- Konu Sahibi fairytale4
-
Yaşadıklarımıza kıyamıyorum yazmışsın ya orda bittim ben .
Neredeyse 6 yıllık bir ilişkim var ve içimde aşk kaldı mı bilmiyorum .
Gözümde hala değerli ama bazen ayrılırsak sanki omuzlarımda ki yükten kurtulacağım gibi geliyor .
Bunu yazmanıza üzüldüm6 yıl olduğu için monotonlaştı o yüzden mi böyle hissediyosunuz?
Sevgilinin sana olan ihmali ona gönlünün kaymasına neden olmuş
Ben ikinciyi tercih etmen taraftarıyım
İçimden bir ses onunla daha mutlu olacaksın diyor
Hem kendini suçlu hissedecek bir şey yok zaten vicdanın sessiz değil bu konuda ve çare arıyorsun. Aşk önüne geçilir bir şey değil, bir anda düğmeye basıp kapatamazsın o duyguları, aldatacak bir yakınlaşma içine de girmemişsin
Dipnot: Sen o adamla aynı evde yaşayıp kahrını çekeceksin, ailen değil.
müsadenzle buraya da maydonoz olayım,
bir kere de ben topralamak isterm tatlm; hayat her zaman iki avucunuza da birşeyler koyar ve bunu yaşa der... biri işin özü diğeri ise teferruattır... Bu durumda aile kısmı teferruatttr. ama işin kalbi;özü senin bir ömür zincire vuracağın kalbin yani hayatındır...
aileler eninde sonunda çekilir ve ortada kalacak mahfettigin hayatındır...
BU NOKTADA ŞU DEVREYE GİRER : SEN KENDİ HAYATINI MI YAŞIY(acaksın)ORSUN YOKSA AİLENİN SAHNELEDİĞİ HAYATI MI? BU ACIDAN DUŞUN LUTFEN...
erkek arkadasınla aranızda bıseyler bıtmıski sen bı baskasınla heyecanlanmıssın.erkek arkadasın belkıde 3 yıl oldu dıye sana sorumluluk gıbı bısey olmus borclu gıbı hıssedıyosun belkıde kendını yııllar gectı dıye.abının arkadasını sec bence .kalbini dinle ilerde pişman olma derim.erkek arkadasınada yazık etme sevmıyosan.
aslında ayrıl haksızlık etme yanındaki insana diyecektim ama
sevgilinle konuş arkadaşım
ona onda eksik gördüklerini sana karşı nasıl davranmasını istediğini söyle
eğer kendini değiştirebilirse ve sen onun bu halini de seviyorsan macera arama
ne biliyorsun hoşlandığın çocuğun sana açılacağını yada bişiler hissettiğini
hissetse bile söyleyebilir mi sence rahat bi şekilde
abinin arkadaşı sonuçta
ergenlik cağında başladığın bır ılıskı sende degısıyorsun ılıskınde olgunlaşıyorsun yanı..bunları hıssetmenn gayet normal cunku cok erken bır ılıskıye baslamıssın ...ayrıca argo ve küfür asla kabul edılebılır seyler degılll herseyı gectım bunu nasıl kabul edebılıosun? açıkça beklentılerını dıle getırr ..nasıl mutlu olacaksan öyle davrann o ıstemıo dıe okumayıp mutsuz olmussunnn bu cokmantıksız geldı bana senın mutluluğunla mutlu olmayacaksa hıc olmasın daha iyi....
Yaşadıklarımıza kıyamıyorum yazmışsın ya orda bittim ben .
Neredeyse 6 yıllık bir ilişkim var ve içimde aşk kaldı mı bilmiyorum .
Gözümde hala değerli ama bazen ayrılırsak sanki omuzlarımda ki yükten kurtulacağım gibi geliyor .
Galiba .
Ayda 1 bile buluşmuyoruz o daha da kötü yapıyor durumu .
Sizin sevgiliniz de olan olumsuz özelliklerin tamamı var benimkinde de .
Bilirsiniz bu durumu daha aşılmaz kılıyor .
benim anlamadığım burda 4 kardeş olduğunuzu yazmışsınız bir önceki konuda 2 kardeş olduğunuzdan bahsetmişsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?