İşin içinden çıkamıyorum.

ROSAKANATLI

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
10
0
16
İstanbul
Merhaba. Sizlerle sıkıntımı paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.36 yaşında iki çocuk sahibi çalışan biriyim. Çok ama çok mutsuz giden bir evliliğim var eşim çok zor biri hem asabi hem fazlasıyla içine kapanık konuşamıyorum konuşsam direk kavgaya dönüştürüyor susuyorum bu sefer hiç bir şey değişmiyor. Çocuklarıyla çok mesafeli sanki abileri... Tek kelime etmez konuşsan cevap vermez.(bazen günlerce hatta haftalarca) Sadece kendi isterse iletişim kurar ve o kadar sus pus olduğu için o an tadımız kaçmasın diye dile getirmem çünki söylersem gene susar Özel hayatımızı dile bile getirmek istemiyorum çünki kalmadı..Oysaki daha önceleri çok normaldi olması gerektiği gibiydi yani)Bazen sadece gülmemek surat asmak için kendini zorladığını görüyorum hep bir ciddiyet hali yani içime fenalık geldi...Sizden ricam bu ve benzeri durumda olan yada önerileri olan hanımlar lütfen yazsın..Hoşçakalın...

Eşinizin sorunlu bir çocukluk geçirdiğini düşündürdü bana bu anlattıklarınız ..
Bir terapistte gitmeli bence ama büyük ihtimalle kabul etmeyecektir ..
Bence siz gidin öneriler alın terapistten o size katılmasa da ..
Belki sonrasında eşinizi de ikna edebilirsiniz ..
Allah yardımcınız olsun..

Eşim yıllardır faydasına çok inanmasada antidepresan kullanıyor çünkü kullanmadığında çılgına dönüyor.Çocuklarımda bende ondan daima çekiniyoruz. Sağı solu belli olmuyor

Benim babam (Allah uzun omur versin),kucuklugumu hatirliyorum da, suratini yerden toplayamazdik. Isden gelir surat 4 karis, anneme surat 4 karis, misafire, alisverisde insanlara....yani bu adam yaslandi 70 yasinda halen oyle halen oyle. Zavalli annem gun yuzu gormedi ama onun nesesi bizi birazda olsun ayakta tuttu. Velhasil bu tip insanlar zor. Onun yuzunden stresli bir insan oldum. Saniyorum hersey sorun bu hayatta.

Abla, bu herif depresyon hastasi, orasini anladim. Bu herif hayattan bezmis.

Bence once arkadasca, dostca konusun, ne derdi varmis sorun, hayattan mi bikmis, evlilikten mi bikmis, nedir yani derdi.

Duruma gore davranin, bakarsiniz adam olmaz bu isten, bosanmayi dusunursunuz.

Abla durum fenaymış cidden
böyle bir adamı neden çekiyorsun desem ayıp etmiş olurmuyum?

Sayın melo 34 bilmediğiniz bir yaşam hakkında nasıl ahkam kesip böyle keskin konuşabiliyorsun.Buraya yazmak bile zordu benim için umarım sen yaşamassın.
Ay bide bu umarim yasamazsin durumlari klasik erkek uye

Biz bekarlar hep şöyle duşunuruz; ablacım neden böyle bir adamı çekiyorsun hala diye. Ama işte bize sanırım kolay geliyor. Eğer onsuz da yaşayabilecekseniz, cesaretiniz var da buna hiç düşünmeden sebebini eşinize sorup iş daha da buyurse ayrılın ama iki çocuğunuz var bu çok kolay bişey değildir diye düşünüyorum. Ama çalışan bir bayansanız her zorluğu gormuşsunuzdur o yüzden konuşup ya halledin ya da kendinizi daha fazla üzmeyin derim Allah kolaylık versin..

Bu tip insanlar, insanı hayattan soğutur. Sizin de yaşam enerjinizi emer, sizi de sorunlu, mutsuz bir insan yapar. Derdi neymiş konuşun. Ama bu yapının değişeceğini sanmıyorum. Belki terapi ile bir nebze yumuşayabilir ama... Yapı değişmez. Sizden yana sıkıntısı yok. Etliye sütlüye karışmadan, rahatını yaşıyor işte. Öyle eve gelip giden biri konumunda.

Nişanlıyken, çıkarken de böyle miydi?

Bence kendinize yazık etmeyin. Yalnız kalın daha iyi. Boşanmak kolay değil, biliyorum. Ben de boşandım. Çocuğum olmadığı halde çok zor biliyorum. Ama böyle bir hayata katlanmak daha da zor.

Ben gerçekten bunaldım şu aralar paylaşmak istedim yazılanları gördüm güç aldım, fikir aldım. hani bazıları konuş diyor bu adamla konuşulmuyor sadece ben diil çevresindeki annesi babası oğlu kızıda aynısını yaşıyor. Zaten çocuklarımlada arkadaş gibiyiz iletişimsizlik açığını mecburen kapatıyorum bir şekilde..

Gerçektende yaşam enerjimi emiyor bunu bariz hissediyorum.Hani bir kuşu hapsedersin hapsedersin sonra kafesin kapısını açarsın ama kuş çıkmaz benimki biraz öyle ...

Baska bir konudaki yorumunuz 36 yasina girecek 20 yillik evli 18 ve 16 yasinda iki cocuk annesi ?

seni de felipe meloya bağlayabilir miyiz ?
bazen abartıyorsunuz kadın şurda efendi gibi derdini açmış,varsa kanıtlarıyla net bir bildiğin söyle bizde yorum yazmayalım.
36 yasina girmek uzere 20 yillik evli 18 ve 16 yasinda iki cocugu var ve tekrar bebek sahibi olmak istiyormus esi topige yazmis madem esinden sikayetcisin cinsel hayatim yok bebek neyin nesi leylekler mi getirecek

annem geldi bi an gözümün önüne.. bazen kadınlar çekmek zorunda kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…