- 27 Ekim 2015
- 88
- 94
- 3
- 31
- Konu Sahibi ArnoldCivardanegezer
Benim kuzenlerimle aramda bu kadar yakınlık olmadığı için mi anlayamiyorum diye düşünmüştüm ben de.ister kuzeni olsun ister yeğeni..
ben bu derece yakınlığa karşıyım bana göre değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kuzenlerimle aramda bu kadar yakınlık olmadığı için mi anlayamiyorum diye düşünmüştüm ben de.ister kuzeni olsun ister yeğeni..
ben bu derece yakınlığa karşıyım bana göre değil
kuzenlerinizle en fazla ne kadar yakın olunabilir ki?Benim kuzenlerimle aramda bu kadar yakınlık olmadığı için mi anlayamiyorum diye düşünmüştüm ben de.
Ben de onu diyorum kendime, kuzen kiskanilir mi diye. Ama bu davranislarda kiskanmaktan öte garip bulduğum seyler var.kuzenini kıskanacak değilsiniz ya!..
Ben de sevgilimi ısırıyorum da, zaten bundan sonra çaktı kafamda şimşeklerIsirmanin iyi niyeti olmaz
Kendimden biliyorum kocisimi ısırmaya bayilirim
Aynen cnm morartacak kadar ne ısirmasi yaaBen de sevgilimi ısırıyorum da, zaten bundan sonra çaktı kafamda şimşekler![]()
Evet itici, sanirim düşündüğüm tam da bu. 22 yaş az değil sonuçta, davranışlar ölçülü olmalı bu yaşta.Bu ne ya? Kazık kadar kız mıncıklıyor ısırıyor gıdıklıyor? Laubalilik diz boyu bence izin vermeyin. Tamam ailedir kötü düşünmemek lazım da çocuk değiller ergen değiller ya çok itici.
Bebeklere "beni öpme, ısırma" falan yazan önlük takıyorlar ya, öyle bir şey aliyim bariAynen cnm morartacak kadar ne ısirmasi yaa
Bizim kadar yakin kuzen olmasin yani degil isirmak öpmem bile ne gerek var
Aynen, az önce bana bir üye de dedi kuzeninden kiskanma diye ama zaten esas olay onu kiskanmam degil, genel anlamda bunu garip bulmam.Kuzenliği yeğenliği bir kenara koydum belli yaş üstü insanların birbirlerini ısırması, gıdıklaması, mıncıklaması bana çok itici ve laubali geliyor.. doğru bulmuyorum. Kıskançlıkla filan ilgili değil bu, tavır davranış olarak doğru bulmuyorum.
Anammm varmpir mi acepMerhaba arkadaşlar,
Bu ikinci üyeliğim, diğer üyeliğimden erkek arkadaşım haberdar diye riskli birtakım konuları bununla açayım dedim, kazenden izin aldım.
Sorun mu bilmiyorum ama erkek arkadaşımın çok yakın olduğu bir kuzeni var( bir kız, bizden bir yaş büyük) , samimi olduklarını biliyorum ama sürekli mincikladigini, gıdıkladığını, hatta yanakları kolları gibi yerlerini ısırdığını falan öğrendiğimde garip hissettim. Gerçi son zamanlarda o kadar ısırtmıyorum, izin vermiyorum demişti sevgilim. Ne zaman kuzenler toplansalar bunlar dip dibe oluyor, X de yanımda, sarılıyoruz falan diyor. Telefondan bana resmini göstermisti orda da dip dibe ve laubali pozlar gibi. Kötü anlamda bir süphe duymuyorum, iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama kendime de açıklayamadığım bir rahatsızlık hissi olustu. Ben bu seviyede samimiyeti nahoş buluyorum sanırım. Siz bu konuda ne dersiniz?
Diş izi görmedim hic, değil galibaAnammm varmpir mi acep![]()
Diş izi görmedim hic, değil galiba![]()
Benimki de isirma olayini azaltmaya çalışıyor. Bu da bir gelişmeİstatistiğime göre kuzenler araznda ask hoslanma gibi hislerin ilkleri yasanıyor.. valla hos deıil tabi. Benden üç yas küçük kuzenim cok üzgun olduğum ve onlara ailecek gittiğimz bi gün arabayla iki dk mesafeye çıkmıstık tedirgindi noldu dedim: abla biri görür tanımazda benimki duyar die korkuom dedi. taa başka şehirdeki sevglsi duYcak die düsün...
Nasil bir mesaj ?Ben kocamı bile ısırmıyorum , yok artık.
Sevgiliniz mesaj veriyor bence size.