Askin gözü kordur derler aslinds ben de aynı durumdayım biraz farklar da var benzer yönler çok bence bu annenin nasıl bir goruye sahip olduğunu gösterir ki ben sana başka bir hikaye anlatacağım
Ben yıllardır annemin yanında en cok kalan insan olarak görüyorum ki annem çok büyük yalnızlık içinde lisede birisine asik olmuş annesi babası parası yok diye vermemiş babamın durumu iyi diye annemde kizginlikla babamla evlenmiş yıllardır o adamı unutamsdi hissettiğim kadarıyla durumu çok iyi olan babam da artık yok o adamı soracak olursan durumu o kadar iyi ki yıllar sonra mesaj yazmış anneme faceden bulup ama annem evli diye cevap dahi vermeden engellemiş şimdi çok pişman içten ice annesinden babasından nefer ediyor kimsegormuyir anlamıyor ama o çok pişman üzgün belki daha çok seveceksinn belki çok iyi bir adam abartiyorlar yada haklılar iyice düşün ama ben ruya gördüm gibi saçma şeylere değil gerçek sebep söylemelerini ışte ne malum memur diye evlendigin adam terkedecek belki seni ve ya kaza gevirecerek ölecek neyin garantisi bu anlamıyorum iyice düşün herşeyi düşün haklı da olabilirler haksız da hayatı senin yerine yaşayan ebeveynlerden de olabilirler bu hayat senin sen karar ver ve aşk kolay bulunmuyor