- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Nightstalker2
-
3 gündür banlamışsınız 30u son demissiniz ama şu saat oldu hala siteye giriş yapamıyorum. Sebep ? Baska isiniz gucunuz var ondan mi ? Mesaj yaziyorum bakmiyosunuz o zaman 30 u demiceksiniz. Saçma sapan iş yapıyorsunuz kusura bakmayın ona ban buna ban. Sureyi neye gire uzun tutuyosunuz ????
Başka birinin konusunda bana saldıran bi insan var git benim konumda havla burası yeri değil demisim doğru demisim pişman değilim ve o kadını da kibledim neden ben banladım da o hala girebiliyor bunu da merak ettim hani ne yazdığına bakılmaksızın dikkate alınıyordu bu şikayetler?????????
Attılar beni ühüüüNaptın bibi ekmeğe mi bastın da 6 ay ceza aldın6 ay yahu, 2 mevsim değişmiş.
Bunu diyen sen banın açılmadı diye konu açıp yönetime işini yap diye direktif veriyorsunAllah ne kadarda komik bir üye
Siz ve sizin gibiler ds yönetime yalakalik yapıyorsunuz tabi vallahi çok üzücü :BBunu diyen sen banın açılmadı diye konu açıp yönetime işini yap diye direktif veriyorsunAllah ne kadarda komik bir üye
Ben ve yönetime yalakalık yapmakSiz ve sizin gibiler ds yönetime yalakalik yapıyorsunuz tabi vallahi çok üzücü :B
nightstalkerBacim senin banli uyeligin neydi de hele. Merak ettim.
Aynı isim 2 si yok sadeceBacim senin banli uyeligin neydi de hele. Merak ettim.
3 yil ne demek yahu3 yil banlandim la ben bu sitede 3 yilguru benim, tacimi bir gun devredersem bu gidisle bibiye devredecem
3 yil ne demek yahu
valla beni 3 yil banlasalar geri donmezdim diycem ama bende dondum atildiktan sonra o yuzden caktirmiyoruz mevzuyuDusunsene acilsin diye beklerken saclar falan agariyor
Önce bir terbiyenizi takının, çok haklı gerekçeyle banlanmışsınız elime koluma sağlık.3 gündür banlamışsınız 30u son demissiniz ama şu saat oldu hala siteye giriş yapamıyorum. Sebep ? Baska isiniz gucunuz var ondan mi ? Mesaj yaziyorum bakmiyosunuz o zaman 30 u demiceksiniz. Saçma sapan iş yapıyorsunuz kusura bakmayın ona ban buna ban. Sureyi neye gire uzun tutuyosunuz ????
Başka birinin konusunda bana saldıran bi insan var git benim konumda havla burası yeri değil demisim doğru demisim pişman değilim ve o kadını da kibledim neden ben banladım da o hala girebiliyor bunu da merak ettim hani ne yazdığına bakılmaksızın dikkate alınıyordu bu şikayetler?????????
Ben burada bi cevap bekliyorum. Neden 30 ocakta açılması gereken hesabim hala kapalı? Neden diğer kişiyi kiblememe rağmen ben ceza aldim o almadı ? Arkadaşınız falan mi yoksa ? Siz bunun cevabını verin,beni yine banlayın bi daha da banımı açmayın adaletsiz bi platformda bulunmak istemem zaten artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?