Merhaba güzel kadınlar hemen konuya girmek istiyorum 7 yıllık evliyim iki kızım var eşimle severek evlendik bazı problemlerimizde oldu hallettik ama benim problemin şu ki eşim tam bir işkolik sabah 8 de çıkıyo evden akşam 9 dan önce eve gelmiyor bazen 11 i buluyo gelmesi pazar günleri bile bazen çalışıyor. Ben ev hanımıyım akşama kadar iki çocukla ilgileniyorum yaşadığımız şehirde hiç akrabamda yok komşularım eşimin akrabaları var ama onlarlada çok sık görüşmüyoruz bu aralar pandemi dolasıylada iyice eve kapandım kaldım eşim akşam eve geldiğinde ilgileniyorum soruyorum günün nasıl geçti yoruldun mu diye ama doğru düzgün cevap vermiyor çok yoruldum diyip susuyo konuşmak bişeyler paylaşmak istiyorum ama adamda ses yok gelip oturuyo ya tv izliyo ya telefonla uğraşıyo konuşuyoruz anlatmaya çalışıyorum benimle ilgilenmiyosun iletişim kuramıyoruz diye ama yok adamın varsa yoksa işi eve gelincede sürekli telefonu susmuyo sürekli birileri arıyo onlarla konuşuyo haftada bigün evde kalda dışarı çıkalım bunaldık diyorum ben evimde dinlenemiyorum her hafta dışarı çıkmak zorundamıyız diyo ne yapacağımı bilmiyorum

Maddi durumumuz çok şükür iyi bu kadar çalışmanı gerektirecek bi durum olmadığını anlatıyorum ben sizin için çalışıyorum diyo nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum bende çok fazla bunalmaya başladım bu durumdan lütfen bi akıl verin