İslam Üniversitesi Açılıyor

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.029
214.089
1.423
60
Zorunlu din dersi, zorunlu imam hatipler, diyanet fakülteleri yetmedi bir de İslam Üniversitesi açılıyor. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İstanbul’da Uluslararası İslam Üniversitesi kurmak istediklerini bildirdi. Görmez, yapılacak olan üniversitenin Mısır’daki El-Ezher Üniversitesine alternatif olarak değil, destek amacıyla faaliyet göstereceğini” öne sürdü.

‘İSLAM ÜNİVERSİTESİ İNSANLIK İÇİN ÖNEMLİ’ İMİŞ

Görmez, Mekke’deki Hac İdare Merkezi’nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi.

NTV’de yer alan habere göre, Görmez “İstanbul’da Uluslararası İslam Üniversitesi kurmak istiyoruz. Bu üniversite insanlık için önemli. Burada yetişecek alimler, sorunların kaynağı olmayacak bizzat sorunların çözümüne katkı sağlayacak” dedi. Görmez, “Diyanet İşleri Başkanlığı dünyanın değişik ülkelerinde ikili protokollerle fakülteler açtı. Bu fakülteleri kurmayı düşündüğümüz üniversite bünyesine toplamak istiyoruz. Bu üniversitede İngilizce, Arapça ve Farsça dillerinde eğitim verilmesini planlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, “söz konusu üniversitenin Mısır’daki El-Ezher Üniversitesine alternatif olarak değil, destek amacıyla faaliyet göstereceğini” dile getirdi.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/islam-universitesi-aciliyor-613148/

Diplomalı şeriatçı yobazlarımız olacak artık

şeriatın kelime anlamını lütfen öğrenin.
şeriat:islam hukuku (Allahın kanunu) demektir.
ama şeriatçıyız diyip kafa kesenlerin şeriatın kelime manasına uyduğunu asla kabul etmiyorum.

İlahiyat fakültesi tabiki olacak,olmalıda zaten..
İslam üniversitesinin açılmak istenmesi saçma geldi bana..

Arada hiçbir fark yok bence. İlahiyat fakülteleri komple islam zaten. Bir İslam üniversitesinin bundan hiçbir farki olmayacak.

Artık etekli arapları ,yüzü örtülü kızları , böyle ,böyle arabistana doğru kayarız

sıkı disiplin ve günahı bol eğitim olur kızlar ve erkekler ayrı,ayrı sonra bunlarıda diğer ünide isteritelr , gidişat şeriat ülkesine ,bilime olmayacağı kesin

herkes cennete girecek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…