- Konu Sahibi ROSAKANATLI
-
neden seni bu kadar gerdiğimi anlamıyorum...doğru bi bebek daha istiyordum bi sakıncasımı var? Önce ismim sonra derdim sonra da ne yazdığım seni niçin ilgilendiriyor?Bakma gerilme bence...36 yasina girmek uzere 20 yillik evli 18 ve 16 yasinda iki cocugu var ve tekrar bebek sahibi olmak istiyormus esi topige yazmis
bir bebek daha istiyorsanız,bizden ne dememizi istiyorsunuz ben onu çözemedim.adam benim beraber olmuyor,ben bir bebek daha istiyorum,nasıl punduna getirir cevabı mı? anlamıyorum ben sizi.neden seni bu kadar gerdiğimi anlamıyorum...doğru bi bebek daha istiyordum bi sakıncasımı var? Önce ismim sonra derdim sonra da ne yazdığım seni niçin ilgilendiriyor?Bakma gerilme bence...
vay hafiye var eski konulara kaçak giriş yaptın yani bakmak lazım o zaman36 yasina girmek uzere 20 yillik evli 18 ve 16 yasinda iki cocugu var ve tekrar bebek sahibi olmak istiyormus esi topige yazmis madem esinden sikayetcisin cinsel hayatim yok bebek neyin nesi leylekler mi getirecek
Ben bosuna fake demem ki 2013 uyesi kac mesaj atmis topige 1 yorum 2 konu :)vay hafiye var eski konulara kaçak giriş yaptın yani bakmak lazım o zaman
Bosuna burda vaktimizi harciyoruz dimineden seni bu kadar gerdiğimi anlamıyorum...doğru bi bebek daha istiyordum bi sakıncasımı var? Önce ismim sonra derdim sonra da ne yazdığım seni niçin ilgilendiriyor?Bakma gerilme bence...
ablacım alay ediyosan hoş değil kocanın çocuk ısrarı varsa olmayan ilişki nerde bende cinsel içerikli konu değil diye eski konularına bile bakmıyorum melocan haklı ...ben istiyom diyosun konuya yazmışsın kocam istiyo ne iş bizi mi kocanı mı bi punduna getirmeye niyetin var bilemem ama sana burdan ekmek çıkmaz..neden seni bu kadar gerdiğimi anlamıyorum...doğru bi bebek daha istiyordum bi sakıncasımı var? Önce ismim sonra derdim sonra da ne yazdığım seni niçin ilgilendiriyor?Bakma gerilme bence...
bir bebek daha istiyorsanız,bizden ne dememizi istiyorsunuz ben onu çözemedim.adam benim beraber olmuyor,ben bir bebek daha istiyorum,nasıl punduna getirir cevabı mı? anlamıyorum ben sizi.
adam mutsuz iletişim sıfır diyorsunuz,enerjimi emdi diyorsunuz,sonra da bebek istiyorum diyosunuz..
yuuhhh diyorum kusura bakmayın..hayat sizin istediğinizi yapın ama o zaman da buraya konu açıp yormayın insanları..siz de bizim enerjimizi emmeyin ama..
suç mudur demişsiniz,evet suçtur bana göre..net....Hanımefendi ben buraya bir zamandır yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak istedim...Buranın ne müdavimiyim ne geçmiş araştırmasını bilirim nede başka bişey evet birkaç ay önce eşimin illede bir çocuğumuz olsun dediği ve benimde bu konuda kararsız kaldığımı paylaşmıştım. Suçmudur. Sorun yaşayan insanlar çocuk isteyemezmi? O bambaşka geçmişte kalan bir konu ...sanki kötü bişey yapmışım gibi lanse edilmesine gerçekten üzüldüm. Ben burda karşılıklı atışacak yapıda biri diilim .
Konu fake der imzami atarim hangi uye rosa kanatli diye ped markasini kendine nick secer
Ben bosuna fake demem ki 2013 uyesi kac mesaj atmis topige 1 yorum 2 konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?