Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eylül ayında atandım hamile olduğumdan işe başlamamıştım. Şimdi Eylül ayında iş başı olacak ücretsiz izin almazsam ama işin içinden çıkamıyorum. Bebeğime annem bakacak ama korkularım var. Sabahın köründe kalkacam bebeğimi ordan oraya sürükleyecekm eve gel yemek yap işe git köyde çalışacağım 1 saat yol bazen kendi kendime sen ne yaptın diyorum yaşıtlarıma bakıyorum herkes dalgasında ben fazla sorumluluk altında eziliyor gibiyim. Psikolojim bozuldu her gün düşünmekten kafayı yiyeceğim
Evet tüm çalışan anneler bu durumda ama sanırım ben onlar kadar güçlü değilimSadece olumsuz taraflarına odaklanmışsınız.
26 yaşında ne güzel annesiniz.
Çalışan bir çok anne sizinle aynı durumda.
Bukadar abartılacak durum değil.
Evet tüm çalışan anneler bu durumda ama sanırım ben onlar kadar güçlü değilim
Aslında anne olmak ile ilgili problemim yok bebeğimle çok mutluyuz işin içine çalışma stresi girdiği için.Şimdi siz yaşıtlarıma bak ben ne yaptım diyorsunuz ya ben de paragrafın baş kısmında 26 yaşında 5 aylık kızım var yazınca ne güzel ya erkenden anne olmuş dedim.
Evet kesinlikle öyle. Çok çalışıp emek verdim ama sanırım ben de ne istediğimi bilmiyorumHayatınızı biraz planlasaydınız siz de yani atanmak istemişsiniz, az çok atanacağınız belli olmuştur zaten.
Ki atandım diye sevinin bence bu şekilde sorumluluk altına giriyorum diye üzülmektense, atanmak isteyen kaç bin kişi var memlekette
6 ay daha izin alın o zaman bebek baya büyür.Aslında anne olmak ile ilgili problemim yok bebeğimle çok mutluyuz işin içine çalışma stresi girdiği için.
İşte planladım 4 yıllık evliyim önce atanayım dedim, sonra bebişHayatınızı biraz planlasaydınız siz de yani atanmak istemişsiniz, az çok atanacağınız belli olmuştur zaten.
Ki atandım diye sevinin bence bu şekilde sorumluluk altına giriyorum diye üzülmektense, atanmak isteyen kaç bin kişi var memlekette
atanmak baslı basına bir başarı
evlenmeye değer bir adam bulmak başarı
evlenip o adama güvenip bir bebek hayat getirmek bir başarı
bu kadar zor süreçleri halletmişken bir başlayın gerisi akar
dipnot:evlenmeyi başarı görmüyorum, doğurmayı da.
buna değecek birisini bulmak şu devirde bir başarı bence.
Benceatanmak baslı basına bir başarı
atanmak baslı basına bir başarı
buna değecek birisini bulmak şu devirde b
Desteğiniz için teşekkür ederimatanmak baslı basına bir başarı
Sakin ol aynı durumdayız, ben de Eylül de başlayacağım Allah nasip ederse, doğum iznindeydim şimdiye kadar , ben hicbirseyi kendime yüklemiyorum genelde , ev işi için yardımcı çağırıyoruz, yemekte çocuğu zaman gerekirse dışarıdan hallediyoruz, eşimle yardimlasiyoruz her konuda , ben de köy okulundayim ve branş öğretmeniyim, ders saatlerimi bebegime göre ayarlayıp en minimum derecede ders alacağım, 15 saatten fazla ders istemiyorum, eşimle bebegimize dönüşümlü olarak bakacağız insallah , kendinize bu kadar yüklenmeyin, bu arada branş nedir , umarım sınıfçı degisinizdir saatleri çok fazla onların, ayrıca mesleğinizin kıymetini bilin o dışarıdaki insanlara takılmayın, herkesin kendi hayatı kimse dört dörtlük değil ...Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eylül ayında atandım hamile olduğumdan işe başlamamıştım. Şimdi Eylül ayında iş başı olacak ücretsiz izin almazsam ama işin içinden çıkamıyorum. Bebeğime annem bakacak ama korkularım var. Sabahın köründe kalkacam bebeğimi ordan oraya sürükleyecekm eve gel yemek yap işe git köyde çalışacağım 1 saat yol bazen kendi kendime sen ne yaptın diyorum yaşıtlarıma bakıyorum herkes dalgasında ben fazla sorumluluk altında eziliyor gibiyim. Psikolojim bozuldu her gün düşünmekten kafayı yiyeceğim
Tam olarak sınıfçıyım:)) mesleğe de ilk kez başlayacağım aslında onun da stresi çok fazlaSakin ol aynı durumdayız, ben de Eylül de başlayacağım Allah nasip ederse, doğum iznindeydim şimdiye kadar , ben hicbirseyi kendime yüklemiyorum genelde , ev işi için yardımcı çağırıyoruz, yemekte çocuğu zaman gerekirse dışarıdan hallediyoruz, eşimle yardimlasiyoruz her konuda , ben de köy okulundayim ve branş öğretmeniyim, ders saatlerimi bebegime göre ayarlayıp en minimum derecede ders alacağım, 15 saatten fazla ders istemiyorum, eşimle bebegimize dönüşümlü olarak bakacağız insallah , kendinize bu kadar yüklenmeyin, bu arada branş nedir , umarım sınıfçı degisinizdir saatleri çok fazla onların, ayrıca mesleğinizin kıymetini bilin o dışarıdaki insanlara takılmayın, herkesin kendi hayatı kimse dört dörtlük değil ...
Çok şükür ki bebeğe bakacak bir anneniz var bende o da yok , zamanla herşey rayına oturacak inşallah, 2 sene derdimizi çekeceğiz mecburen, en kötü ücretsiz izne ayrılırsınız, kendinizi bu kadar darlamayın, ne güzel atanmışsınız tebrik ederim, artık atanmak çok zorlaştı hiç pişman olmayın derim , bebek 2 yaşına gelince daha rahat edeceğiz inşallahTam olarak sınıfçıyım:)) mesleğe de ilk kez başlayacağım aslında onun da stresi çok fazlabranş öğretmeni olmayı isterdim ablam öyle onun ders saatleri biraz daha az boşluk bırakabiliyor. Ben ev işlerini kendim hallediyorum. Çok zorlanıyorum eşim evde olunca bebekle ilgileniyor sağolsun ama işte…
Eşiniz nerde?Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında 5 aylık bebeği olan bir anneyim. Eylül ayında atandım hamile olduğumdan işe başlamamıştım. Şimdi Eylül ayında iş başı olacak ücretsiz izin almazsam ama işin içinden çıkamıyorum. Bebeğime annem bakacak ama korkularım var. Sabahın köründe kalkacam bebeğimi ordan oraya sürükleyecekm eve gel yemek yap işe git köyde çalışacağım 1 saat yol bazen kendi kendime sen ne yaptın diyorum yaşıtlarıma bakıyorum herkes dalgasında ben fazla sorumluluk altında eziliyor gibiyim. Psikolojim bozuldu her gün düşünmekten kafayı yiyeceğim
Kadınlar cok güçlüdür. Böyle düşünme,ben ev hanımıyım arka arkaya 3 miniğim var. Hem ev işi yemek temizlik+eşimin iş yerinede hergün yemek yapıp götürüyorum. Saat 5 gibi isim bitiyor geri kalan zamanı çocuklarıma ayırıyorum.Dışarı çıkıyoruz 9a kadar parktayız pert halde eve dönüyorum yine iş çıkıyor ama halimden memnunum. Sen şuan gözünde büyütüyorsunuz,ilk bikaç gün zorlanırsın sonra adapte olursun. Ne güzel mesleğinde var. Çalış işine bak.Kadın isterse herşeyi yaparEvet tüm çalışan anneler bu durumda ama sanırım ben onlar kadar güçlü değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?