işkolik eşim

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
eşimin dükkanı var daha doğrusu kayınbabamin ama başında eşim duruyo.eşime tatile çıkalım dediğimde ben işçiyim babam izin vermez der.ama konu iş oldumu ben patronum mecburum yapmaya mecburum dedigi şey kendisini paralamasi saat 8 de açılması gereken dükkan sabah namazından sonra gidip açar benimle kahvaltı bile yapmaz akşam yatsıdan sonra gelmesi gereki yo ama benim eşim ya 1 2 saat sonra gelir yada arar geç gelecem isim var der.bizim bugüne kadar sürekli kavgamız iş konusunda oldu belkim özel olack ama eşim cinselliğe çok düşkün biridir o kovalar ben kaçardim şimdi tam tersi ama ben yakalayamiyorum.her akşam eve geldiğnde uykusuzluktan gözünün içi kıpkırmızı olur ve beni beklemeden bakarım ki yatmış sarılırim öperim ama tık yok o kadar ki derin yatıyo mecburen tek başıma ben de yatarım cuma günü kv gildeydik akşam yemeğine geldi ve bana saat 10 a kadar çalışmam lazım dükkana gidicem dedi ben de kızdım vazgeçti eve geldik en son ne zaman birlikte olduğumuzu hatırlamıyorum geçeliğımi giydim yatağa yattım ki saat 8.30 olmasına rağmen 10 kadar çalışacam diyen adam yatmış zor da olsa uyandırdim ve bi sorununmu var diye sordum ve bana çok uykum var dedi yattı sabah annem gile bıraktı beni gece12 ye kadar çalıştı bugün pazar olmasına rağmen yine dükkana gitti neymiş mal gelmiş onları duzecekmis oda bunu biliyo ki eşime çok aşık biriyim yada öyledim ama şimdi ona karşı öfkeden başka birşey hissetmiyorum

canım ne dükkanı bu, başka personel falan yok mu, tek eşin mi çalışıyor dükkanda

bunun sevgili versiyonu da bende var ya da vardi bilmiyorum degisecegini soyledi.
ama ben herseyin konusmaktan gectigini dusunuyorum.
sorumluluk sahibi erkekler boyle oluyorlar.
bence bu kotu bir ozellik degil. sadece sizi ne kadar ihmal ettiginin farkinda degil gibi geldi bana.
alin karsiniza konusun onu ozlediginizi kendisini cok yiprattigini sagligindan endise ettiginizi bazi seyleri kissa isi acisindan bisey fark etmeyecegini ama sizin icin dunyalar fark edecegini anlatin. mesela sabah o kdr erken gitmese siz de erken kalkip kahvaltinizi etseniz gece de en azindan 9 gibi gelse bi kasik yemeginizi yeseniz hic olmadi. bunlari tatli dille konusun derim

Kaç kere konustüm sabahtan belli karşısında ağlıyorum söylüyorum ama anlamıyo. Bari işine verdiği değeri birazda evliligimize verse en azından ikisini aynı anda yürüte bilse belkide bu kadar sorun olmazdı.

Erkeklerin sanki belli dönemleri oluyor, kendilerini işe veriyorlar...Neden olduğunu anlamak çok zor, ne söylesen fayda etmiyor. Ben kimin için çalışıyorum diyorlar:) Biz kaçsak böyle ilgilenmesek hemen farklı şeyler düşünürler...Hep bekleyen, alttan alan biziz...Şu filmlerdeki romantik adamlar olmasın tamamda, ilişki kaç yıllık olursa olsun biraz romantizm gerekiyor. Eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama belki işlerin çok açık olduğu bir dönemdedir ve para kazanayım derdindedir. Sonuçta senden kaçıp başka yere gitmiyor. Düzelecektir...

evliliğiniz boyunca hep böyle miydi yoksa daha sonra mı oldu bu işkolikliği?

Başka personel yok kimseye güvenemezlermis araba parçaları ile ilgileniyo

çözüm belli, gerekçeleri çok saçma, güvenilir birini bulup onla çalışacaklar adamın hakkı neysede verecekler bu kadar basit
bi düşün bakalım tüm aile şirketlerinde sadece aile fertlerimi çalışıyor
personel sabah dükkanı açacak eşin 10,11 gibi gidecek, 8-9 gibide gelecek mesela
kim sabah ezanından sonra oto parçası almaya gelir allah aşkına, bana bu iş aşkı aşırı abartılı geldi, babası psikolojik baskı yapıyor olabilir mi, çalışmıyosun etmiyosun diye

2 yıllık evliyiz hep böyleydi kayınbabamda kesinlikle baskı yapmıyo çok şükür durumları iyi evleri dükkanları var bu sadece eşimin işi olsun diye çalışıyo benim kızdığım içinde hiç eşimle vakit geçireyim sevgisi yok beni seviyo biliyorum sorumlu bir eş ve babadir ama işi her zaman öncelikli

Bence biraz bekle, üstüne gitme. Eminim bir süre sonra o senin pesinden kosacak. Eninde sonunda o da bir erkek cünkü

Peki sen hic calismayi düsündünmü?
Belki böylelikle evde esini beklemekten maruz kalmazsin.

ben olsam kayinvalude ile konusurdum ama gorusemiyoruzu baskilamak yerine su sekilde konusurdum: hasta olucak surekli yorgun sabah cikiyor aksam geliyor tum gun ne yiyor bilmiyorum bile acaba kayinpederden mi cekiniyor bisey demesin diye ne yapabiliriz diye sorardim. kayinvalidenin kayinpedere su cocugu bu kadar sıkma vs seklinde konusmasiyla isler cozulur diye dusunuyorum.

bu kadar iş aşkı çok fazla adam cinselliği bile unutmuş ki bir erkek için hiç normal bir durum değil
senin konuşmaların çözüm olmadıysa anne babası ile konuş çok yoğun çalışıyor aşırı yoruluyor sağlığı kötü etkilenecek diye korkuyorum kızım babasını göremiyor özlüyor gibi konuşsan onlar oğulları ile konuşsalar belki bir faydası olur

Anlattıklarınızda ben sorumlu bir eş ve baba göremedim açıkçası.

Sizin duygularınızı önemsemiyor, sizinle vakit geçirmeye önem vermiyor,
kızını günde belki de 1 saat ancak görüyordur.

Nasıl sorumlu bir eş ve baba bu adam?

Sorumluluk anlayışınız biraz farklı sanırım...

Ben diğer arkadaşlar ve sizin gibi pek iyimser yaklaşamayacagım olaya.
eşiniz işi bahane ederek evden uzak durma peşinde.

Sebep iş degil belki de...

Sizde haklısiniz bu yazdıklarımdan bunu çıkardınız insan evin içinde olmayınça bilmiyo yorum için teşekkür ederim. Işi olduğunu bende biliyorum yani kaçmak için değil ama ben diyorum ki bu işi gün içinde yapabildiğin kadarini yap herkez nasıl yapıyorsa öyle yap ama kendisi düzeni sevdiği için tek tek uğraşır

ayni yemin ediyorum ayni benim esim de isine cok bagli tamam calisani cok oluyo oda yoruluyo ama bende isterim ki yanimda olsun simdi onu ise yolculadim aksamda saat 10-10.30 ancak gelir bende arada is yerine gidiyorum ve aksam esimle donuyorum gercekten isi cok yorucu bende ona soyluyorum islerini normalde 8e kadar bitirirsin sonrada gelirsin eve cunku isleri saat sabah 8 aksam 8 esim 1-2 saat onceden gidiyo isleri halletmeye sonra elemanlar gelip calisiyo esimden istedigim teksey
ne isi varsa saat 8e kadar hallonmasi benim oglumda babasini cok seviyo eve geldigi zaman cildiriyo esimde bu kadar yogun calistigi icin cok yoruluyo ve cok uzuluyo bende onun icin cok uzuluyorum ve onu cok seviyorum

bence bu kadar uzak durması anormal birşey kiii.... o kadar istekli olup iş saatlerinin artması isteksizleşmesi bence.... sen birkaç kez gidip işyerine sürpriz yapsan iyi olur özellikle bu pazar gitti demişsin... bence pazar günü pat diye sende arkasından gitmeliydin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…