iskambil kartları ile fal açtırmak isteyenlerin topiği

. Maça Dokuzlusu
Bir arkadasinizin basarisini ve güzelligini çekemiyorsunuz. Bu yüzden kalbiniz sürekli bir istirap ve üzüntü içinde bulunuyor. Kalbinizden hasedi attiginiz taktirde kismetinizin açildigini ve talihinizin döndügünü göreceksiniz.Para ve mal hususunda sansiniz açiktir. Bir akrabanizdan miras yolu ile bir mala kavusacak, zaten düzgün olan maddi durumunuz daha da düzelecektir.Bir taraftan beklediginiz mektup veya haber daha bir müddet gelemiyecektir.

.

abovvvv kimsecikleri çekemediğim yoktur ama :30: kan bağı ile bağlı olduğum biriyle hukuksal bi para hususumuz vardı, demek ona kavuşucam artık :52: hmm evet gene aynı kişiden bi haber bekliyodum açıkçası ama aramasın bakalım hak hukuk konuşsun yeter :21:
teşekkür ederim canımm :16:

. Karo Papazı
Faliniz biraz karisik ve bulaniktir. Bu yakinlarda size bir akrabaniz gelecek, fakat bu yüzden evinizde bir düzensizlik, bir geçimsizlik meydana gelecektir.Evinizden bir kisi gurbete gidecek, bu hadise sizi üzecektir.Falinizda bir hastalik veya ölüm haberi görülmektedir. Bu kara haberin, evinizden veya akrabanizdan olmayip, komsularinizdan gelecegini söyleyebiliriz. Bu siralarda her tesebbüs edeceginiz iste terslik ve aksilik meydana gelecektir. Ömrünüz uzun olacak ve fakat! tam anlamiyla mesut olamiyacaksiniz.

.

Cnm genel kart oluyor bunlar :16:

teşekkürler :)

Karo Dörtlüsü
Bir taraftan bir mektup alacaksiniz. Bu mektup size bir müjde getirecektir. Bunun, elinize geçecek bir para haberi olmasi çok muhtemeldir. Uzun zamandir beklediginiz isiniz, araya giren bir aksilik yüzünden yine gecikecek ve uzunca bir zaman muradiniza eremiyeceksiniz. Kisa süren bir hastalik geçireceksiniz; ayni zamanda bir düsmaniniz sizi küçük bir zarara sokacaktir. Evlilik hayatinizda tam anlamiyla mesut olamayacaksiniz amma, çocuklarinizdan çok hayir görecek ve onlarin durumlari sizi fazlasiyla mesut edecektir.

tesekkur ederim canm ama evli degilim daha :) cocuklarimda yok... Su isim ne ile alakali aceba ?

Julia banada bakarmısın canım?tek kartmı bakıyosun yoksa tüm desteyimi açıyosun? aşk falı istiyorum ben mümkünse,teşekkürler

topiğin hayırlı olsun önceki topiktede istekte bulunmuştum şimdide istiyorum
banada bakarmısın lütfen çok ihtiyacım var :18::18:

Son düzenleme:
cnm banada bakar mısın ? ben bekarım sevgilimde yok beni seven biri var ama ben sevmiyorum. hayatımda aşk istiyorum ama kimse yok

diğer topikten kaldım ben gelecegimle ilgili hangi kartlarla bakılcaksa bakarmısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolurrrrrrrrrrr

Benim içinde bakar mısınız rica etseem? :31:

kızlar bi önceki topikteee elimde olmayan nedenlerden dolayı bakamadımmm :31::31:

ama kendimi affettircem sizlereee isteyen herkese kartlarımlaa iskambil falı açacağım sizler için kart çekip :16:

fakat ben çalışıyorum fırsat buldukçaaa tmm mı küsmece yok kırılmaca yokkkk :16:

herkese elimden geldiğince bakıcammmmmm :54::54:

Eki Görüntüle 664132

rica etsem banada bakarmısınız?

Back
X