merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 1.5 yıldır evliyim ama evlendiğimiz günden beri sorunlar bitmiyor hamileyken benim annemin taktığı bilezikleri sordu annemde deyince kavga çıkardı o bilezikler yarın gelecek diye emretti sinirlenince hep emreder karşılık verince annenleri ara seni götürsünler dedi bende aradım ama o önce kendi ailesini aradı babası geldi sinirinden evdeki annemlerin aldığı tabakları kırdı ben eşya topluyorum yazık annem hastaneden (acilden) çıktı geldi gece yarısı ağıza alınmayacak şeyler söyledi annemde beni savunup karşılık verice annemin üstüne yürüdü babası tuttu bişi yapamadı diye sinirinden tv kırdı annemde beni götürmek istedi bişi yapar diye ama babası izin vermedi bize götürürüz size uygun olmaz dedi olayı böyle kapattılar neyse doğum yaptım 40 gün kv lerde kaldım mecbur 1 hafta annemlere geçmeme izin vermedi kv evinde bana bağırdı ve sadece 2 gün izin veririm 3. gün hazır olacaksın dedi kestirdi attı tabi ben 2 gözü iki çeşme ağlıyorum.evimize geçtik eşimle babası ortak çalışıyorlar babası bnm altınlarımı istemiş oda benden istedi bende vermem bnm hakkım dedim yine sinirlendi bağırdı babamın evinden mi getirdin bzm iş ortak dedi mecbursun diye emretti neden birbirimizi kırıyoruz böyle şeyler için önce işin mi eşin mi dedim tabiki de işim ve ailem dedi (kv lerden için ailem diyor) sinirlendi ya bana salaksın dedi neymiş bide ünv. okuyomuşum okuduğu ünv. g... okurmuş falan bir çok şey söyledi kendisi lise mezunuda altınları veririm tmm al bitsin uzamasın dedim artık geçmiş güveni kalmamış almadı yattı sende yat diye emretti bende yatmıycam dedim bebek beşiğinde yatacak diye yine emretti bende el mecbur götürdüm yatırırken sitem ettim allahm canımı al kurtulayım dedim o da defol çabuk diye odadan kovdu bebeğede ben bakamam mecbursun sen bak dedi bende bebeğe bakmak için orda kaldım kovduğu içinde yatağa giremedim 3 gün yerde yattım gördüğü halde bişi demedi ağlayıncada bebekler gibi sümüğünü çekip durma uyuyamıyorum die azarladı yarın annesi gile gidiceksin güvenim yok sana sabah işe giderken koydu akşam aldı tel. kapattırdı geçici olarak annemlerede alt komşunu tel haber verdim şimdi evdeyim sizce napmalıyım sinirlenince karşılık vermiyorum korkudan yoksa kendini kaybediyor öfke kontrol sorunu var gibi
(