Isırganotu yağı gençlik iksiri

berrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
37
0
86
Eskişehir
a.s.GENÇLİK İKSİRİ
Isırganotu yağı, cilt için çok yararlı AHA maddesini içerir. Gençlik yağı olarak da bilinir. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sabah akşam bir tatlı kaşığı veya damlalıkla satılan ambalajlarda 20'şer damla aç karnına içilmelidir. En az iki aylık kür şeklinde alınırsa etkisi daha güçlü olacaktır. Özellikle bu kürlerin İlkbahar veya Sonbaharda yapılması önerilir. Böylece kışa veya yaza daha güçlü bir bağışıklık sistemi ile girmek mümkün olur. Genç bir cilt için ısırgan yağında bulunan AHA maddesini içeren çilt bakım ürünlerinden de faydalanılabilir.

maze canım aç karnına damla şeklinde kullanılıyo zaten yazıyo yukarda canım
aç karnına 20damlaiçilmesi öneriliyor fakat ben denemedim deneyen varsa paylaşırsa sevininrim
alıp denemeyi düşünüyorum :)))

Isırgan otu bildiğim kadarıyla iki çeşit....
Biri erkek ısırgan otu, diğeri dişi ısırgan otu.... Biri kadınlık hormonunu desteklerken diğeri erkeklik hormonunu destekliyormuş.... Bu durumda kullandığımız yağ ya bizim erkeklik hormonumuzu artırırsa? Kıllanırız o zaman.....

Merhaba arkadaşlar alternatif tıp ile ilğili bolumu okudum bır suru değerli bilgi edindim oncelikle teşekkur ederim
Fakat bem MS hastalıgıyla ilğili bitkisel bir çozum arıyorum çok sevdiğim bir yakınım MS hastası acil olarak cevap verirseniz çok sevinirim selamlar.

a.s.GENÇLİK İKSİRİ
Isırganotu yağı, cilt için çok yararlı AHA maddesini içerir. Gençlik yağı olarak da bilinir. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sabah akşam bir tatlı kaşığı veya damlalıkla satılan ambalajlarda 20'şer damla aç karnına içilmelidir. En az iki aylık kür şeklinde alınırsa etkisi daha güçlü olacaktır. Özellikle bu kürlerin İlkbahar veya Sonbaharda yapılması önerilir. Böylece kışa veya yaza daha güçlü bir bağışıklık sistemi ile girmek mümkün olur. Genç bir cilt için ısırgan yağında bulunan AHA maddesini içeren çilt bakım ürünlerinden de faydalanılabilir.

ben sabahları 1 kase yoğurdun içine 7 damla ısırganotu yağı karıştırıp yiyordum cilde inanılmaz güzel etkileri oluyor o ara cildim çok güzeldi sonra bıraktım ama şimdi tekrar başlıcama.s

Back
X