İşin içinden çıkamıyorum lütfen yardım.

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba eski sevgilimle barışma kararı aldık çok güzel bir evlenme teklifi aldım. Onun dışında onda değişmesini istediğim bir takım davranışlar vardı onların bir kısmını hallettik bir kaç canımı sıkan davranışları daha var ama onların da üstesinden geleceğimize eminim . Bunlar arkadaş ayağına çok gitmesi evlenince arkadaş ayağını bırakırım şimdi sen yanımda yoksun canım sıkılıyor ondan onlarla takılıyorum çevremde kimse yok diyor diğer sorun ise samimi bir kız arkadaşı olması. Kız kendine asılıyor ama ne hikmetse bizimkisi arkadaş gözüyle bakıyormuş o kızı hayatımızdan uzaklaştırmaya çalıştıkça kız sürekli birşeyler bahane ederek sevgilimle muhattap olmayı başarıyor. Bunun için bir çok kavga ettik. Bu birinci sorun.

Diğer sorun ise ailemin kendisini istemiyor olması . Aileler yaklaşık bir ay önce tanıştı . Kendisi özelde bir şirkette yöneticilik yapıyor. Ben ise iyi bir bölümden mezunum. Annem bir türlü kabul etmiyor .bunun iki nedeni var birincisi önceden beni terkedip üzmüş olması diğer nedeni işinin özelde çalışıyor olması . işi garanti değil diyor. Rüyamda gördüm bu çocuk iyi değil diyor. Burda hafız bir kadın var .bilen bilir istiare rüyasına yatmak diye birşey var onu senin için söyledim rüyasında iyi görmemiş senin için hayırlı değil diyor .bende bu tarz şeylere inanmam demeyeyim de yani bir türlü kabul edemiyorum. Kız kardeşim de annemle ağız birliği yapıyor evde tek kalmış durumdayım. Yani eve çevreye karşı yenik durumdayım. Bir yandan bırak ya kedisurat hayatına bak önce memuriyetini eline al sonra karşına daha iyileri çıkar diyorum diğer yandan sevdiğim birini kaybedersem onun pişmanlığını yaşamaktan korkuyorum. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz???

Hatırladım sizin konunuzu. Arkadaş çevresi kızlara laf atıyor filan demiştiniz. Herkes de eleştirmişti karakterini ben dahil. Bence siz üzüleceksiniz bu adamla. Bir insan 7 de ne ise 70 de de odur. Hepimizin arkadaşı var ama seçici oluyoruz. Ayrıca bir erkek bir kadının kendisine olan ilgisini anlar. Arkadaş görüyorum filan bunlar hikaye.

Denenmişi denedim 3 yılımı kaybettim.

Özel sektör evet zor olabilir ama bu işsiz kalacağı anlamına gelmez. Annenizin mantığına göre özel sektörde çalışanların evlenmeye hakkı yok.

Diğer kız meselesinde de iş erkek arkadaşınızda biter. Kimse kendisine seviyeli duran birine sürekli salça olmaz, bi noktadan sonra pes eder.
Bu konuyu iyi düşünün derim.

Pc: Anneler hisseder

Açıkçası evleneceğim insanla "ben " evleneceğim için, annemin fikrini önemsemem .
Kaç yaşlarında insanlarız yani beynimize hakaret bu bence .
Memuriyet bu kadar mı önemli? Hemde her gün insanlar memur olmasına rağmen isten atılırken .
Annenize biraz ülke gundemiyle ilgilenmeyi öneriyorum.

Bende sizin gibi söylüyorum ama bu çocuk senin için hayırlı değil diyor kız kardeşim de ağız birliği yapıyor geçmişten dem vuruyorlar. Bu da beni huzursuz ediyor haliyle .

Keşke ama seviyorum keşke böyle olmasaydı .

Keşke ama seviyorum keşke böyle olmasaydı .
Sadece memuriyet olsa konu annenizi dinlemeyin evlenince derdim çünkü önemli bir şey değil o, ama eski konunuzdan hatirladigim sizin sevgilinize geçmişten dolayı güvensizlik yaşadığınız. Guvensizlikle evlilik zor.

Bende işi problem etmiyorum ama dediğiniz gibi güven problemi var .Ne yazık ki herşey sevmek aşık olmak da değil bunu çok iyi biliyorum

Yani sevgili konu sahibesi adam basıyor gidiyor umrunda olmuyorsunuz, öteyle beriyle sizi takmadan flörtleşiyor...yani adamın size değer verdiğini düşünmüyorum. Anneniz haklı bu adamdan size hayır gelmez.

Ailen istemiyorsa evlenme babam resmen aglayarak evlenme dedi bana ben ayaklarimi yere vurdum evlenecem diye basim goge erdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…