İşin içinden çıkamıyorum...

müsadenzle buraya da maydonoz olayım,
bir kere de ben topralamak isterm tatlm; hayat her zaman iki avucunuza da birşeyler koyar ve bunu yaşa der... biri işin özü diğeri ise teferruattır... Bu durumda aile kısmı teferruatttr. ama işin kalbi;özü senin bir ömür zincire vuracağın kalbin yani hayatındır...
aileler eninde sonunda çekilir ve ortada kalacak mahfettigin hayatındır...
BU NOKTADA ŞU DEVREYE GİRER : SEN KENDİ HAYATINI MI YAŞIY(acaksın)ORSUN YOKSA AİLENİN SAHNELEDİĞİ HAYATI MI? BU ACIDAN DUŞUN LUTFEN...

Sevgilinin sana olan ihmali ona gönlünün kaymasına neden olmuş
Ben ikinciyi tercih etmen taraftarıyım
İçimden bir ses onunla daha mutlu olacaksın diyor

Hem kendini suçlu hissedecek bir şey yok zaten vicdanın sessiz değil bu konuda ve çare arıyorsun. Aşk önüne geçilir bir şey değil, bir anda düğmeye basıp kapatamazsın o duyguları, aldatacak bir yakınlaşma içine de girmemişsin

Dipnot: Sen o adamla aynı evde yaşayıp kahrını çekeceksin, ailen değil.

Son düzenleme:
erkek arkadasınla aranızda bıseyler bıtmıski sen bı baskasınla heyecanlanmıssın.erkek arkadasın belkıde 3 yıl oldu dıye sana sorumluluk gıbı bısey olmus borclu gıbı hıssedıyosun belkıde kendını yııllar gectı dıye.abının arkadasını sec bence .kalbini dinle ilerde pişman olma derim.erkek arkadasınada yazık etme sevmıyosan.

Bunu yazmanıza üzüldüm 6 yıl olduğu için monotonlaştı o yüzden mi böyle hissediyosunuz?

Son düzenleme:
aslında ayrıl haksızlık etme yanındaki insana diyecektim ama
sevgilinle konuş arkadaşım
ona onda eksik gördüklerini sana karşı nasıl davranmasını istediğini söyle
eğer kendini değiştirebilirse ve sen onun bu halini de seviyorsan macera arama
ne biliyorsun hoşlandığın çocuğun sana açılacağını yada bişiler hissettiğini
hissetse bile söyleyebilir mi sence rahat bi şekilde
abinin arkadaşı sonuçta

ergenlik cağında başladığın bır ılıskı sende degısıyorsun ılıskınde olgunlaşıyorsun yanı..bunları hıssetmenn gayet normal cunku cok erken bır ılıskıye baslamıssın ...ayrıca argo ve küfür asla kabul edılebılır seyler degılll herseyı gectım bunu nasıl kabul edebılıosun? açıkça beklentılerını dıle getırr ..nasıl mutlu olacaksan öyle davrann o ıstemıo dıe okumayıp mutsuz olmussunnn bu cokmantıksız geldı bana senın mutluluğunla mutlu olmayacaksa hıc olmasın daha iyi....

Bunu yazmanıza üzüldüm 6 yıl olduğu için monotonlaştı o yüzden mi böyle hissediyosunuz?

Galiba .
Ayda 1 bile buluşmuyoruz o daha da kötü yapıyor durumu .
Sizin sevgiliniz de olan olumsuz özelliklerin tamamı var benimkinde de .
Bilirsiniz bu durumu daha aşılmaz kılıyor .

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, evet aynen öyle erkek arkadaşımın ihmali ve sevgisizliği yüzünden içimde bi boşluk vardı çok uzun zamandır... İnanın ki benim de yüreğimden bi ses ikinci kişiyle daha mutlu olacağımı söylüyor :) duygularıma resmen tercüman olmuşsunuz, aşk gerçekten önüne geçilecek bişey değil. Benim elimde olan bişey değil kendim kontrol edemiyorum bu duyguyu... Kalbim karar verdi kalbim beni yönlendirdi, kalbim onu seçti... Beni anladığınız için ve bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim çooookk

Estağfurullah, maydonoz olayım da ne demek.. Sayfayı şenlendirdiniz, içime neşe kattınız Çok güzel bi yorum yapmışsınız çok teşekkür ederim. Söylediğiniz herşeyde çok haklısınız...

Anlatmak istediğim tam anlamıyla buydu işte. O kadar güzel anlatmışsınız ki durumumu. Aynen öyle 3 yılın bana verdiği bi sorumluluk var üstümde kendimi sanki borçlu hissediyorum... Tuhaf bi duygu işte... Ama sanırım alışkanlıktan dolayı böyle hissediyorum... Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

İnanın ki defalarca konuştum... Kaç kere karşıma aldım, değişmesi için ona defalarca yalvardım. "Ben değişemem benim yapım bu" diyor... Benim 4/4lük bi ilişkim olsa ya da erkek arkadaşımın kendini değiştireceği gerçeği %1 bile olsa hayatta ilişkimi bitirmezdim, asla riske atmazdım... Ama içimde hiç umut kalmadı artık... İçimde çok büyük bi boşluk vardı bunu ona da söyledim defalarca ama ne yaptıysam olmadı... En sonunda da kalbim başkasını seçti... İnsan üzülüyor 3 yılda verdiği emeklerine ama yapacak hiçbişey yok... Dünyaya 1 kere geliyoruz ve benim tek istediğim mutlu olmak...

Evet çok kücük yaşta başladığım bi ilişkiydi... Sanırım sizin de dediğiniz gibi zaman geçtikçe insan olgunlaştıkça herşeyi farklı düşünmeye başlıyor... Beklentilerimi defalarca dile getirdim ama hiçbişey değişmedi. Ben elimden geleni yaptım o yüzden vicdanım rahat... Çok teşekkür ederim hepinize bu güzel yorumlar için. İyi ki varsınız sayenizde çok ama çok daha mutluyum

İnanın ki sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Siz bizden de uzun zamandır birlikteymişsiniz... 6 yıl gerçekten çok uzun bi süre... Bunca zaman bende hep öyle hissediyordum, ayrılırsak sanki omuzlarımdan yük kalkacak gibi hissediyordum.. Ama yine de cesaret edemiyordum... Daha hala ayrılmadım o kadar emek verdikten sonra bi çırpıda silip atmak çok zor... Herşeyden önemlisi yaşananlar hatrına güzel bitsin istiyorum, birlikte o kadar zaman geçirdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Birbirimizle helalleşelim istiyorum... Beni iyi biri olarak hatırlasın istiyorum. o yüzden daha hala konuşmadım nasıl bi konuşma yapmalıyım diye günlerdir düşünüyorum, uygun zamanı yakaladığımda ayrılmak istediğimi söyleyeceğim.

Galiba .
Ayda 1 bile buluşmuyoruz o daha da kötü yapıyor durumu .
Sizin sevgiliniz de olan olumsuz özelliklerin tamamı var benimkinde de .
Bilirsiniz bu durumu daha aşılmaz kılıyor .

Biz de tam tersi yakın oturduğumuz için hergün görüşüyorduk... Aslında az görüşmek çok ama çok daha iyi... Biz hergün görüşerek kendimize olan saygımızı da kaybettik... İlişkimizin heyecanı daha çabuk bitti... Belki bizde uzak otursaydık az görüşseydik daha çok kıymet bilirdi, daha çok değer verirdi çünkü özlem olurdu arada... Ama maalesef bizde durumlar tam tersi olduğu için daha çabuk tükendik... Eğer onunla mutluysanız, benim erkek arkadaşım gibi aşırı bi kıskançlığı yoksa, sizin geleceğinizi kısıtlamıyorsa hiçbi şekilde ilişkinizi bitirecek bi düşünce çıkmasın aklınızdan noolur... Sizi çok iyi anlıyorum çünkü... Ben mecburiyetten bitiriyorum bişeyleri çok çabuk tükettiğimizden, bana bişey katmak yerine her geçen gün daha da dibe sürüklemesi yüzünden, ağzı bozuk rahat tavırları yüzünden ve herşeyden önemlisi bana saygısı kalmadığı için, ilgisini hep eksik ettiği için bitiriyorum... Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, iyi ki varsınız hepiniz çok teşekkür ederim.. ben size gelişmeleri buradan anlatmaya devam ederim. Hepinizin ellerine sağlık birbirinden değerli yorumlarınız için...

Son düzenleme:
benim anlamadığım burda 4 kardeş olduğunuzu yazmışsınız bir önceki konuda 2 kardeş olduğunuzdan bahsetmişsiniz?

benim anlamadığım burda 4 kardeş olduğunuzu yazmışsınız bir önceki konuda 2 kardeş olduğunuzdan bahsetmişsiniz?

Yok hayır 4 kardeşiz, 3 kız 1 erkek. Ben ikinci çocuğum :) Abim benden 3 yaş büyük, bizden ayrı yaşıyor. Benim kendimden 1 yaş küçük kız kardeşim var o yurt dışında okuyor. Biz de evde 17 yaşındaki kardeşim annem ve ben yaşıyoruz.

Sen kıyaslamaya başlamışsın kafanda sevgilini bitirmişsin biz daha ne diyelimki??

Kimse için hayatını feda etme beni üniversiteye göndermedi şunu dedi bunu dedi sen isteseydin okuluna giderdin.

Kıyaslayacağın daha iyi birini bulunca bunu da mı kötüleyeceksin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…