanman normal mi

Bu eski konunuz. Kocanız cidden fazla cıvık biri, bkunu çıkartmış. Bir mesajınızda size paranoyak muamelesi yaptığını ama aynı şeyi sizin yapacağınız fikrine dayanamadığını da yazmışsınız aynı konuda. Eşiniz pek uyanık, yediğin haltı gizlemek için onu göz önünde yapacaksın, sorana ne alakası var dedin mi tamam.

Bundan sonra arkadaş buluşmalarına falan paravan götürün hanımefendi. Araya koyarsınız.
Eski konuları görünce bu yorumumdan vazgeçtim. Tatilde bile sizinle vakit geçirmeyen, başka kadınlarla tatilini değerlendiren bir kocanız var. Arkadaşların cıvık tanımlamasına katılıyorum.
Adam yaptığının yanlış olduğunun farkında ama yapmaya devam edebilmek için gaayet normal bu, sen hastasın moduna girmiş.

Yanlis bir hareketi yok ama cok flortoz geliyor ne demek? Flortoz mu degil mi? sanirim sizin tek sorununuz bu degil kadinlarla konusmasindan tamamen rahatsizsiniz sanki. Iste, sokakta, markette kadin gorunce basini cevirmesini mi istiyorsunuz? Bu mumkun mu sizce? Esiniz evde otururken birden surda kadinlar var oraya gidelim diyordur o zaman yazdiklariniz bir yere kadar anlasilabilir. Bizi ailem haremlik selamlik buyuttu demissiniz, aile arasinda da mi kadinlarla konusmasin istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…