- 2 Ekim 2015
- 260
- 172
- 33
- 39
- Konu Sahibi ArnoldCivardanegezer
çok üsteleme ama hiç akılda olmayan şeyleri bazen biz akıllarına sokabiliyoruz erkeklerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu kizdan soğudum şimdi, ne yapsa sevmicem kesin. Bir kere rahatsiz oldum kendisinden.Ben sevgilimin kız kuzeniyle whatsaptan konuşmasına deliriyorumda çaktırmıyorum bide kuzeni ısırıcak haa delirirdim heralde![]()
Ben boyle bir şeyi asla ama asla kaldiramam
Neymiş efendim son zamanlarda eski gibi isittirmiyormus saol ya
Sevgiliniz uyar oda güzelce kuzenini uyarsin bu kadar basit.![]()
Rahatsız oluyosan gerçekten ciddi ciddi konuş bu konuyu sevgilinle hiç bi kızın bu duruma müsade ediceğini sanmıyorum hadi kuzeni 3-9 10 yaş aralığında olsa neyse ama bu şekilde kesinlikle kaldıramam bu durumu bende bi sorun yoktur inşallah çok mu kiskancim acabaBen bu kizdan soğudum şimdi, ne yapsa sevmicem kesin. Bir kere rahatsiz oldum kendisinden.
Kuzenle nikah düsüyor mesafe iyidiirr..Benimki de isirma olayini azaltmaya çalışıyor. Bu da bir gelişme
Yan yana durur, bazen de sarilir kuzen bu sonuçta ama sevgilimi canlı canlı yiyor![]()
Sevindim senin adına bian senin yerine kendimi koydum ayyyyy kuzen falan dinlemem yolarım. Allaha sukur bizim kuzenler çok iyi kızlarUyardim az önce, o da zaten tamamen izin vermicem çünkü sana yapilsa böyle bir sey kiskanirdim dedi. Ama küçüklüğümden beri böyle bir sey olduğu icin sen garipsemeden önce garip oldugunu fark etmemistim dedi. Ben de sen safsin o yüzden engellememissin, senin hatali olduğun kisim bu ama o konunun öznesi olduğu için, bu hareketleri o yaptığı icin o senden daha hatali, yaşına uygun ve ölçülü davranmasini bilmeliydi, bu laubalilik hoş degil dedim. O da haklisin dedi. Böyle anlaştık ve kurtuldum bu konudan.
Teşekkür ederim ilginiz ve desteginiz icin :)Sevindim senin adına bian senin yerine kendimi koydum ayyyyy kuzen falan dinlemem yolarım. Allaha sukur bizim kuzenler çok iyi kızlar![]()
Ben de çok aşırı derecede rahatsız edici buluyorum. Çok garip insanlar var gerçekten...Bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam..Hatta direkt ben bu tarz şeylerden tiksinirim.
Kisa bir sure önce konuştum, bana hak verdi ve cok mahcup oldu. Bu konuyu başarıyla hallettik :)Rahatsız oluyosan gerçekten ciddi ciddi konuş bu konuyu sevgilinle hiç bi kızın bu duruma müsade ediceğini sanmıyorum hadi kuzeni 3-9 10 yaş aralığında olsa neyse ama bu şekilde kesinlikle kaldıramam bu durumu bende bi sorun yoktur inşallah çok mu kiskancim acaba![]()
kızdan kuduz bulasır falanMerhaba arkadaşlar,
Bu ikinci üyeliğim, diğer üyeliğimden erkek arkadaşım haberdar diye riskli birtakım konuları bununla açayım dedim, kazenden izin aldım.
Sorun mu bilmiyorum ama erkek arkadaşımın çok yakın olduğu bir kuzeni var( bir kız, bizden bir yaş büyük) , samimi olduklarını biliyorum ama sürekli mincikladigini, gıdıkladığını, hatta yanakları kolları gibi yerlerini ısırdığını falan öğrendiğimde garip hissettim. Gerçi son zamanlarda o kadar ısırtmıyorum, izin vermiyorum demişti sevgilim. Ne zaman kuzenler toplansalar bunlar dip dibe oluyor, X de yanımda, sarılıyoruz falan diyor. Telefondan bana resmini göstermisti orda da dip dibe ve laubali pozlar gibi. Kötü anlamda bir süphe duymuyorum, iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama kendime de açıklayamadığım bir rahatsızlık hissi olustu. Ben bu seviyede samimiyeti nahoş buluyorum sanırım. Siz bu konuda ne dersiniz?
Cok ilginç bir konu gerçekten. bence kuzenler kardeş degildir; yabanci muamelesi de gösteremeyiz bu sebepten ensest olmasa da evlilik durumu bir garip. Arada bir şey, sanırım aileleden aileye değişen manevi yakinliga göre bu durum daha net yorumlanabilir.Lafa gelince kuzenler kardeştir ensestçiler diye bağıranlar simdi kaldıramam diyor ne bileyim garip yani.
Sevgilimle az önce konustum, mesafe koyacağını söyledi ama o kız buna rağmen buna kalkışırsa ben ısırcam onukızdan kuduz bulasır falan
kıza soyleyın de aşılarını tam olsun
buda yenı ıletısım seklı sanırım
Ben sevgilimin kuzeninin surekli "yea bu yaz bize gelsene kuzeen?" Diye cagirmalarindan sonra olay cikartmis ve konusmalarini yasaaklamis biri olarak suan yerinde oldugumu dusunemiyorum bile. Kan cikar.Sevgilimle az önce konustum, mesafe koyacağını söyledi ama o kız buna rağmen buna kalkışırsa ben ısırcam onu![]()
Ben de kuzenin büyük olasılıkla art niyetli olmadığını düşünüyorum. Olayi cinsellige dokmuyorum ama normalde aralarinda cinsellik olan kisilerin sikca yaptığı bu seyi kuzenin yapmasini yadirgiyordum. Hissettigim sey kiskancliktan ziyade yanlış bulmak, onaylamamak.Ya kuzenin art niyetli oldugunu dusunemeyiz. Fazla samimi, sicak kanli, sevgisini bu sekilde gosteriyor olabilir. Senin de rahatsiz olmani anlayabiliyorum. Ama birlikte buyumus kuzenler birbirlerini kardes gibi gorebilirler. Yani kiz ozel biseyler hissediyor demek, ya da olayi cinsellige dokmek sacma ve haksizlik olur bence.
Benim de hosuma gitmezdi. Sinir olurdumBen de kuzenin büyük olasılıkla art niyetli olmadığını düşünüyorum. Olayi cinsellige dokmuyorum ama normalde aralarinda cinsellik olan kisilerin sikca yaptığı bu seyi kuzenin yapmasini yadirgiyordum. Hissettigim sey kiskancliktan ziyade yanlış bulmak, onaylamamak.