Doğuma Hazırlık İsin icinden cikamiyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Brc11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
96
46
88
Arkadaslar kismetse bir kizim olacak ona ismiyle seslenmek konusmak istiyorum ama 10 isimden ancak 3 e dusebildik Cemre,Nehir,Derin sizin fikirlerinizi alabilir miyim

nehir ve derinin modası geçmedi mi, cemre de çok hoş değil sanki, bence hiç biri

Arkadaslar kismetse bir kizim olacak ona ismiyle seslenmek konusmak istiyorum ama 10 isimden ancak 3 e dusebildik Cemre,Nehir,Derin sizin fikirlerinizi alabilir miyim
Oyumu nehire veriyorum :)
Omru uzun olsun insallah

Son anda karar veriliyor canım ben anket yapmıştım hatta ama hiç ankete koymadigim bi ismi koydum kizima zeynep sare. Gerçi bizde baba faktörü vardı her ismi beğenmedi kocisim. Senin için de en hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah. Ben bu isimlerden derin i beğendim. Melis ve bade de mesela hosuma gidiyor

bende hiç biri olan hakkımı kullanmak istiyorum :)

Evet cok guzel isimler buldum ama esim 3 e indirdi birini sec dedi sonuc bu :)

Allah tamamına erdirsin canım inşallah sağlıklı bir şekilde büyüt bebeğini...bende kız isim için umarım yakinda başlık acarim....

Açıkcası hiçbiri...

Cemre ateş parçası demek. Cemre düşmeşi = sıcaklığın artması.
Dinen de önerilmeyen isimler arasında. Nihat Hatipoğlu'nun videosunu bulabilirsiniz nette.

Nehir, Irmak, Yağmur gibi isimler baydı artık. 10 senedir top 10 kız isimlerinde yer alıyorlar.

Derin'in de isim olarak kullanmasını pek anlayamıyorum.

Inci
Müge
Ilke
Ömür
Hayat
Ceyda
Cansel
Selen
Alçin
Ilgın
gibi isimler önerim.

illa bu üçünden biriyse en anlamlısı Nehir.

Ya aslinda illa 3 u degil aslini isterseniz hic bir isimi yakistiramiyorum sanki oturmuyor bebegimin ustune nasil bir psikolojideysem artik bu ralar naz ve nil e taktim

Ya aslinda illa 3 u degil aslini isterseniz hic bir isimi yakistiramiyorum sanki oturmuyor bebegimin ustune nasil bir psikolojideysem artik bu ralar naz ve nil e taktim

Her anne adayının yaşadığı bişey bu galiba.

Naz ve Nil diğer 3lüden daha güzel ve anlamlı. Ben bu aralar Nilay adını da beğeniyorum.

Herkes farkli isim onerir. Bir ismi begenende vardir begenmeyende. Bence sen kendi hosuna gideni koy. Baskasinin onerisiyle kendi cocuguna koyunca sonra pisman olursan. İsim onerilsin sen seç en azindan. Oncelikle senin icine sinmeli

Icinize en cok sineni koyun.
Anlamina da dikkat edin..
Bir ismi asiri begenen oldugu gibi hic begenmeyen de olacaktir..
Soylediginiz 3 isimden Derin en sevmedigim isimlerdendir.. hic sevmem.. Cemre nin anlami nedeniyle eledim. Nehir ve Nil guzel..

Cemre yerine Ceren daha iyi olabilir Nazla Nilide eklemek isterse... Nil Ceren uyumlu olr birleşik de olabilir bir tanıdıgım ismi

nehir bu üçünden en iyisi derin ismi hem unisex bende bir sıfatın isim olarak konulmasını hala anlamıyorum ve derin isim olarak hoş durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…