• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşitme testinden kaldık

Melike0

🌸Sevgi, her kapıyı açar 🌸
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
85
28
3
30
Merhaba lohusa anneler. Ben bu hafta doğum yaptım 37+6 bebeğim 2 350 gram doğdu. İşitme testi yaptılar iki kulaktan kaldı dediler bir hafta sonra tekrar istediler 2 gün sonra tekrar bu teste girecek. Ama çok korkuyorum içinde sıvı kalmış olabilir dediler ama hiç rahat değilim. Bebeğimi takip ediyorum yükses seslere tepki verdiğini göremedim ama arada bi kapı çarpmasına az da olsa irkildiğini hissettim. Ama normalde sese tepkisini hissetmedim çok uyuyor. Ağlaması öyle yok bu durumu yaşayan anneler size ihtiyacım var siz neler yaşadınız sizinde ikinci testten geçtimi cevaplarsanız mutlu olurum

Benimde bebeğim ilk testten geçmedi. Ama çok ağladığı için durmadı o yüzden geçmedi bence. İkinci testte geçti. Senin bebek uslu mu durdu test sırasında?

Emzirirken aldı benden eşim odada ağladığını söyledi çok az

Benim bebeğim de geçememişti tek kulaktan iki hafta sonra tekrar götürdük geçti size söylenen gibi söylenmişti. Endişelenmeyin

Merhaba lohusa anneler. Ben bu hafta doğum yaptım 37+6 bebeğim 2 350 gram doğdu. İşitme testi yaptılar iki kulaktan kaldı dediler bir hafta sonra tekrar istediler 2 gün sonra tekrar bu teste girecek. Ama çok korkuyorum içinde sıvı kalmış olabilir dediler ama hiç rahat değilim. Bebeğimi takip ediyorum yükses seslere tepki verdiğini göremedim ama arada bi kapı çarpmasına az da olsa irkildiğini hissettim. Ama normalde sese tepkisini hissetmedim çok uyuyor. Ağlaması öyle yok bu durumu yaşayan anneler size ihtiyacım var siz neler yaşadınız sizinde ikinci testten geçtimi cevaplarsanız mutlu olurum
Merhaba bende 37+4 haftada doğum yaptım. İlk testten geçemedi çoğu bebek geçemiyor kulakları dolu diye dediler. 3 gün sonra geçti testten

Bizim de ilk testten geçememişti sonraki testten geçti şu an vızıltıyı duyuyor korkmayın

Benimde ilk cocugumda isitmeden geceleyin çok korkup ağlamıştım kızım sagır mı olacak diye ikincide de geçmedi hatta daha çok endişe etmiştim üçüncüde gecmisti son oğlumda 4 sefer mıydı besince sefer mıydı anca geçmişti bir sürü çocukta böyle oluyor sıkmayın canınızı

Benim bebeğimde uyurken yapıldı tek kulaktan gecememisti bir kaç gün sonra bir daha gittik geçti üzülme bu sıkıntı genelde yaşanıyor hayırlısıyla bidahakinde geçer

Oğlum 2 kez kalmıştı ilkinde kulağında sıvı kalmıl olabilir 1 hafta sonra getirin dediler ondada ağladı durmadı sonra ileri işitma testinden geçti şuan 2 yaşında maşallahı var

Back
X