işin içinden çıkamıyorum :((

ylnzlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
9
0
36
35
Tokat
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 1.5 yıldır evliyim ama evlendiğimiz günden beri sorunlar bitmiyor hamileyken benim annemin taktığı bilezikleri sordu annemde deyince kavga çıkardı o bilezikler yarın gelecek diye emretti sinirlenince hep emreder karşılık verince annenleri ara seni götürsünler dedi bende aradım ama o önce kendi ailesini aradı babası geldi sinirinden evdeki annemlerin aldığı tabakları kırdı ben eşya topluyorum yazık annem hastaneden (acilden) çıktı geldi gece yarısı ağıza alınmayacak şeyler söyledi annemde beni savunup karşılık verice annemin üstüne yürüdü babası tuttu bişi yapamadı diye sinirinden tv kırdı annemde beni götürmek istedi bişi yapar diye ama babası izin vermedi bize götürürüz size uygun olmaz dedi olayı böyle kapattılar neyse doğum yaptım 40 gün kv lerde kaldım mecbur 1 hafta annemlere geçmeme izin vermedi kv evinde bana bağırdı ve sadece 2 gün izin veririm 3. gün hazır olacaksın dedi kestirdi attı tabi ben 2 gözü iki çeşme ağlıyorum.evimize geçtik eşimle babası ortak çalışıyorlar babası bnm altınlarımı istemiş oda benden istedi bende vermem bnm hakkım dedim yine sinirlendi bağırdı babamın evinden mi getirdin bzm iş ortak dedi mecbursun diye emretti neden birbirimizi kırıyoruz böyle şeyler için önce işin mi eşin mi dedim tabiki de işim ve ailem dedi (kv lerden için ailem diyor) sinirlendi ya bana salaksın dedi neymiş bide ünv. okuyomuşum okuduğu ünv. g... okurmuş falan bir çok şey söyledi kendisi lise mezunuda altınları veririm tmm al bitsin uzamasın dedim artık geçmiş güveni kalmamış almadı yattı sende yat diye emretti bende yatmıycam dedim bebek beşiğinde yatacak diye yine emretti bende el mecbur götürdüm yatırırken sitem ettim allahm canımı al kurtulayım dedim o da defol çabuk diye odadan kovdu bebeğede ben bakamam mecbursun sen bak dedi bende bebeğe bakmak için orda kaldım kovduğu içinde yatağa giremedim 3 gün yerde yattım gördüğü halde bişi demedi ağlayıncada bebekler gibi sümüğünü çekip durma uyuyamıyorum die azarladı yarın annesi gile gidiceksin güvenim yok sana sabah işe giderken koydu akşam aldı tel. kapattırdı geçici olarak annemlerede alt komşunu tel haber verdim şimdi evdeyim sizce napmalıyım sinirlenince karşılık vermiyorum korkudan yoksa kendini kaybediyor öfke kontrol sorunu var gibi :((

Eşinizde olsa bukadar ezdirmeyin kendinizi.
size saygısı hatta sevgisi olmayan adamla nereye kadar gidecek bu evlilik?

Benim anladığım sürekli koca size emirler yağdırıyor,hakaretler dahası ailenin üzerine yürüyor,Ve siz hala susuyorsunuz.
Böyle eşim olacağına hiç olmasın daha iyi.

Son düzenleme:
bende arada kaldım bazen bebeğim için bekleyeyim diyorum bazende gururum incinince boşanıyım ne yapacağımı bilemez bir haldeyim :((

canım Allah sana sabır versin gerçekten zor bir durum :( eşinin her an napıcağı belli değil ilsıerde bu kavgalar artınca şiddet gösterebilir de..görücü usulüyle mi evlendiniz huyunu suyunu bilmiyomuydun acaba :( yaşadığın durumu herkes kaldıramaz...çocuk da var seni yanlış yönlendirmek istemem ama bence ailene bu yaşadıklarını anlat onlara danış bence..

evet görücü usulü oldu :( ailemin haberi var onlar arkamda bence bırak gel kapımız hep açık sana ne olursa olsun diyorlar ama ben kararsız kalınca yine son kararı bana bırakıyorlar

bence eşini karşına al konuş sana yaptığı haksızlıkları güzelce anlat ki anlayacağını zannetmiyorum ama sen yine de şansını dene sonradan neden konuşmadım diye pişmanlık duymazsın en azından..ailenin sana destek vermesi çok güzel..karamsar düşünmek istemiyorum ama bu adamın ilerde daha kötü olacağını ailenin yanına bile gitmene izin vermeyeceğini seni sürekli ezmeye devam edeceğini düşünüyorum..anladığım kadarıyla zihniyeti dar görgüden yoksun saygısız vicdani duygulardan yoksun biri ne yazık ki..ilerisini düşün bence eğer bu hallerini sineye çekerim alışırım katlanırım dersen devam edersin ki hayat da senin için zindan olur :( iyi düşünmeni tavsiye ederim..

konuşmayı da demedim olmuyor sürekli kendini haklı çıkarıyor kendinde suç görmüyor o duruma getirmeyeceksin sinirlendirmeyeceksin diyor

çok zor biri..iyi düşün bence evlilik bir iki günlük devam eden bişey değil bir ömür bu adamla birlikte olucaksın..

evet bende ilerisini düşündüğüm için korkuyorum ya daha da bencil olursa diye ama bir bebeğimde var sırf onun için kararsız kalıyorum :(

Tum sinyallerini vermis evlilik, ne esiniz, ne kayinvalideniz, ne kayinpederiniz sizi insan yerine koymazken, siz gidip bebek yapmissiniz...
Simdi de gitsem mi, ama bebek var diyorsunuz...
Ofke kontrol sorunu var gibi diyorsunuz...
Yahu bu nasil muamele, hem universite okumussunuz, hem aileniz kapimiz acik gel diyor...
O kadar cok bosanin demeye basladim ki...
Ama bu durumlarda yenilir, yutulur degil ki...
Bu insalar size emirler yagdiriyor, asagiliyor, azarliyor ve kendi egolarini tatmin ediyorlar...
Siz de anne baba evladisiniz, bu kadar acimasiz insanlarla hayat gecmez...

Adamı kapının önüne atıcasn ayakkabılarnıda kafasına fırlatcaksn canım bu işler böyle çözülür herkese anladığı dilden

Bebege yazik kyamam ben ona :6:
o kocan olcan herifte adam demek yakismaz allahindan bulsun !!
O adamla bi ömür nasıl gecircen bilmiyorum seçim sana kalmis
kafani karistrmak istemem :5:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 1.5 yıldır evliyim ama evlendiğimiz günden beri sorunlar bitmiyor hamileyken benim annemin taktığı bilezikleri sordu annemde deyince kavga çıkardı o bilezikler yarın gelecek diye emretti sinirlenince hep emreder karşılık verince annenleri ara seni götürsünler dedi bende aradım ama o önce kendi ailesini aradı babası geldi sinirinden evdeki annemlerin aldığı tabakları kırdı ben eşya topluyorum yazık annem hastaneden (acilden) çıktı geldi gece yarısı ağıza alınmayacak şeyler söyledi annemde beni savunup karşılık verice annemin üstüne yürüdü babası tuttu bişi yapamadı diye sinirinden tv kırdı annemde beni götürmek istedi bişi yapar diye ama babası izin vermedi bize götürürüz size uygun olmaz dedi olayı böyle kapattılar neyse doğum yaptım 40 gün kv lerde kaldım mecbur 1 hafta annemlere geçmeme izin vermedi kv evinde bana bağırdı ve sadece 2 gün izin veririm 3. gün hazır olacaksın dedi kestirdi attı tabi ben 2 gözü iki çeşme ağlıyorum.evimize geçtik eşimle babası ortak çalışıyorlar babası bnm altınlarımı istemiş oda benden istedi bende vermem bnm hakkım dedim yine sinirlendi bağırdı babamın evinden mi getirdin bzm iş ortak dedi mecbursun diye emretti neden birbirimizi kırıyoruz böyle şeyler için önce işin mi eşin mi dedim tabiki de işim ve ailem dedi (kv lerden için ailem diyor) sinirlendi ya bana salaksın dedi neymiş bide ünv. okuyomuşum okuduğu ünv. g... okurmuş falan bir çok şey söyledi kendisi lise mezunuda altınları veririm tmm al bitsin uzamasın dedim artık geçmiş güveni kalmamış almadı yattı sende yat diye emretti bende yatmıycam dedim bebek beşiğinde yatacak diye yine emretti bende el mecbur götürdüm yatırırken sitem ettim allahm canımı al kurtulayım dedim o da defol çabuk diye odadan kovdu bebeğede ben bakamam mecbursun sen bak dedi bende bebeğe bakmak için orda kaldım kovduğu içinde yatağa giremedim 3 gün yerde yattım gördüğü halde bişi demedi ağlayıncada bebekler gibi sümüğünü çekip durma uyuyamıyorum die azarladı yarın annesi gile gidiceksin güvenim yok sana sabah işe giderken koydu akşam aldı tel. kapattırdı geçici olarak annemlerede alt komşunu tel haber verdim şimdi evdeyim sizce napmalıyım sinirlenince karşılık vermiyorum korkudan yoksa kendini kaybediyor öfke kontrol sorunu var gibi :((

Neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Onun size böyle davranmaya ne hakkı var ki? Yerinizde olsam yol yakınken ayrılırım çünkü bu evliliğin böyle ne kadar yürüyeceği gerçekten belirsiz. Sizi bir eş gibi görmüyo ki ne demek yerde yatmak hem de bebeğiniz var sizin daha dikkatli olmanız lazım. Böyle ilişkiler her zaman bitmeye mahkum bence biraz daha beklemek, sabretmek, düzelir diye ummak sizi daha fazla hırpalamasına izin vermekten başka bişi değil.

Bence asil bebeginiz icin kurtulmalisiniz bu adamdan. Bugun size bunlari yapan yarin cocugunuz buyudugunde yapmayacak mi? Surekli sinirli bagiran bir babayla buyumesindense arada bir gordugu sakin bir baba onun gelisimi icin daha hayirli olur gibi geliyor bana

haklısınız kızlar bende ezdirmeyim diyorum ama bebeğimi bana verirler mi o konuda tereddütteyim :( ben evlilik düzelsin diye alttan aldıkça üste çıkıyor

Bebek ya o bebekk !! O herifi aldatmadın etmedin mahkeme sana verir o çocugu :28:
zaten kocanda o çocugu yazdiklarina göre sevmiyo fazlalik gibi davraniyo :47:
allahından bulsun korkma kimse alamaz senden yawrunu .
" At kapıya o herifi faydasi yok zarari var "
o senin ona bagli oldugnu ayrılamycagni ondan bska kimsenin olmadigni saniyo galiba
ama ailen var unutmasın :20:
Tekrar ayni seyi diycem k.bkma ama elimden gelen başka bisey yok
Kendi secimini yap hayat senin umarim dogru karar verirsin :5:

destekleriniz için teşekkür ederim bayanlar evet Allaha şükür ailem her koşulda arkamda ama eşim ayrılırsan asla bebeği sana vermem elimden gelen herşeyi hatta fazlasını yaparım diyor daha okuyorum elimde mesleğimde yok bebeğimi alamazsam diye korkuyorum :(

o çocuğa yazık bi kere,bence asıl çocuk olduğu için gitmelisiniz,o tüm negatif enerjiyi,olumsuzlukları mukakkak hissediyordur..

ben boşanın diyemem ama bi göz dağı vermelisin artık,o kim oluyoda babası kim oluyoda git,kal,yok gitme,yok git,yat,kalk,uyu,ağlama,burnunu çekme diye emirler yağdırabiliyor ya,çocuğuna al annene bi dönde görsün haaa bu bana mecbur değil,çekip gidecek casareti var dedirt yani..

ezdirmeyin kendinizi,ne kadar taviz o kadar suistimal bu asla değişmez..

evet arkadaş bebeği mahkemenin sana vereceğini söylemiş doğrudur,yeni doğmuş bi bebeği annesine verirler,git bi avukata tüm haklarını öğren..ama böyle bir koca gelip kucağından alıp götürürmü soru işareti oluşmadı değil..

mahkeme bana verse sorun değil alamaz ama verir mi ki ? bebeğimi bana vereceklerini bilsem bir dakika bile durmam

Back
X