- 27 Ekim 2015
- 88
- 94
- 3
- 31
- Konu Sahibi ArnoldCivardanegezer
-
kesin küçükken öpüşmüşlerdir.
Ben bu tarz ilişkilere katlanamam.
Sizi bilemem.
Kuzense kuzenliğini bilsin ve eli, kolu mümkünse dişi rahat dursun.
Çiğ etle sanırımAnnesi babası ne ile beslemiş bu kuzeni
Öyleyse koparırım şeyini valla
valla genelde öyle oluyor ya. yani büyüdükten sonra bile hala bu kdr fiziksel temas olması ve bundan hoşlanılması genelde küçükken karşı cinsi ilk tanıma deneyimlerinin o akrabayla yaşandığını gösteriyor. böyle olduğunu bildiğim kişiler var :) rahatsız olmakta da son derece haklısın. hadi fiziksel temas sarılma etme bir yere kadar ama devamlı olması rahatsız edici.
Benim erkek kuzenim olsa rica edip isirtirdim empati yapması açısından ama yoksiz de erkek kuzeninizi hart hurt ısırın yanında bakalım ne yapacak!
Kardesim gibi o diyor da. Işte ordaki "gibi" sebebiyle güvenmiyorum. Gerçi benim kizkardesim var, onu bile ısırıp durmam yani. Normal yollardan sevgimizi ifade ederiz.Bu ülkede hala kuzenleriyle evlenenler var yani
Kardeşten öte hiçbir akrabayla böyle bi samimiyet uygun değildir bence
Canım, kardeşim gibi diyosun ama kardeşin değil sonuçta.Hoşlanmıyorum işte, zorlama diyceksin sen de o zaman.Bu durum normal değil ki yani.Çocuk olsa neyse koca koca insanlar.Kardesim gibi o diyor da. Işte ordaki "gibi" sebebiyle güvenmiyorum. Gerçi benim kizkardesim var, onu bile ısırıp durmam yani. Normal yollardan sevgimizi ifade ederiz.
Kiz biraz şımarık ve cadı biri gibi duruyor. Oturakli, olgun, nerde ne yapmasi gerektigini bilen birine benzemiyor. Ben de biraz cocuksuyumdur ve icimden geldigi gibi davranirim ama bazi sinirlari asmamaya dikkat ederim her türlü iliskimde.Canım, kardeşim gibi diyosun ama kardeşin değil sonuçta.Hoşlanmıyorum işte, zorlama diyceksin sen de o zaman.Bu durum normal değil ki yani.Çocuk olsa neyse koca koca insanlar.
Ben de bdv'de takila takila şüpheci oldum sanıyordum. Herkes anormal dediğine göre boşuna rahatsız olmamisim demek ki.Bence hiç normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?