- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
- Konu Sahibi Deve tabani
Aminn yoksa nalları dikicezCok iyiymiş. Yine sıcak bir ev kısmet olur inşallah sizede![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn yoksa nalları dikicezCok iyiymiş. Yine sıcak bir ev kısmet olur inşallah sizede![]()
Cok zam geldi coook, bu sene millet korkar oldu gazı yakmaya. Allah cok versin. Kış günü mecbur yanacak çoluk cocuk var her evdeGeçen ay Bi düğmesini çevirdik kombinin 60 TL gelmiş![]()
Allah insaf versin başımızdakilere, eli mahkum yakıcaz. Yani o kadar ki bu sene kış gelmedi sevindik. Aslında doğanın dengesi bozuldu.Cok zam geldi coook, bu sene millet korkar oldu gazı yakmaya. Allah cok versin. Kış günü mecbur yanacak çoluk cocuk var her evde![]()
Evet herkez korkuyo soguktan. Hosuna gidenler var kışın gelmemesineAllah insaf versin başımızdakilere, eli mahkum yakıcaz. Yani o kadar ki bu sene kış gelmedi sevindik. Aslında doğanın dengesi bozuldu.
Bu sobayı araştıracağım telekkürlerEv sahibinizle konuşun çatıya izocam serdirsin, çok maliyetli bir işlem değil. İzocam ile büyük bir ısı farkı elde edersiniz. Isınan hava yükselir ve ısı kaybı çoğunlukla çatıdan kaynaklanıyor. Eğer yapabilirim derseniz bir odaya fındık kabuğu sobası kurabilirsiniz. Çok zahmetsiz bir soba. Üstelik ne çevreye duman zararı veriyor ne de odun kömür gibi pisliği külü ile uğraştırıyor. Sabahtan haznesini doldurursunuz bütün gün kendi kendine yanar. Şu anda havalar çok kötü değil, bu durumda bile ısınamıyorsanız asıl soğuklar başladığında Kayseri'nin havasına asla dayanamazsınız.
Benim de evim giriş kat kucucuk bi 2+1 gecen senelerde 300-400 fatura vermeme ragmen bi kere ev ne kadar sicak oldu demedim. İki kere icerden isi yalitimi yapildi ama yok. Yasadigim yerde zaten kişin gunes gorebilene ask olsun, ev de Giris kat olunca karsidaki binalar iyice kapatiyor birakin gunes almayi sabah 9da 10da kalkip isiklari yakiyorum
Gecen kişa girerken kapilara pencerelere sunger alip cektim celik kapinin esigine esik sungeri aldim baya farkettirdi. Camlardan kapilardan cok isi kacagi oluyor sunger cekerseniz farki gorursunuz
Bu sene daha yakmadim yakmayi da dusunmuyorum, iki tane sicak su torbasi aldim birini ayagima birini karnima koyuyorum ustune de yorgani cekip oyle oturuyorum. Uyurken sikinti olmuyor allahtan cok sicagi seven biri degilim
Gecen sene hafif sogugu kirilmis eve 400 lira odedim bu sene bu zamlardan sonra 600-700 olur herhalde, kendimi enayi gibi hissediyorum soguktan cenem zangir zangir titreyene kadar yakmayacagim inat ettim
Su peteklerin arkasina konan aluminyum levhalari duymustum ise yariyormus, ben yaktigimda deneyecegim sizin de aklinizda olsun
Maalesef bu sehir boyle. Kişin gunes pek gorunmezIsıyı gectim, sicacik olsa bile sabahin 9-10unda isiklari yakacak kadar karanlik bir evde benim psikolojim bozulurdu![]()
Keainlikle taşının. Kayseriye kara kış daha gelmedi bile. Şimdi diğer yerler kapalı idare edebilirsiniz ama 2 gğn sonra kar gelince mecbur yakarsınız ve 600 den aşağı ödemezsiniz ki ödediğiniz de dert değil yine de ısınamazsınız. O parayı taşınmaya verin gğzelce çocuklarınız sıcacık yaşadığı evde huzurla oturun. Ama merkezi sistem bi binaya taşının derim.Çok dertliyim kızlar.
Memleket Antalya.
Şu an kayseri de ikamet ediyorum.
Evimin önü ilk okul çocugum orada çok iyi.
Kızım va 20 aylık komşum bakıcımız. Bakıcım yönünden de şanslıyım.
İş yerime 5 dk yürüme mesafesi.
Buraya kadar her şey çok çok iyi.
Ama bu ev ısınmıyor.
Çatı katı. İzolasyon yok. Alt katım da yurt dışın da yaşıyor. Gecen ay 40 derece de yaktım 3 oda yanıyor Du 430 lira geldi. Ev kuzey doğu cepheli. Aynı şartlarda yan komşumun evi gayet güzel ısınıyor.
Şimdi 2 odam kapalı yine. Girip çıkma yok.
Ama kıçım donuyor ev de. 3 odaya 430 lira gelince oraları açmaya da korkuyorum açıkçası. Tasarruf mu değil mi bilmiyorum biz klimayla ısınıyorduk Antalya da. Napıcam şaştım kaldım çok dertliyim. Bir yol yordam var mıdır? Taşınmalı mıyım napmalıyım kış günü taşınmak ayrı geriyor beni. Diğer odaları açsam mı oy oy.