Bende sizin gibi söylüyorum ama bu çocuk senin için hayırlı değil diyor kız kardeşim de ağız birliği yapıyor geçmişten dem vuruyorlar. Bu da beni huzursuz ediyor haliyle .Açıkçası evleneceğim insanla "ben " evleneceğim için, annemin fikrini önemsemem .
Kaç yaşlarında insanlarız yani beynimize hakaret bu bence .
Memuriyet bu kadar mı önemli? Hemde her gün insanlar memur olmasına rağmen isten atılırken .
Annenize biraz ülke gundemiyle ilgilenmeyi öneriyorum.
Keşke ama seviyorum keşke böyle olmasaydı .Annenizi dinleyin lütfen. Büyüklerin bir bildiği oluyor her daim. Daha önce açtığıniz konuyu hatırlıyorum. Sizi o kadar üzen bırakıp giden bir adama neden döndunuz ki? En başında size dönünce tekmeyi vursaydiniz keşke.
Sadece memuriyet olsa konu annenizi dinlemeyin evlenince derdim çünkü önemli bir şey değil o, ama eski konunuzdan hatirladigim sizin sevgilinize geçmişten dolayı güvensizlik yaşadığınız. Guvensizlikle evlilik zor.Keşke ama seviyorum keşke böyle olmasaydı .
Bende işi problem etmiyorum ama dediğiniz gibi güven problemi var .Ne yazık ki herşey sevmek aşık olmak da değil bunu çok iyi biliyorumSadece memuriyet olsa konu annenizi dinlemeyin evlenince derdim çünkü önemli bir şey değil o, ama eski konunuzdan hatirladigim sizin sevgilinize geçmişten dolayı güvensizlik yaşadığınız. Guvensizlikle evlilik zor.
Malesef , güven öyle bir şey ki bir kez zedelenince eskisi gibi olamıyor insan.Bende işi problem etmiyorum ama dediğiniz gibi güven problemi var .Ne yazık ki herşey sevmek aşık olmak da değil bunu çok iyi biliyorum
Bir anne istemiyorsa kesin bişey vardır o işin içinde. Bitir onune bak derim
Teşekkür ederimYani sevgili konu sahibesi adam basıyor gidiyor umrunda olmuyorsunuz, öteyle beriyle sizi takmadan flörtleşiyor...yani adamın size değer verdiğini düşünmüyorum. Anneniz haklı bu adamdan size hayır gelmez.
Teşekkür ederim
Var ama gönül ha diyince birine ısınmıyorÜzülmenizi istemem ama bu adamı ben de hiç beğenmedim
Daha iyi adaylar yok mu
TeşekkürlerBir anne istemiyorsa kesin bişey vardır o işin içinde. Bitir onune bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?