iskambil kartları ile fal açtırmak isteyenlerin topiği

bende bende istiyorum evliyim ve bu aralar sorunlar yaşıyoruz.
banada bakar mısın ?

hem genel hem evliliğimle ilgili.

Son düzenleme:
Bende istiyorum aşk hayatım için diğer konudada bekliyordum nasip olmadı..Bu arada bekarım sevdiğim kişiden ayrıyım..

Son düzenleme:
işim için bakabilirseniz sevinirim.. :)

. Karo Papazı
Faliniz biraz karisik ve bulaniktir. Bu yakinlarda size bir akrabaniz gelecek, fakat bu yüzden evinizde bir düzensizlik, bir geçimsizlik meydana gelecektir.Evinizden bir kisi gurbete gidecek, bu hadise sizi üzecektir.Falinizda bir hastalik veya ölüm haberi görülmektedir. Bu kara haberin, evinizden veya akrabanizdan olmayip, komsularinizdan gelecegini söyleyebiliriz. Bu siralarda her tesebbüs edeceginiz iste terslik ve aksilik meydana gelecektir. Ömrünüz uzun olacak ve fakat! tam anlamiyla mesut olamiyacaksiniz.

.

Cnm genel kart oluyor bunlar :16:

Ben de istiyorum lütfen:16:

Sinek Üçlüsü
Hayatta mesut olamadım, diye üzülüyor, beyhude yere kendinizi ıstıraba sürüklüyorsunuz. Size düşen şey, bulunduğunuz ortama razı olup, kendinizi sahip olduğunuz imkanlar içinde mesut edebilmenin çarelerini aramaktır. Ne saklayalım; falınız, bugünkü hayatınızın hep aynı minval üzere devam edeceğini ve hayalinizde yaşattığınız ve olmasını istediğiniz emellerin tahakkuk etmiyeceğini bildirmektedir. Yalnız çocuklarınızdan çok hayır görecek ve asıl saadeti onlar sayesinde elde edeceksiniz. Ömrünüz boyunca mühim bir hastalığa tutulmuyacaksınız. Yalnız size yakın bir kimse, hayatınızı daima gözleyecek ve sizin tam manasiyle mesut olmanıza imkan vermeye çalışacaktır.

juliaa ben obur konunada yazmistim canim bakamamistin affedicem seni eheheheh :D :D yengec burcuyum sevgilimde akrep iliskimiz adina kart cekermisin ve birde bu pazar sinava giriyorum univ bakalim istedigim bolumu okuyabilecekmiyim simdiden tesekkur :)

Karo Yedilisi
Sizin yüzünüze gülen ve fakat arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan düşmanlarınız var. Bunlara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız. Sonuçta bu düşmanlarınız size hiç bir zarar veremeyeceklerdir.Bu sıralarda başınızda ya bir nişan veyahut bir nikah dolaşmaktadır. Şayet bir kısmet çıkarsa evlenmekte tereddüt etmeyiniz. Size bir taraftan bir haber gelecek; bu sizi ziyadesiyle sevindirecektir. Aynı zamanda elinize bir miktar para veyaj mal geçecektir.Sizin bir erkek çocuğunuz olacak;, gelecekte bu evladınız, size şeref ve zenginlik getirecektir.

ben de isterim canımm :8:
hem genel olarak hem ilişkimle ilgili..
ilişkimde yolunda gitmeyen şeyler var..
onunla ilgili mesela.. çok sevinirim :)
benim burcum başak onunki terazi :)

. Maça Kralı
Faliniz biraz karisik ve bulaniktir. Bu yakinlarda size bir akrabaniz gelecek, fakat bu yüzden evinizde bir düzensizlik, bir geçimsizlik meydana gelecektir.Evinizden bir kisi gurbete gidecek, bu hadise sizi üzecektir.Falinizda bir hastalik veya ölüm haberi görülmektedir. Bu kara haberin, evinizden veya akrabanizdan olmayip, komsularinizdan gelecegini söyleyebiliriz. Bu siralarda her tesebbüs edeceginiz iste terslik ve aksilik meydana gelecektir. Ömrünüz uzun olacak ve fakat! tam anlamiyla mesut olamiyacaksiniz.

.

Bana da bakarmisin :)

Karo Dörtlüsü
Bir taraftan bir mektup alacaksiniz. Bu mektup size bir müjde getirecektir. Bunun, elinize geçecek bir para haberi olmasi çok muhtemeldir. Uzun zamandir beklediginiz isiniz, araya giren bir aksilik yüzünden yine gecikecek ve uzunca bir zaman muradiniza eremiyeceksiniz. Kisa süren bir hastalik geçireceksiniz; ayni zamanda bir düsmaniniz sizi küçük bir zarara sokacaktir. Evlilik hayatinizda tam anlamiyla mesut olamayacaksiniz amma, çocuklarinizdan çok hayir görecek ve onlarin durumlari sizi fazlasiyla mesut edecektir.

canım bana da bakar mısın rica etsem
ilişkimle ilgili..

. Maça Dokuzlusu
Bir arkadasinizin basarisini ve güzelligini çekemiyorsunuz. Bu yüzden kalbiniz sürekli bir istirap ve üzüntü içinde bulunuyor. Kalbinizden hasedi attiginiz taktirde kismetinizin açildigini ve talihinizin döndügünü göreceksiniz.Para ve mal hususunda sansiniz açiktir. Bir akrabanizdan miras yolu ile bir mala kavusacak, zaten düzgün olan maddi durumunuz daha da düzelecektir.Bir taraftan beklediginiz mektup veya haber daha bir müddet gelemiyecektir.

.

bende bende istiyorum evliyim ve bu aralar sorunlar yaşıyoruz.
banada bakar mısın ?

hem genel hem evliliğimle ilgili.

. Kupa Onlusu
Size müjdeler olsun, diyelim... Zira hayli zamandan beri devam eden üzüntülü hayatiniz son bulacak ve birdenbire hiç ümit etmediginiz ve beklemediginiz bir sekilde feraha ve aydinliga kavusacaksiniz. Bir taraftan beklediginiz hayirli haber gelecek ve elinize önemli bir para geçecektir. Bugünlerde hiç korkmadan her ise girebilirsiniz. Zira hepsinin sonu basari olacaktir. Yalniz çok sevdiginiz bir kimsenin, gurbete çikmasi sizi birazcik üzecek ama, hiç merak etmeyiniz, sag salim geriye dönecektir

.

Bende istiyorum aşk hayatım için diğer konudada bekliyordum nasip olmadı..Bu arada bekarım sevdiğim kişiden ayrıyım..

Karo Kızı
Muradiniza yakinda kavusacak, bir kimse tarafindan büyük bir iyilige mazhar olacaksiniz. Alisverisle ilgili isleriniz birdenbire gelisecek ve sizin için çok karli olacaktir. Bir taraftan bir mirasa kavusacak, bu yolla maddi durumunuz bir anda düzelecektir. Bu siralarda basinizdan bir nikah geçmesi ihtimali çok kuvvetlidir. Bir yerden beklediginiz haber gelecek ve sizi çok sevindirecektir. Bugünlerde bir seyahat firsati elinize geçerse, bunu kaçirmamalisiniz. Zira hakkinizda pek hayirli olacaktir. Gelecekte, büyük bir mevkiye yükselmeniz ihtimali kuvvetlidir.

Karo Kızı
Muradiniza yakinda kavusacak, bir kimse tarafindan büyük bir iyilige mazhar olacaksiniz. Alisverisle ilgili isleriniz birdenbire gelisecek ve sizin için çok karli olacaktir. Bir taraftan bir mirasa kavusacak, bu yolla maddi durumunuz bir anda düzelecektir. Bu siralarda basinizdan bir nikah geçmesi ihtimali çok kuvvetlidir. Bir yerden beklediginiz haber gelecek ve sizi çok sevindirecektir. Bugünlerde bir seyahat firsati elinize geçerse, bunu kaçirmamalisiniz. Zira hakkinizda pek hayirli olacaktir. Gelecekte, büyük bir mevkiye yükselmeniz ihtimali kuvvetlidir.

Çok teşekkür ederim canım:))inşallah bunların hepsi olur istediğim şeylere sonunda ulaşabilirim:))

süper bir topik çok sevdim :))

Yakın zamanda 2.bebeğimi düşünüyorum olucakmı :)) hayatımın devamında bizi neler bekliyor.

. Kupa Onlusu
Size müjdeler olsun, diyelim... Zira hayli zamandan beri devam eden üzüntülü hayatiniz son bulacak ve birdenbire hiç ümit etmediginiz ve beklemediginiz bir sekilde feraha ve aydinliga kavusacaksiniz. Bir taraftan beklediginiz hayirli haber gelecek ve elinize önemli bir para geçecektir. Bugünlerde hiç korkmadan her ise girebilirsiniz. Zira hepsinin sonu basari olacaktir. Yalniz çok sevdiginiz bir kimsenin, gurbete çikmasi sizi birazcik üzecek ama, hiç merak etmeyiniz, sag salim geriye dönecektir

.

teşekkür ederim canım benim yüreğine sağlık

kızlar bi önceki topikteee elimde olmayan nedenlerden dolayı bakamadımmm :31::31:

ama kendimi affettircem sizlereee isteyen herkese kartlarımlaa iskambil falı açacağım sizler için kart çekip :16:

fakat ben çalışıyorum fırsat buldukçaaa tmm mı küsmece yok kırılmaca yokkkk :16:

herkese elimden geldiğince bakıcammmmmm :54::54:

Eki Görüntüle 664132

merhaba julia benimde falima rica etsem bakarmisin :)

Karo Yedilisi
Sizin yüzünüze gülen ve fakat arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan düşmanlarınız var. Bunlara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız. Sonuçta bu düşmanlarınız size hiç bir zarar veremeyeceklerdir.Bu sıralarda başınızda ya bir nişan veyahut bir nikah dolaşmaktadır. Şayet bir kısmet çıkarsa evlenmekte tereddüt etmeyiniz. Size bir taraftan bir haber gelecek; bu sizi ziyadesiyle sevindirecektir. Aynı zamanda elinize bir miktar para veyaj mal geçecektir.Sizin bir erkek çocuğunuz olacak;, gelecekte bu evladınız, size şeref ve zenginlik getirecektir.

ben bu fala bayildimm :D cok tesekkur ederim hayirlisi allaha dua ediyorum zaten erkek cocugum olsun diye :D

. Maça Kralı

.

ayy hep kötü şeyler çıkmış :26:
teşekkür ederim canım eline sağlık :8:

Bana da bakar mısın julıa?
Hem iş hem de bebek konusunda..

Back
X