İşin içinden nasıl çıkmalıyım ?

wawaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
49
25
38
33
Merhabalar öncelikle cok uzun zamandır burayı takip ediyorum ancak hic cesaret edememistim konu acmak icin nasip bugüneymis artık işin içinden cıkamaz oldum çünkü ... cok uzatmadan konuya gireyim 24 yaşımdayım 2 bucuk yıldır bir ilişkim vardı daha önce evlenmiş ve bir cocugu var.. Ben ise hic evlenmedim. 2 bucuk yıldır eski eşi olsun çocuğu olsun cok sorunlar yaşadık.Hep onun desteğiyle aştık zannediyordum.Bana gösterdiği ilgi alaka o kadar mutlu ediyordu ki hic sorun yokmus gibi gözüküyordu gözüme.Ben babamı 2 yaşımdayken kaybettim onda her türlü sevgiyi karsılamaya calısıyordum sanırım kaybetmek cok zor olcak benim icin diye düsünüyordum.Tek sorun oda değil tabi benimde annem asla istemiyor onu ya ben ya o durumunda oda ben ikna edeceğim bana bırak diyor. Şimdi şimdi sorunların farkına varmaya başladım ben üni mezunuyum calısıyorum evlenınce çalısmanı istemiyorum diyor sürekli kıyafetime karısıyor hayatımı tamamen yönetmeye calısıyor bende buna bu zamana kadar izin vermisim.Şimdi sanırım evlendiğimde mutlu olamayağımı düsünüyorum hepsini bir araya getirince.Ancak ayrılmak istedğimi söyleyince ağlıyor yalvarıyor cok fazla kavga ettiğimiz icinde beni cok ciddiye almıyor bu konuda.Benim tavrımın net olduğunu anlasın istıyorum hemde ben bu durumu rahat atlatayım istıyorum sonucta alışkanlık bağlılık var nasıl atlatabilirim ve neler söylemeliyim? Karısık yazmıs olabilirim kusura bakmayın inanın kafam o kadar karısık ki cıkmazın icindeyim gibi görüyorum kendimi ne yapmam lazım hic bilmiyorum

Bir bulusma talep edin ve herseyi açıkça ifade edin. Her yerden silip engelleyin ki ulasamasin ve tavrınizi görsün ayrıca da dünyanın sonu değil atlatırsınız muhakkak ki. Bol sans diliyorum

Bir bulusma talep edin ve herseyi açıkça ifade edin. Her yerden silip engelleyin ki ulasamasin ve tavrınizi görsün ayrıca da dünyanın sonu değil atlatırsınız muhakkak ki. Bol sans diliyorum
Tesekkür ederim ama ayrılmam doğrusu mudur acaba sonradan önyargılı davranmıs olup gelecekte ki mutluluğumdan mı vazgecmıs olurum diye düsnüyorum

Tesekkür ederim ama ayrılmam doğrusu mudur acaba sonradan önyargılı davranmıs olup gelecekte ki mutluluğumdan mı vazgecmıs olurum diye düsnüyorum
Bunu suanki duygusallik ve alışkanlık sebebi ile söylüyorsunuz yoksa bu sartlarda mutlu olamayacağınızı düşünüyorum. Zaten sizde aksini dusunseniz ayrılma düşüncesi aklınıza gelmezdi

Bunu suanki duygusallik ve alışkanlık sebebi ile söylüyorsunuz yoksa bu sartlarda mutlu olamayacağınızı düşünüyorum. Zaten sizde aksini dusunseniz ayrılma düşüncesi aklınıza gelmezdi
Sanırım cok haklısınız o kadar gelgit yasıyorum ki duygularım o kadar karısık ki acaba seviyor muyum sevmiyor muyum onsuz nasıl atlatabiliirim diye düsünmekten asla kendimi alamıyorum

Yani ayrılmam en doğrusudur değil mi? Ben gercekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sonradan pişman olur muyum diye düşünüyorum sürekli

düşünme bile .. genceciksin sana çalışma evde otur diyen adamla ömrünü heba etme.. çocuğu olmasını saymıyorum bile başkasının çocuğuna bakmak zordur. illaki o çocuk gelip sizde kalıcak bir dünya sorun yaşayacaksınız.. burada örnekleri var aç oku ..
sen bir bireysin kendi hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin bu tip adamların yönetimine ihtiyacın yok.. anneni dinle akıllı kadın..

Sanırım cok haklısınız o kadar gelgit yasıyorum ki duygularım o kadar karısık ki acaba seviyor muyum sevmiyor muyum onsuz nasıl atlatabiliirim diye düsünmekten asla kendimi alamıyorum
Atlatmaz olur musunuz dünyanın sonu değil ya, ne acılarla sinaniyor insanoglu. Gencsiniz çalışın hayatın tekrarı yok tadını çıkarın sizi degistirmeye calismayan bir adamla mutlu olun

Bunları duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki sizlerden güc alıp üstünden gelebilceğimi düsünüyorum şimdiden cocuk geldiği zamanlar o kadar sorun cıkıyor ki 10 yaşında kız annesi sürekli doldurup gönderiyordu bizde birlikte vakit gecırdığımız zamanlarda cok ağladığımı biliyorum şimdi babasını cezalandırıp göndermiyor cocugunu benim yüzümden oda hem ben olmasam oda cocugunu görebilir diye düsünüyorum

Atlatmaz olur musunuz dünyanın sonu değil ya, ne acılarla sinaniyor insanoglu. Gencsiniz çalışın hayatın tekrarı yok tadını çıkarın sizi degistirmeye calismayan bir adamla mutlu olun
Asla çalısmayacaksın diyor bunuda kıskanclıktan dolayı yapıyor 37 yasında bende 24 belkide bunu kafasına takıyor sanırım sürekli bütün hayatımı yönetme cabasıda bundan sanırım mantıken baktıgım zaman bende kurtulmam lazım diyorum ama yalnız kalınca duygularım sürekli ağlıyorum cok alısmısım sanırım o yüzden

bak boşanan bir üye var burada çocuk yüzünden adam dengeyi kuramamış hizmetçi gibi kullanmış ki bunun mantığıda o çalışmayacaksın ne demek.. kıskançlık falan değil tamamen kendine güvensizlik karakteri bile oturmamış 37 yaşında bide..
kendine denk birini bul yolu beraber yürüyecek birini..bu adam zaten geçmiş o yoldan ..

Her seyi yasamıs bendese hic bir sey yasamadım hevesini almıstır değil mi o zaten en doğrusu ne kadar canım yansada uzaklşmak

Daha 24 yaşindasin Allah aşkına neden hayatına mudahale edecek biriyle olsun ki...
Belki ilk etapta zor olacak bazı yasanmisliklar var ama asla acıma net ve tutarlı ol yoksa yılan hikayesine döner ve daha çok yipratir

Her seyi yasamıs bendese hic bir sey yasamadım hevesini almıstır değil mi o zaten en doğrusu ne kadar canım yansada uzaklşmak

aynen nerden bakarsan bak mutsuz olacaksın..
niye ağlayıp zırlıyor biliyor musun? bulmuş senin gibi genç ve tecrübesizi bir daha bulamam dengim olanlara kalırım diye..
seni seviyor olsa bu kız daha yolun başında hayatını istediği gibi yaşayabilmeli diye saygı duyardı sana..
yok onu giyme yok çalışma.. zaman o kadar değerli ki ve bazı şeyler gençlikte güzel.. harcama en güzel vakitlerini gelişmemiş bu adamla.

Daha 24 yaşindasin Allah aşkına neden hayatına mudahale edecek biriyle olsun ki...
Belki ilk etapta zor olacak bazı yasanmisliklar var ama asla acıma net ve tutarlı ol yoksa yılan hikayesine döner ve daha çok yipratir
Benim korkum yanlıs yaptım diye pişman olur muyum acaba diye düşünmem atlatana kadar nasıl dayancam bilememem

Ağzına sağlık ya canım benım Allah ne muradın varsa versin ben bunları okurum sürekli kendimi ayakta tutmak icin

canım bak kendin söylüyorsun evlenince çalışmanı istemiyor bu bile vazgecmen için tek basına bir neden bence
ayakta durmanı istemiyor ona muhtaç yaşamanı istiyor demekki
kendini topla ve bitir net ol
emin ol ilerde iyiki diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…