iskambil kartları ile fal açtırmak isteyenlerin topiği

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
kızlar bi önceki topikteee elimde olmayan nedenlerden dolayı bakamadımmm

ama kendimi affettircem sizlereee isteyen herkese kartlarımlaa iskambil falı açacağım sizler için kart çekip

fakat ben çalışıyorum fırsat buldukçaaa tmm mı küsmece yok kırılmaca yokkkk

herkese elimden geldiğince bakıcammmmmm

Son düzenleme:
juliacımm ben istiyorummm

hemen açtım cnmmmm

Faliniz çok kapali... Niyet ettiginiz islerden vazgeçmeniz gerekiyor... Evlenme konusundaki tesebbüsleriniz basarisizliga ugrayacak; alis verise ait olan islerinizde de basarili olamiyacaksiniz. Bu nedenle bu gibi islere girismekten kaçinmalisiniz. "Sabrin sonu selamettir" sözüne uyarak, sabirli ve metin olursaniz, bütün bu kötü günleri atlatacak ve neticede talihinizin size güldügü günü göreceksiniz. Sevdiginiz bir kimsenin durumu sizi fazlasiyla üzüyor. Bu kimse eger hasta ise, sifa bulacak, sayet isleri ters gidiyorsa, düzelecek ve muvaffakiyete ulasacaktir.

bana bakarsanız sevinirim adım yasemin

isim falı istiosun cnm sanırım sen ona soyisimde gerekli ya soyisminide yaz yada iskambil bakayım ben sana

hemen kartını çekiorummmm

Karo İkilisi geldi sana cnmmmm
Talihiniz açik, bahtiniz yaverdir. Sabirla her istek ve arzunuza kavusabilirsiniz. Eger bir hastaniz varsa, pek yakinda sifa bulacak; eger bir evlat sahibi olmak istiyorsaniz, bu arzunuz da yenine gelecektir. Sayet evlenmek dilek ve isteginde iseniz, çikacak ilk kismeti reddetmemelisiniz. Zira bu birlesme size son derece mesut ve bahtiyar bir hayat saglayacaktir. Bu siralarda seyahat etmek niyetinde iseniz; tereddütsüz yolculuga çikabilirsiniz. Zira size fayda ve kazanç sagyacaktir. Isteginiz mevkiye yükselmek hususunda güçlüklere ugrayacak fakat neticede arzunuza eriseceksiniz.

Aaa öylemi diyorsunn:105: Neyse fala inanma falsızda kalma demişler bide ben zaten evliyim

Çok teşekkür ederim ellerine sağlık

bana da bakar mısın julia :)

tabiki cnmmm

Maça Kralı geldi sana cnmmm
Faliniz biraz karisik ve bulaniktir. Bu yakinlarda size bir akrabaniz gelecek, fakat bu yüzden evinizde bir düzensizlik, bir geçimsizlik meydana gelecektir.Evinizden bir kisi gurbete gidecek, bu hadise sizi üzecektir.Falinizda bir hastalik veya ölüm haberi görülmektedir. Bu kara haberin, evinizden veya akrabanizdan olmayip, komsularinizdan gelecegini söyleyebiliriz. Bu siralarda her tesebbüs edeceginiz iste terslik ve aksilik meydana gelecektir. Ömrünüz uzun olacak ve fakat! tam anlamiyla mesut olamiyacaksiniz.

Aaa öylemi diyorsunn:105: Neyse fala inanma falsızda kalma demişler bide ben zaten evliyim

Çok teşekkür ederim ellerine sağlık

ben dem,orummm kesinlikleeee senin için seçtiğim kart öyle dedi cnmmmm

adını soyadını özelden yazarsan sana isim falı bakacağım yadaaaaa sevdiceğinin burcu ile senin burcunu yaz da uyumnuza bakalımmm içimden geldiiii

banada bakarmisin

Sinek Altılısı çıktı sana cnmmm
Bir yolculuğa çıkıp çıkmamakta tereddüttesiniz. Bu yolculuğun sonu sizin için çok hayırlı olacak ve şimdiye kadar kapalı olan talihiniz açılacaktır. Bunun [için bu seyahati yapmalısınız.Bir taraftan beklediğiniz hayırlı haberi alacaksınız. Aynı zamanda bir kimseden beklediğiniz hediye de gelecektir. Bir akrabanızdan, oldukça yüklü bir mirasa kavuşacak ve zengin olacaksınız. Hayatınız tam bir saadet içerisinde geçmese bile, devamlı bir elem ve ızdırap çekmeyeceksiniz. Ömrünüz uzun olacak ve evlatlarınızdan hayır göreceksiniz.

cok tesekkur ederim.Akrabam ne zaman olecek dermisim.Hic zengin bir akrabam yokta.

Hemen gönderdim canım Çok tşk. ederim tekrarr

Bana bakman lazım biliyosun dimi ?

Ben terazi o balık yavrum

Astroloji kitaplarının çoğu bu beraberliğin umutsuz olduğunu söylesede aslında bu ilişkinin yürümesi için bir çok sebep vardır.

Yaratıcı Balık burcunun hassas yapısı, sizin seviyeli yapınıza çok uygundur. İkinizde şiirden, müzikten, güzel sanatlardan zevk alırsınız. Balık hem sizinle birlikte dış dünyaya açılmak, hem de zaman zaman yalnız kalmak isteyecektir. Onun sizden uzaklaşmak için yalnız kalmak istediğini zannetmeyin, bu onun temel ihtiyaçlarından biridir. Arada bir yalnız kalıp, hassas sinir sistemini dinlendirmeye ve kendi kendini yenilemeye ihtiyacı vardır.

İlişkinizde gerçekçi olan taraf sizsiniz, olaylara pratik çözümler getirebilirsiniz. Balık sevgiliniz ise size ilham verecek ve ufkunuzu açacaktır. Balık burcu duygusal ve romantiktir. Hayatın anlamı, dinler, başkalarının acıları ve onlara nasıl yardım edileceği hakkında konuşmak ister. Hava elementi olduğunuz için bu tartışmalar sizi heyecanlandırır. Balık bu konular hakkında sadece düşüncelerinizi değil ama duygularınızı da öğrenmek isteyecektir. Fazla mantıklı ve analizci olmayın onu kaybedebilirsiniz. Balık insanı sizin gerçek duygularınızı hissetmek isteyecektir. Siz yüzeyde gördüğüne inanan mantıklı birisiniz, Balık ise görünenin altındaki manevi derinliklerle ilgilenen, sezgisel biridir.

Rüyaların, bilinçaltının yöneticisi olan Balık burcu sizi varlığından bile haberdar olmadığınız başka boyutlara götürebilir. Buna izin verirseniz iyi yönde değişebilirsiniz. Siz öncü nitelik taşıdığınız için yeni deneylere hazırsınız, Balık ise değişken nitelik taşıdığı için her duruma kolaylıkla adapte olabilir. Kendine yeterli zamanı ayırabilirse sizin lider olma isteğinizi kabul edecektir.

Hayatın manevi değerleri için yaşayan Balık insanı sizin gibi maddeci değildir. Balık ruh ve maneviyattır. Siz, para durumunuz iyi olmasa pahalı bir tablo ya da mücevher alabilirsiniz. Aynı durumdaki Balık ise önce borçlarını öder, kalanı da ihtiyacı olanlara dağıtır. Ortak mal varlığınız ya da paranız tartışma konusu olabilir. Sizin güneşiniz Balık burcunun 8.evine yani ortak mal varlıkları evine düştüğü için bu konuda onları en çok siz etkileyebilirsiniz. en azından emekliliği için para biriktirmesine yardımcı olmalısınız, Balık bunlara hiç önem vermez.

Yatakta ise size tattırdığı derin duygulardan çok etkileneceksiniz. Onun size olan ilgisi sizi saracaktır. Balık burcuna sahip olun, ona sıkı sarılın ve bu ilişkiye iyi bir şans tanıyın.

ben de istiyorum canım
önceki topic te çok beklemiştim seni
şimdi gördüğüme çok sevindim
rica etsem bana da bakar mısın ilişkim için

bende istiyorum bendeeeeeeeeee :) sevgilimle sonumuz iyimi ,kötümü bakarmıısn tatlım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…