Tüp Bebek Merkezleri İskenderun Palmiye Hastanesi tüp bebek

Merhabalar.aşılama yapıldığında 36 yaşımdaydım.eşimle de aynı yaştayız.ikimizde de bir sorun yoktu çok şükür.sadece benim fsh 11-12 dolaylarındaydı.kimyasal gebelik yaşamıştım ve soluğu ozan beyde almıştım.hemen yönlendirdi.bu ay rahim filmi çekip,gelecek ay aşılama yapalım istersen dedi.ne dediyse tamam dedim.ve ilk aşılamada tuttu çok şükür.aşılama yapılan yer tam steril ameliyathane gibi.kimsenin gözünün arkada kalmayacağı bir merkez ve doktor 🤲
normal aşılamı yaptırdınız acaba
çiplimi

o zaman çipli değil .. peki size olmadan önce mesela % kaç ihtimal verdi
çokmu soru sordum :D
Bana yüzdelik ihtimal vermedi hiç.sadece elimizi çabuk tutmalıyız.yaşın 36 ve fsh oranın tüp bebeğe doğru gidiyor demişti.bir hastasından bahsetti.onun da fsh 18 falanmış.gel aşılama yapalım falan demiş.kadın da yok doğal yoldan deneyecem beklicem demiş.2 sene sonra kadıncağız menopoza girmiş.hiç şansı da kalmamış maalesef.ben de ozan beyin tüm çizdiği yolları adım adım takip ettim ve şu anda 5.ayının son haftasını yaşayan bir gebeyim çok şükür 🙏

Bana yüzdelik ihtimal vermedi hiç.sadece elimizi çabuk tutmalıyız.yaşın 36 ve fsh oranın tüp bebeğe doğru gidiyor demişti.bir hastasından bahsetti.onun da fsh 18 falanmış.gel aşılama yapalım falan demiş.kadın da yok doğal yoldan deneyecem beklicem demiş.2 sene sonra kadıncağız menopoza girmiş.hiç şansı da kalmamış maalesef.ben de ozan beyin tüm çizdiği yolları adım adım takip ettim ve şu anda 5.ayının son haftasını yaşayan bir gebeyim çok şükür 🙏
çok şanslısınız
benim eşimde sperm sorunu var malesef.. eşimin üroloğu ozan beyle çalışıyor bildiğim kadarı ile
çipli aşılama önerdi bize %30 şansınız var dedi.... çok arada kaldım

çok şanslısınız
benim eşimde sperm sorunu var malesef.. eşimin üroloğu ozan beyle çalışıyor bildiğim kadarı ile
çipli aşılama önerdi bize %30 şansınız var dedi.... çok arada kaldım
Hmmm benim eşimin sperm kalitesi çok çok iyiydi çok şükür.Ama lütfen inancınızı yitirmeyin.Allah ol der ve oluverir.Dualara sığınıp bizden daha iyi bilen doktorları dinlememiz gerek diye düşünüyorum.

Hmmm benim eşimin sperm kalitesi çok çok iyiydi çok şükür.Ama lütfen inancınızı yitirmeyin.Allah ol der ve oluverir.Dualara sığınıp bizden daha iyi bilen doktorları dinlememiz gerek diye düşünüyorum.
teşekkür ederim cevapladığınız için
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :KK68:

Kızlar konu eski ama bende hataya yeni geldim ve doktor arayışındayım öneriniz var mı acaba

Ben doktorumdan çok memnunum canım.palmiye hastanesinde Ozan Turgut
Tüp bebek galiba canım o değil mi yarın içib randevu aldım ondan hastalığımı bekliyordum oldum ya bizim sebepsiz infertilite mozaik hastanesiyle görüştüm ümit beyle ama bilmiyorum ya

Tüp bebek galiba canım o değil mi yarın içib randevu aldım ondan hastalığımı bekliyordum oldum ya bizim sebepsiz infertilite mozaik hastanesiyle görüştüm ümit beyle ama bilmiyorum ya
Ozan bey tam teşekküllü doktordur hem kadın doğım hem infertilite uzmanı hem de tüp bebek ve aşılama uzmanı.bana aşılama yaptı çünkü bende sebepsiz infertilite vardı ve ilk aydan tuttu çok şükür.bebeğim şu anda 4 aylık

Ozan bey tam teşekküllü doktordur hem kadın doğım hem infertilite uzmanı hem de tüp bebek ve aşılama uzmanı.bana aşılama yaptı çünkü bende sebepsiz infertilite vardı ve ilk aydan tuttu çok şükür.bebeğim şu anda 4 aylık
Ayy maşallah canım benimde 2 başarısız aşılamam var malesef bakalım yarın bide ozan beye gidicem

Back
X