• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamıyorum

yesilgri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
492
297
53
Merhaba herkese

3 yıl önce ayrildigim ve başıma bela olan biri vardi sosyal medyadan beni bütün sulaleme rezil etmişti iftiralarla falan aylarca devam etti bu ailemle aram çok kötü bozulmuştu sonra evlenip yurt dışına taşındım bu sahis da hiç bir iletisiim olmadı ailemle de bildiğim kadarıyla.
İki ay önce yurda döndüm ne hikmetse önce kardeşime fake bı hesap mesaj atıp beni sordu kardeşim hiç dönmedi mesaja bı kaç gün önce de kuzenime baska bir hesap mesaj atmış beni sormuş evlenip evlenmedigimi cocugumu nerdeyse yasadigini falan.

Allah aşkına cildiricam ya aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum zaten zor bı surecten geciyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum akıl verin bana lütfen

Eşinize anlatmismiydiniz yaşadığınız bu olayı? ? Anlatmadiysaniz bence paylasmalisiniz ve beraber bir yol izlemelesiniz..
Evet biliyor eşim ama zaten boşanma aşamasındayız bilmesine gerek yok açıkçası şahıs aynı şahıs mi bilmiyorum ama başka o şekilde rahatsur edicek kimseyi bilmiyotum

Zaten sulalen ogrenmis daha korkutacagi bir sey kalmis mi? Hemen polise gidin gorsun hanyayi konyayi tehdit nasil oluyormus!
Hesap fake olduğu için emin olamıyorum aynı şahıs mi inkar eder zaten polisin bununla uğraşacağini düşünmüyorum

bence aynı manyaktır. dikkat et boşandığı falan öğrenirse iyice zıvanadan çıkabilir.
birebir seninle iletişime geçmeye çalışırsa da savcılığa git.

Evet biliyor eşim ama zaten boşanma aşamasındayız bilmesine gerek yok açıkçası şahıs aynı şahıs mi bilmiyorum ama başka o şekilde rahatsur edicek kimseyi bilmiyotum
IP adresinden bulunur ve dikkat edin boşanma asaminda oldugunuz ediniz bu durumu ogrenirsese bunu kullanır. .

bence aynı manyaktır. dikkat et boşandığı falan öğrenirse iyice zıvanadan çıkabilir.
birebir seninle iletişime geçmeye çalışırsa da savcılığa git.
Bizzat benimle iletişime geçmiyor zaten sosyal medya kullanmıyorum amaç pislik sanırım sadece gerçekten tiksiniyorum böyle insan kiliklilardan

Çok mu film izliyorum bilmiyorum ama acaba o şahıs değil de bir başkası olabilir mi? Eşin iletişime geçip geçmeyeceğinizi merak edip oyun yapabilir mi?(boşanma nedeninizi bilmiyorum ama belki mahkemede kullanmak için koz arıyordur)

Kabul ediyorum tatile girdim polisiyenin suyunu çıkarttım, ne yapayım seviyorum.

Çok mu film izliyorum bilmiyorum ama acaba o şahıs değil de bir başkası olabilir mi? Eşin iletişime geçip geçmeyeceğinizi merak edip oyun yapabilir mi?(boşanma nedeninizi bilmiyorum ama belki mahkemede kullanmak için koz arıyordur)

Kabul ediyorum tatile girdim polisiyenin suyunu çıkarttım, ne yapayım seviyorum.
Yok hayır eşim öyle şeylerle uğraşacak insan değil

benimde ilk aklıma bu geldi eşin konuyu bildiği için
psikolojik olarak seni çökertmeye ya da eline koz geçirmeye çalışıyor olabilir mi? :kahve:

Yo
benimde ilk aklıma bu geldi eşin konuyu bildiği için
psikolojik olarak seni çökertmeye ya da eline koz geçirmeye çalışıyor olabilir mi? :kahve:[QUOTEY
Yok hayır bununla uğraşacak kadar bile değer vermez bana aklına bile gelmez böyle bişey yapmak ki anlamazda sosyal medya işlerinden onlara ayıracak zamanı yoktur hiç

sizi kime sormusşsa o bi güzel kalaylayıp cevap yazmaıyormu sana ne kardeşim sen kimsin vs diyerek

Ne kadarlık bir ilişkiniz olmuştu?
Benimde 6 sene boyunca ilişki yaşadığım çıktığım çocukluk aşkım başıma bela olmuştu. Sonra polise şikayet ettim hemde uyuşturucu kaçakçılığı ve taciz tecavüzden.. uğraştı durdu birazda gözü korktu,daha uğraşmıyor benimle. Ama arada gördüğünde falan gülümser konuşmaya çalışır ruh hastası.

Ne kadarlık bir ilişkiniz olmuştu?
Benimde 6 sene boyunca ilişki yaşadığım çıktığım çocukluk aşkım başıma bela olmuştu. Sonra polise şikayet ettim hemde uyuşturucu kaçakçılığı ve taciz tecavüzden.. uğraştı durdu birazda gözü korktu,daha uğraşmıyor benimle. Ama arada gördüğünde falan gülümser konuşmaya çalışır ruh hastası.
2,5 yıllık açıkçası şuan boşanmak üzere de olsam evliyim ve küçük bı kiİm var polis işlerine falan bulaşmak olayı daha da büyütücek bilmiyorum ne yapmalıyım

2,5 yıllık açıkçası şuan boşanmak üzere de olsam evliyim ve küçük bı kiİm var polis işlerine falan bulaşmak olayı daha da büyütücek bilmiyorum ne yapmalıyım
Çocuğun ailesine ulaş ve rezilliklerini ortaya dök. Sen korktukça daha çok üzerine gelicek.

Back
X