İslam Üniversitesi Açılıyor

islamiyete olan kininiz midemi bulandırdı

Saçma sapan fetva veren prof'lar yokmu,hani gülüp geçiyoruz bazen.
Şİmdi bu adamı bu üniye yollasan eğitim alsa fikrinden vazmı geçecek.

Saçma sapan fetva veren prof'lar yokmu,hani gülüp geçiyoruz bazen.
Şİmdi bu adamı bu üniye yollasan eğitim alsa fikrinden vazmı geçecek.
valla denemekten zarar gelmez....o zaman herkes bildiğini okuyo diye bazıları hurafelerle yaşıyor diye gerçekten dinini öğrenmek isteyenleri de engelleyelim ....

valla denemekten zarar gelmez....o zaman herkes bildiğini okuyo diye bazıları hurafelerle yaşıyor diye gerçekten dinini öğrenmek isteyenleri de engelleyelim ....

Gerçek dinini öğrenmek isteyenler ilahiyata gitsinler oradaki eğitim yeterli gelmiyormu acaba.
Neyse çıkmam lazım.
Lütfen tartışma olmadan konuşulsun olurmu rica ediyorum..

loŞeriat post: 37157703 .!.:
Islam kadinin degerini dusuruyor diyorsunuz da afedersiniz burdaki kucucuk kizlarin hamileyim yardim edin diye konu acmasi cok deger yukselten bi durum mu sizin icin ?
Ne alaka. Seriat istemeyenler herkesle yatjyor mu saniyosunuz bakis acini zihniyetinizi gösteriyor.çok yazik

99, member: 187847"]sanıyolar ki
Sen veya tayyip bizi musluman

Bizi musluman edeceginizi saniyoruz oyle mi? Biz hamdolsun muslumaniz siz kendi inancinizi sorgulayin.

burda müslümanlığa çok ters konuşanlar var.sözüm onlara.
Allahın emir ve yasakları tüm müslümanlara farzdır.
bunu kölelik olarak görüp kabullenmeyenler var.
böyle düşünenler eğer bir müslümansa inancıyla çelişir.

Ay Bu üniv. karşı olanlar fazla korkmasın. Devletin dini eğitimi zaten şeriatı getirecek düzeyde değil. İlahiyat fakültelerinde felsefe ve tarih öğretiliyor çocunlukla. İmam hatiplerde de İlahiyatlarda da başı açık öğrenciler var. Kimse kimseyi zorlamıyor. Ama sizin bu korkularınız beni endişelendiriyor. Psikolojiniz bozulacak.

Islam Universitesi ve Ilahiyat Fakultesini ayni kefeye koymak ne buyuk yanlis.. Biri Universite, Marmara Universitesi gibi, Ege Universitesi gibi, digeri ise sadece bu universitelerden birinin fakultesi... Misirdaki Islam universitesi Tip, eczacilik, mimarlik, muhendislik ve Seriat ve Hukuk fakultesi gibi fakultelerden olusur. Misir ser'i hukumlerle yonetilen bir ulke oldugundan Hukuk fakultesini bitiren de rahatca kendi ulkesinde veya diger Islam ulkelerinde avukat, savci, hakim vb. (oralarda artik kadi mi ne olarak adlandiriliyorsa) calisma olanagina sahiptir. Bizdeki Islam ulkesinin seriat ve Hukuk dali mezunlari acaba nerede calisacaklar? Burayi bitiren Turk ogrenciler Arabistana mi gidecekler yoksa Irana mi? Yoksa bu da seriat yonetimine gecme planinin bir parcasi mi? Ya da Yeni Turkiye'nin yani "Turkiye Islam Devleti" ni kurma hayallerinin.. Yavas yavas hukuk adamlarini da hazir etmek mesela... Benim aklima Islam Universitesi deyince bunlar geliyor... Neyse, sonunda bir seyhimiz de olacak, ne de olsa Misir'daki universitenin rektorune seyh deniliyormus, biz de o universiteyi ornek olarak alacagimiza gore..Haydi bakalim, Yeni Turkiyeye kosar adimlarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…