Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işim için bakabilirseniz sevinirim.. :)
Ben de istiyorum lütfen![]()
juliaa ben obur konunada yazmistim canim bakamamistin affedicem seni eheheheh![]()
yengec burcuyum sevgilimde akrep iliskimiz adina kart cekermisin ve birde bu pazar sinava giriyorum univ bakalim istedigim bolumu okuyabilecekmiyim simdiden tesekkur :)
ben de isterim canımm
hem genel olarak hem ilişkimle ilgili..
ilişkimde yolunda gitmeyen şeyler var..
onunla ilgili mesela.. çok sevinirim :)
benim burcum başak onunki terazi :)
Bana da bakarmisin :)
canım bana da bakar mısın rica etsem
ilişkimle ilgili..
bende bende istiyorum evliyim ve bu aralar sorunlar yaşıyoruz.
banada bakar mısın ?
hem genel hem evliliğimle ilgili.
Bende istiyorum aşk hayatım için diğer konudada bekliyordum nasip olmadı..Bu arada bekarım sevdiğim kişiden ayrıyım..
Karo Kızı
Muradiniza yakinda kavusacak, bir kimse tarafindan büyük bir iyilige mazhar olacaksiniz. Alisverisle ilgili isleriniz birdenbire gelisecek ve sizin için çok karli olacaktir. Bir taraftan bir mirasa kavusacak, bu yolla maddi durumunuz bir anda düzelecektir. Bu siralarda basinizdan bir nikah geçmesi ihtimali çok kuvvetlidir. Bir yerden beklediginiz haber gelecek ve sizi çok sevindirecektir. Bugünlerde bir seyahat firsati elinize geçerse, bunu kaçirmamalisiniz. Zira hakkinizda pek hayirli olacaktir. Gelecekte, büyük bir mevkiye yükselmeniz ihtimali kuvvetlidir.
. Kupa Onlusu
Size müjdeler olsun, diyelim... Zira hayli zamandan beri devam eden üzüntülü hayatiniz son bulacak ve birdenbire hiç ümit etmediginiz ve beklemediginiz bir sekilde feraha ve aydinliga kavusacaksiniz. Bir taraftan beklediginiz hayirli haber gelecek ve elinize önemli bir para geçecektir. Bugünlerde hiç korkmadan her ise girebilirsiniz. Zira hepsinin sonu basari olacaktir. Yalniz çok sevdiginiz bir kimsenin, gurbete çikmasi sizi birazcik üzecek ama, hiç merak etmeyiniz, sag salim geriye dönecektir
.
kızlar bi önceki topikteee elimde olmayan nedenlerden dolayı bakamadımmm
ama kendimi affettircem sizlereee isteyen herkese kartlarımlaa iskambil falı açacağım sizler için kart çekip
fakat ben çalışıyorum fırsat buldukçaaa tmm mı küsmece yok kırılmaca yokkkk
herkese elimden geldiğince bakıcammmmmm
Eki Görüntüle 664132
Karo Yedilisi
Sizin yüzünüze gülen ve fakat arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan düşmanlarınız var. Bunlara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız. Sonuçta bu düşmanlarınız size hiç bir zarar veremeyeceklerdir.Bu sıralarda başınızda ya bir nişan veyahut bir nikah dolaşmaktadır. Şayet bir kısmet çıkarsa evlenmekte tereddüt etmeyiniz. Size bir taraftan bir haber gelecek; bu sizi ziyadesiyle sevindirecektir. Aynı zamanda elinize bir miktar para veyaj mal geçecektir.Sizin bir erkek çocuğunuz olacak;, gelecekte bu evladınız, size şeref ve zenginlik getirecektir.
. Maça Kralı
Faliniz biraz karisik ve bulaniktir. Bu yakinlarda size bir akrabaniz gelecek, fakat bu yüzden evinizde bir düzensizlik, bir geçimsizlik meydana gelecektir.Evinizden bir kisi gurbete gidecek, bu hadise sizi üzecektir.Falinizda bir hastalik veya ölüm haberi görülmektedir. Bu kara haberin, evinizden veya akrabanizdan olmayip, komsularinizdan gelecegini söyleyebiliriz. Bu siralarda her tesebbüs edeceginiz iste terslik ve aksilik meydana gelecektir. Ömrünüz uzun olacak ve fakat! tam anlamiyla mesut olamiyacaksiniz.
.