Işin içinden çıkamıyorum siz olsanız ???

reprant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
12
0
86
Afyon
Merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum bir çok yazı okudum buarada ama şimdi çok fena yardıma ihtiyacım var ve ne yapacağımı bilemiyorum yada ne yapsam yanlış oluyor

benim üç yıl süren bir ilişkim var beni çok seven durmadan sevdiğini söyleyen ilgilenen biriydi ama şimdi ne içimde bulunduğum durumu ne de onu tanıyabiliyorum öyle bir yere saplandım ki neye tutunsam elimde kalıyor
önceden sıksık sevdiğini söyleyen değer verip önem veren biriydi elbette bu karşılıklıydı ama yaklaşık iki aydır bana kök söktürüyor ne desem ne sorsam durmadan bağırıp hakaret ve küfür ediyor onun bu denli değişimi beni çok şaşırttı evet zaman zaman ilgisiz olurdu ama hiç bukadar uzun sürmezdi şimdi sanki benle mutlu değil beni istemiyor gibi bir hafta önce konuştum artık seviyorum demiyorsun aramıyorsun ben aramasam aramassın özledim demesen demezsin dedim ki birsürü laf duydum artık bu durumda ne yapacağımı şaşırdım sanki birtek o üzülüyor kırılıyor yaptığı hataarın hiçbiri için özür dilemeyi bırak bir kusura bakma bile demiyor başka msn adresleri ve oarada sadece kızlar kayıtlı buldum sen açığımı arıyorsun diyor bu yüzden ilgisizsin diyorum takıntı yapıyorsun diyor ona derdimi anlatamıyorum bahane bulup yalan söylüyor bazen yakalıyorum kızıyor ne zaman açığımı aramaktan vazgeçicen diyor bende o son konuşmadan sonra aramadım baktım oda sadece bilinmeyen no dan arayıp gunde bırkez ses dınledi okadar işinde ve ailesinde sorunlar var zaman zaman böyle olurdu ama buara çok fena sinirli gergin sanki bir bana böyle paylaşmıyor anlattmıyor hiçbirşey sorunca geçiştiriyor o kadar ilgisiz ve ihmal ediyor ki birtek kendi sorunları önemli onun için sanırım ama önceden yani iki ay önce öyle iyidi ki ilgili günde onlarca kez arayan biriydi şimdi diyorum ki gerçekten sıkıntısı olduğu içinmi ve ben biri var biryle konuşuyorsun deyip durmadan üstüne gittiğim için mi böyle yoksa gerçekten sorunları var o yüzden mi böyle anlıyamıyorum çok ilgisiz ve sevildiğinden emin olduğu için umursamıyor kırıldığımı kızacağımı falan varsa yoksa o ne desem konuştum bağardım yok olmuyor başkası mı var acaba aramaları bitti ilgisi bitti yada sorunlarımı gerçek sıkıntısı yoksa ben çokmu takıntı yapıp üsteledim onu birimi var diye neden aramıyorsun bilmem ne diye hergün söylendim öyle kavgalar çıktı ki iyice çıkmaza girdi o da ne bırakabiliyor nede bu kavgalarla yapabiliyor ne yapacağımı anlıyamadım ki üçyıl da ilkkez böyle önceden de ilgisizlik ihmalkarlık yapardı enfazla bir kaç hafta ama bukez çok sürdü ve resmen çektiriyor bağrıp çağırıyor konuşmuyor paylaşmıyor hayal kurmuyor seviyorum demiyor sadece takıntılısın paranoyaksın diyor o yüzden böyle oluyor diyor ne yapmalıyım sizce siz olsanız nasıl davranırsınız arayıp sormuyor biri var gibi sanki ama yüzde yüz emin olduğum birşey değil tabi sadece msn de kızlar var sevmek özlemek bunları söylemek zor geliyor ya hadi senin isedin olsun bende sen gibi yapayım aramayım dedim aramadım ama günde bırkez sesimi dinleyip durdu bişi demedi halbuki öyle zor değildi yani sevdini hissettirmek ama zor geliyor beni cebindemi tutmaya çalışıyor yoksa sorunları var diyemi öyle de birinin olabileceğinide kafam dan atamıyorum önceden nereye gitse açılan tel açılmıyor artık akşamları falan benle arkadaş gibi konuşuyor sen hep benle olcan diyen beni kıskanan seven gitti yerine iki ayda bambaşka biri geldi sizce takıntımı bu ilgisizlinden birnin varlığına bağlamak yani sırf msnde birsürü kız gördüm diye gunduz bınkez arayan aramıyr başkasınlamı konuşuyor dıyorum iyice daraldım işin içinden çıkamıyorum kavga ettıkçede konuşaamaz olduk bizi bu hale sen getırdın deyp duruyor buneysede hakaret ve küfür işin içine girince iyice çekılmez oluyor ne yapacağımı şaşırdım artık siz olsanız ne düşünür ne yaparsınız????

valla başını okudum gerisini okumaya gerek duymadım. daha evli değilsin birşey değilsin, sana şimdiden küfür eden adamla ne işin var Allah aşkına?

Fikir vermeyi çok isterdim ama blok halinde yazmış ve hiç bir noktalama işareti kullanmamışsınız, anlamakta güçlük çekiliyor. Dolayısıyla ancak yarısına kadar okuyabildim ve bıraktım sonunda..

valla başını okudum gerisini okumaya gerek duymadım. daha evli değilsin birşey değilsin, sana şimdiden küfür eden adamla ne işin var Allah aşkına?

Aynen!kaydirigubbakcemile5
Hiç anlamıyorum şu gençleri hiç...:delphin:

ben küfür olayını anlayamıyorum ne kadar ayıp bişe ya evli olsanda olmasanda küfür edilmesi bi garip geliyor bana sogumak için bi neden bence ...

bence hayatinda bir baskasi var onu su an deniyor bu arada ilgisini ikinize veremiyor senide elinde tutmak istiyor olurda onunla olmazsa seninle olur diye

küfürü kabullenen o kadar çok kız var ki çevremde hiç bi zaman akıl erdirememişimdir nasıl sindirdiklerini :uhm:

Küfür mü ediyor? 1 saniye durma kaç oradan. Başka nedenler arama.

Canım şimdiden böyle ise ilerisini sen düşün Arkadaşlarında dediği gibi dönüp bakma bile arkana

arkana bile bakma herkes kendi yoluna şimdi bunu yapan sonrasını düşünmek bile istemiyorum

sende faceine yakışıklı erkekler ekle
bakalım tepkisi nolucak
beyefendi rahat fingirdeyemiyor o yüzden sana bu öfkesi.
bence gözü senden başkasını gören bir erkekten uzak dur.

bence hayatinda bir baskasi var onu su an deniyor bu arada ilgisini ikinize veremiyor senide elinde tutmak istiyor olurda onunla olmazsa seninle olur diye

bende öyle düşünüyorum ama çok tuhaftır ki hiç işi bu kadar abartmamıştı elinden bir şey yapmak gelmiyorsa düzeltmek adına tek bir elefon dahi açamıyorsa bence de gerçekten öyle bunu diyorum mesela başka biri var diye ama paranoyaklıkmış mesela sanki bu çok normal bir şey belki de hata da bende çok üstüne gittim aramadın yazmadın tel. açmadın yalan mı söylüyorsun falan diye çok dedim oda öylesine emin ki sevildiğinden çaba harcamak bir yana arama zahmetine bir telefona dahii tenezzül etmiyor
ayrılınca da suçluyor senin yüzünden diye ayrılmayınca da böyle oluyor işte

bu arada evet belki hızlı yazdığım için noktalama işaretlerine dikkat etmemiş olabilirim kusura bakmayın arkadaşlar çünkü sinirliyim kırgın öfkeli hata yapınca kusura bakma demek bile zor geliyor bunca şeyde halı olduğunu düşünebiliyor mesela abartıyor oluyorum ozaman da ne demem nasıl konuçmam davranmam gerektiğini anlıyamıyorum artık bana sevdiğini o kadar çok anlatmış ki bıkmış anlatmaktan öyle diyor yorulmuş cebinde durmamı istiyor onu hep bekleyen ben olmalıyım arayan falan üç yıl sonra bu denli değişimi beni şaşırttı aslında mutluydu hep derdi ama şimdi çok değişti sabır falan bırakmadı bir yandan seviyorum evet ama bir yandan da onun kaybetme korkusu olmadığını görüyorum üzülüyorum dert ediyorum bunu demek istiyor belkide laf olsun diye ama bunu derkenbile alttan almak yerine bağırarak yapıyor bu yüzden anlaşamıyoruz ve size de danışmak istedim o yüzden

okuyabilirseniz sabırla okusanız da fikir verseniz ben çıkamıyorum işin içinden aslında iyi biri ama öfkeli olunca mücadele edilmesi zor biri oluyor ama öyle iyi ve fedakar davranan birinin şimmdi umursamayıp sevmiyor gibi görünen halini ve bana hissettirdiklerini anlatamıyorum ona hep o mu altta alacakmış neyse konu özetle bu aslın da başka fikri olan

bitir kesinlikle bunun sonunu ben yaşadım küfür vardı böyle oyalamalar vardı sonu nemi olduuu kocaman bir ihanettt :1shok:

oy oy hala soruyosun ne yapayım diye öyle mi:delphin:
hani evli olsan bişey diyemem de bekarsın bide üstelik
ne işin var senin daha o adamla beynine silah mı dayıyor benimle kal diye çıkarsana hayatından Allah allaaaahh

bekarken bir erkeğin kahrı bu kadar çekilmez be canım... yol ver gitsin...

olumsuz konuşmak istemiyorum. ama çektiğin acıyı anlayabiliyorum.üzüldüğünü ve acı çektiğini çok yansıtma derim.şimdilik sadece izle bir müddet daha bakalım neler gösterecek.sen güçlü olmaya çalış sana yaptığı olumsuzlukları düşünerek hareket et. çok da takip etme msn kızlar felandüşünme çok.bunları ona sorma bile kendini ondan uzak tut biraz. bir heyecan yaşıyo ve pişman olmaktan korkup bence seni tamamen hayatından çıkartamıyor derim.

Back
X