İşinden etsem mi etmesem mi karasız kaldım :/

Kız arkadasınıza da pess.. Sizin ikna olmadıgınız ortada..İletişimiznizi kesin gitsin..

Koskoca sirket patronu olunca müşterisi olduğu birinin çalışanını taciz etmesi onu ilgilendirmeyecek mi? Eger sirket koskoca ise idari işler müdürü, satın alma müdürü falan bu işi görür. Şirket orta/ küçük ise patrona gidilecektir. O da patronun kabahati zaten. Şirket çalışanlarını nasıl insanlardan seçeceğine baksın. Sucuya tenezzül etmeyecek birilerini alsaymis ise. Bana mı sordun? Sorusunun cevabı bu aslında. Nasıl insanlar çalıştırdığın. Kendisine bu tür problemler istemiyorsa ona göre personel seçecek. Ona göre para verecek falan filan.

Çok sinir bozucu bir olay yaşamışsınız . Evet resmen taciz noktasına gelmiş ve takıntı yapmış sizi . Gereken yerlere şikayet edin bence , sessiz kalmayın ekmeğini dalan düşünmeyin . Böyleleri hiç birşey haketmiyor bence yaptığı yanına kalmasın .

Yıllık izne çıktım görmüyorum şükür

Vallahi doğru söylemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…