İşin içinden çıkamıyorum.

36 yasina girmek uzere 20 yillik evli 18 ve 16 yasinda iki cocugu var ve tekrar bebek sahibi olmak istiyormus esi topige yazmis
neden seni bu kadar gerdiğimi anlamıyorum...doğru bi bebek daha istiyordum bi sakıncasımı var? Önce ismim sonra derdim sonra da ne yazdığım seni niçin ilgilendiriyor?Bakma gerilme bence...

neden seni bu kadar gerdiğimi anlamıyorum...doğru bi bebek daha istiyordum bi sakıncasımı var? Önce ismim sonra derdim sonra da ne yazdığım seni niçin ilgilendiriyor?Bakma gerilme bence...
bir bebek daha istiyorsanız,bizden ne dememizi istiyorsunuz ben onu çözemedim.adam benim beraber olmuyor,ben bir bebek daha istiyorum,nasıl punduna getirir cevabı mı? anlamıyorum ben sizi.
adam mutsuz iletişim sıfır diyorsunuz,enerjimi emdi diyorsunuz,sonra da bebek istiyorum diyosunuz..
yuuhhh diyorum kusura bakmayın..hayat sizin istediğinizi yapın ama o zaman da buraya konu açıp yormayın insanları..siz de bizim enerjimizi emmeyin ama..

36 yasina girmek uzere 20 yillik evli 18 ve 16 yasinda iki cocugu var ve tekrar bebek sahibi olmak istiyormus esi topige yazmis madem esinden sikayetcisin cinsel hayatim yok bebek neyin nesi leylekler mi getirecek
vay hafiye var eski konulara kaçak giriş yaptın yani bakmak lazım o zamanne zaman yazmış ki az öncede konu açamıyordu yardım aldıydı o zaman var bi bit yeniği..ah bu kk kadınları züper ötesi zeki kişilikler yemin ediyorum

Bosuna burda vaktimizi harciyoruz dimi

ablacım alay ediyosan hoş değil kocanın çocuk ısrarı varsa olmayan ilişki nerde bende cinsel içerikli konu değil diye eski konularına bile bakmıyorum melocan haklı ...ben istiyom diyosun konuya yazmışsın kocam istiyo ne iş bizi mi kocanı mı bi punduna getirmeye niyetin var bilemem ama sana burdan ekmek çıkmaz..

Iki evladinizin babalariyla iliskileri bukadar kopukken bir cocuk daha neden? Adam enerjimi emiyor diyorsunuz, peki o cocugu enerjisiz ve olmayan bi babayla(yani ruhsal olarak) nasil büyüteceksiniz? Ne yazdiginizi bilmiyorsunuz bence, esinizede böyle karisik cümlelerle ve fikirlerle geliyorsaniz adamin sus pus olmasi normal, onun enerjisi bitmis...

Hanımefendi ben buraya bir zamandır yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak istedim...Buranın ne müdavimiyim ne geçmiş araştırmasını bilirim nede başka bişey evet birkaç ay önce eşimin illede bir çocuğumuz olsun dediği ve benimde bu konuda kararsız kaldığımı paylaşmıştım. Suçmudur. Sorun yaşayan insanlar çocuk isteyemezmi? O bambaşka geçmişte kalan bir konu ...sanki kötü bişey yapmışım gibi lanse edilmesine gerçekten üzüldüm. Ben burda karşılıklı atışacak yapıda biri diilim .O zaman herkesin her yazdığını geçmişte yazdıklarıyla ilişkilendirelim hepimiz...

suç mudur demişsiniz,evet suçtur bana göre..net....
20 yıllık evlilikte ,halledemediğiniz sorunlar varken,çocuklarınız da siz de mutsuzken,yeni bir bebeğe da aynı durumları yaşatmaya hakkınız yok...

Siz bu adamın böyle olduğunu bilmiyor muydunuz evlendiğinizde ? Hep diyorum ileride aşk bitince anlaşamıycağınız aynı evde bulunmak istemeyeceğiniz adamlarla evlenmeyin diye kimse takmıyor sonuçlar hep aynı. Neyse. Eşinize yapacak bişeyin olduğunu düşünmüyorum çünkü o onun artık karakter yapısı olmuş. En fazla ikna edebilirseniz bir evlilik terapistine gidebilirsiniz, belki bir faydası olur.

Eşinin yapısı böyle anladığım kadarıyla konuşmayı sevmeyen biri..Dışarıda insanlara karşı nasıl peki?

Dışarıdaki insanlarlada hemen hemen aynı..Yapı olarak zor bir insan farkındayım. Hani ben etrafında benzer insanlar olan yada yaşayan insanlardan fikir almak istedim.Konu başka yerlere gitti ama unutmayalım hayatta siyah ve beyaz yok grilerde var, belirsizliklerde var, kararsızlıklarda var.Yazan herkese çok teşekkür ederim.

otistik bir öğrencimin annesi eşinin otistik oldugunu oğlunda otizm teşhisi oldugunda farketmiş.konuşmaz asosyal bir adammış.

adam meğerse hafif düzey otizmliymiş.sizin anlattıklarınız bana bunu hatırlattı.

Eşiniz hep böyleydi anladığım kadarıyla.Hani bir dönem olsa,açmak için öneriler olabilir veya işiyle ilgili sıkıntı var denebilir hatta aldattığı bile düşünülebilir.Ama her zamanki haliyse yapacak bir şey yok.
Siz aslında kabullenme içindesiniz.Boşanmayı düşünmüyorsunuz ama düşünün bence.Daha gençsiniz,çocuklarınız büyümüş,işiniz de varmış.Bu adamla yaşlanmayı göze alıyor musunuz ? Çocuklar evden gidince ne paylaşacaksınız ? Ve siz de bunu düşünmeseniz yeni bir bebek düşünmezdiniz.Bebek konusunda sizi anlıyorum ama çözüm bu değil.Geçici çözümlerle sorunu sadece ötelemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…