İşinden etsem mi etmesem mi karasız kaldım :/

İşten çıkmak istiyorsan çık o ayrı ama böyle bir olaydan dolayı neden işinden olasın?

Bence bu tiple ve ailesiyle tehditvari bir konuşma yap. Birdaha karşıma çıkarsa buradaki işinizden ederim sizi üstüne de polise şikayet ederim hatta dava açarım, o kız arkadaş da pişman oldu ve şahitlik edecek bana de... Korkarlar bence...

Bu durumu ailene mutlaka anlat seni oraya cagiran kiz arkadasini bir guzel payla ve tabiki patronlarina aynen bunu anlat ve islerine son verilsin bu taciz oluyor polise git ama delil olmadan ne olur bilmem bisey yapmazsa usteleyip seni daha zora sokabilir

Ben patron olsam ve bu olayı anlatsan ikinizide işten atardım. Işyeri orası kim dedi sana gelen sucuyla flörtleş diye? Sorun olunca mı şikayet edesin tutuyor millet sizin gonul iliskilerinizle mi ugrascak. Hadi sucu durduk yere askıntı olsa git sikayet et ama o da değil. Yerinde olsam ben işten ayrilirdim.

kararsız kalacak bişey yok. resmen taciz etmiş sizi. adli bi durum aslında. işinden mi oluyor noluyo umrunuzda olmasın. yapabileceğiniz ne varsa yapın. pislik herif. kimsenin yardım etmemesi de ayrı bi olay.

geçmiş olsun.

Aman dikkat et herşeyi yapar bu insan takıntı haline getirmiş belli ki sen ittikçe üzerine geliyor.Çok dikkatli ol saplantılı bi kişilik belli ki

+1
Patron mu dedi sucuyla flört et diye de şimdi kötü olunca müdahele edecek ?

Yok apar topar yıllık izne çıkardılar istemediğim halde işten çıkayım anlamında dediö

Çok özür dilerim ama başlarım onun ekmeğine.
Taciz etmiş resmen.
Babasının yeriyse ekmeğinden de olmaz zaten gitsin başka yerde oynasın.
Daha ileri de götürebilir bakın.
Dikkat edin.
Şikayet edin.

Çok geçmiş olsun. Adam salça olacak sana belli. Yerinde olsam ekmeğiyle oynamazdım daha çok takıntı haline getirebilir. Patronunla aran iyiyse anlatabilirsin. Eğer işyerinden çıkmayı düşünüyorsan da erteleme bence, kökten çözüm.

Senin abin baban yokmu. Söyle aklını alsınlar. Olmadı polise git bu tecavüzede yeltenir. Niyeti bozmuş anlamıyor musun?

işten çık. arkadaşınla da görüşme. ikisi de sana ulaşamasın.
ailesine şikayet etmişsin değişen bir şey olmamış yine söylesen yine olmaz.
daha ileri giderse şikayetçi olacağınızı ailen ailesine söylesin.
sen irtibat kurma.

Babadıyla ciddi bir şekilde konuş yoksa polise gidicem de çocuk yüzünden insanlarda işinden olmasın

Video bir opmeye kalkmasi iki valla ucuncusu bu kacirirda seni sapik cunku ailesi de haberli ve bence durumdanda sikayetci deiller basina is almissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…