Isıran Kuzen

Benim kuzenlerimle aramda bu kadar yakınlık olmadığı için mi anlayamiyorum diye düşünmüştüm ben de.
kuzenlerinizle en fazla ne kadar yakın olunabilir ki?
benim de çok sevdiğim erkek kuzenim vardır mesela ama tutup da vıcık vıcık sarılmak ısırmak doğru bir davranış değil.

Bu ne ya? Kazık kadar kız mıncıklıyor ısırıyor gıdıklıyor? Laubalilik diz boyu bence izin vermeyin. Tamam ailedir kötü düşünmemek lazım da çocuk değiller ergen değiller ya çok itici.
Evet itici, sanirim düşündüğüm tam da bu. 22 yaş az değil sonuçta, davranışlar ölçülü olmalı bu yaşta.

Kuzenliği yeğenliği bir kenara koydum belli yaş üstü insanların birbirlerini ısırması, gıdıklaması, mıncıklaması bana çok itici ve laubali geliyor.. doğru bulmuyorum. Kıskançlıkla filan ilgili değil bu, tavır davranış olarak doğru bulmuyorum.

Aynen, az önce bana bir üye de dedi kuzeninden kiskanma diye ama zaten esas olay onu kiskanmam degil, genel anlamda bunu garip bulmam.

Anammm varmpir mi acep

İstatistiğime göre kuzenler araznda ask hoslanma gibi hislerin ilkleri yasanıyor.. valla hos deıil tabi. Benden üç yas küçük kuzenim cok üzgun olduğum ve onlara ailecek gittiğimz bi gün arabayla iki dk mesafeye çıkmıstık tedirgindi noldu dedim: abla biri görür tanımazda benimki duyar die korkuom dedi. taa başka şehirdeki sevglsi duYcak die düsün...

Benimki de isirma olayini azaltmaya çalışıyor. Bu da bir gelişme
Yan yana durur, bazen de sarilir kuzen bu sonuçta ama sevgilimi canlı canlı yiyor

Konu başlığını okuyunca 3 4 yaşında ısıran kuzeniniz için yardım istiyorsunuz sanmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…