- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
islamiyete olan kininiz midemi bulandırdıo zaman devletin ve milletin vergileriyle cehaleti yaymaya çalışma oturt çocuğunu evinde zehirle efendi! islam düşmanlığıymış islamın kadın düşmanlığı dahada kötüsü şeriatçıların kadın düşmanlığı ne olacak? sen koşullarından memnun bir köle isen yeni nesle bunu aktarmaya hakkın yok keza toplumun özgür kesiminede saygı istiyormuş sizin kadına öz saygı anlayışınız dahi yok ama bu körü körüne inanışınıza hayatınızı ona göre şekillendirdiğiniz şeylere saygı istiyorsunuz önce insan hayatına ve eşitliğe saygı duyacaksın , sonra insanlık onurunu rencide eden kölelik alt sınıf üst sınıf inançlarını inanç sisteminden çıkartıcaksın ondan sonra 970 bin genci zorla imam hatipe çevirdiğin okullara göndermeyip talebe göre açıcaksın ondan sonra konuşacaksın düşmanlık ediyorlar diye! milletimizi ve kadınlarımızı köle edinmek isteyen arapçılara kucak açıp sarılalımmı milletçe? aşağı görülmeyi ve toplumda aşağı olmayı benimsiyelimmi? yoksa daha yüksek bir toplum için adam gibi bilimsel eğitime kaynak aktarılmasınımı istiyelim? otur ölç tart sen hala fikrinde ısrarcıysan çok iyi psikologlar var ülkemizde
demekki gelmiyo....bi de burada sanırım birz üst düzey bi eğitim verilecek.....bilgi bilgidir ....islami olması neden rahatsız ediyo anlamadım....
eğitimin gereksizi olur mu.....
fena mı bu sayede çoğu kişi doğru bildiği yanlışları düzeltecek tamamen hurafeyle islamiyeti karıştıran senin yobaz dediğin kesim ortadan kalkmış olacak
valla denemekten zarar gelmez....o zaman herkes bildiğini okuyo diye bazıları hurafelerle yaşıyor diye gerçekten dinini öğrenmek isteyenleri de engelleyelim ....Saçma sapan fetva veren prof'lar yokmu,hani gülüp geçiyoruz bazen.
Şİmdi bu adamı bu üniye yollasan eğitim alsa fikrinden vazmı geçecek.
Yahu islam deyince millet nenden ayaklaniyo, neden korkuyo?
valla denemekten zarar gelmez....o zaman herkes bildiğini okuyo diye bazıları hurafelerle yaşıyor diye gerçekten dinini öğrenmek isteyenleri de engelleyelim ....
Gerçek dinini öğrenmek isteyenler ilahiyata gitsinler oradaki eğitim yeterli gelmiyormu acaba.
Neyse çıkmam lazım.
Lütfen tartışma olmadan konuşulsun olurmu rica ediyorum..
Cımbızımı bakıma gönderdim, törpümle idare edin
Ne alaka. Seriat istemeyenler herkesle yatjyor mu saniyosunuz bakis acini zihniyetinizi gösteriyor.çok yazikloŞeriat post: 37157703 .!.:Islam kadinin degerini dusuruyor diyorsunuz da afedersiniz burdaki kucucuk kizlarin hamileyim yardim edin diye konu acmasi cok deger yukselten bi durum mu sizin icin ?
Bizi musluman edeceginizi saniyoruz oyle mi? Biz hamdolsun muslumaniz siz kendi inancinizi sorgulayin.sanıyolar ki onları zorla örtücekler zorla müslüman edicekler
zamanında başörtü sorununa sesleri çıkmayanlar şimdi eşitlik gelince pek bi hazımsız oldular.
eee senelerin cımbızı ,Cımbızımı bakıma gönderdim, törpümle idare edin
99, member: 187847"]sanıyolar ki
Sen veya tayyip bizi musluman
Bizi musluman edeceginizi saniyoruz oyle mi? Biz hamdolsun muslumaniz siz kendi inancinizi sorgulayin.
müslüman olup nasıl islami eğitime karşısın....Bizi musluman edeceginizi saniyoruz oyle mi? Biz hamdolsun muslumaniz siz kendi inancinizi sorgulayin.
Ne ilgisi var inancim ibadetim başka ülkemin yönetim sekli başka.eessrryyaa .!.:müslüman olup nasıl islami eğitime karşısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?