Neden iskan alamadigi onemli, iskani olmayan demek oturulamaz demek onu nasil kiraya vereceksiniz. Elektrik su vs baglanamaz o durumda biliyorum. Riskli yatirim benim icin.
Ev iskansız olsa da elektrik su bağlatmada, kredi çekmede, oturmada sıkıntı olmaz. Tapu da verilmiş oluyor.Kendiniz oturmayacaksınız nakit parayı eve gömmek mantıklı bir yatırım aracı değil. Ayrıca iskanı olmayan bir evi eder fiyatına satmak zordur ev kredisi çekilemediği için.
Neden iskan alamadigi onemli, iskani olmayan demek oturulamaz demek onu nasil kiraya vereceksiniz. Elektrik su vs baglanamaz o durumda biliyorum. Riskli yatirim benim icin.
Üst katta birine misafir olduk herkes gittikten sonra. Geçen sene üst katları 270bine satmışlar,e burası niye 200diye kuşkulandık. O üstte oturan amca,iskan olmadığını,bodruma bir keresinde su taştığını, elektrik suyun mülk sahibine geldiğini, pay olcerle bolustuklerini soyledi. Ama sıfır bina olduğu için çok iyi fiyat vermişler bence kaçırmayın diye de ekledi.Kafamiz karışık o yuzdentabi ki mantıklı olmaz, niye iskan alamamış?
iskan olmayan binaya elektrik su aboneliği bile yapılmıyor artık
8 yıl kadar iskansız evde oturduk. Belediye her şeyi inceliyor. Sürekli denetime geliyor. Bizimki borçluydu da. Tüm eksiklerin giderilip borcun ödenmesi 10 yolu geçti.Ev iskansız olsa da elektrik su bağlatmada, kredi çekmede, oturmada sıkıntı olmaz. Tapu da verilmiş oluyor.
Ama iskan neden alınamadı o önemli. Normal şartlar altında kısa sürede alınır inşaat bitince. Ama apartmanın borcu varsa ya da çok daha özel sebepler olabiliyor, alınamıyor. Yıllarca alınamayabilir. Satarken de alıcıların aklında şüphe oluştuğu için döküntü yaşanır.
Ben olsam oturmayacaksam bu kadar borca girip iskansız ev almam. Birikiminizi değerlendirmeniz ve artırmanız daha mantıklı görünüyor.
Canım ben belediyede çalışıyorum evet eskiden bağlanıyodu ama yönetmelik değişti artık elektrik suyu üstüne alamıyosun şantiye kullanıyosun binaya geliyo elektrik su daireler kendi arasında bölüşüyo ve normale göre daha fazla ödüyosunuz şantiye olunca8 yıl kadar iskansız evde oturduk. Belediye her şeyi inceliyor. Sürekli denetime geliyor. Bizimki borçluydu da. Tüm eksiklerin giderilip borcun ödenmesi 10 yolu geçti.
Ama elektrik ve su şantiye değildi. Normal elektrik su bağlandı. Biz satarken de alıcılar rahatlıkla kredi kullandı. Biz sattıktan sonra iskan çıktı.
Üst katta birine misafir olduk herkes gittikten sonra. Geçen sene üst katları 270bine satmışlar,e burası niye 200diye kuşkulandık. O üstte oturan amca,iskan olmadığını,bodruma bir keresinde su taştığını, elektrik suyun mülk sahibine geldiğini, pay olcerle bolustuklerini soyledi. Ama sıfır bina olduğu için çok iyi fiyat vermişler bence kaçırmayın diye de ekledi.Kafamiz karışık o yuzden
İskansız eve ev kredisi çekilemez. Yüksek faizli ihtiyaç kredisi çekilebilir sadece. Geri ödemesi de çok pahalıya gelirEv iskansız olsa da elektrik su bağlatmada, kredi çekmede, oturmada sıkıntı olmaz. Tapu da verilmiş oluyor.
Ama iskan neden alınamadı o önemli. Normal şartlar altında kısa sürede alınır inşaat bitince. Ama apartmanın borcu varsa ya da çok daha özel sebepler olabiliyor, alınamıyor. Yıllarca alınamayabilir. Satarken de alıcıların aklında şüphe oluştuğu için döküntü yaşanır.
Ben olsam oturmayacaksam bu kadar borca girip iskansız ev almam. Birikiminizi değerlendirmeniz ve artırmanız daha mantıklı görünüyor.
Belediyeye gidip sorun niye iskan verilmemis belki yikilacak binalardandir.Üst katta birine misafir olduk herkes gittikten sonra. Geçen sene üst katları 270bine satmışlar,e burası niye 200diye kuşkulandık. O üstte oturan amca,iskan olmadığını,bodruma bir keresinde su taştığını, elektrik suyun mülk sahibine geldiğini, pay olcerle bolustuklerini soyledi. Ama sıfır bina olduğu için çok iyi fiyat vermişler bence kaçırmayın diye de ekledi.Kafamiz karışık o yuzden
Olabilir. Yaklaşık 2 sene önce taşındık biz.Canım ben belediyede çalışıyorum evet eskiden bağlanıyodu ama yönetmelik değişti artık elektrik suyu üstüne alamıyosun şantiye kullanıyosun binaya geliyo elektrik su daireler kendi arasında bölüşüyo ve normale göre daha fazla ödüyosunuz şantiye olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?