İslam Üniversitesi Açılıyor

Agzinzda bir laf ulkenin gidisati kotu.herhalde ülke kaosa girse cok sevineceksnz biz demistik diye.pusuda bekler gibi ulkemin gidisati gidisati .birak ya tek derdinz bu hukumet.ulke teferruat.ben acik olarak rahatca yasamak istyorm diyosun soylesene basi kapalilar kadar ozgurlugun alindi elinden, hor goruldun mu? Mini etegini giy kim ne diyor sana.derdiniz o degil derdiniz basortu serbestligi.yillarca ezildiler oyle iyiydi de mi? Cok ozgur rahat bir ulkeydik.ama yok simdi onlar da seninle ayni pozisyonda esas simdi esitlk saglandi.rahatsz oldunuz de mi.kim kimi eve kapatyor.hukumet kadin istihdamini arttirmk icin tarihi bir destek verdi.kres parasini bile karsiliyor yeter ki kadin calissin.kizlarini okula yollamayanlara ceza veriliyor.eve kapatma cabalari mi bunlar.sanki kizlari okula almiyorlar gibi konusyosun.sanki zorla kizlarin basini ortuyorlar.hayal dunyasinda yasamiyorsun.evet ulkeyi oyle gormek istyorsun oyle hayal ediyorsun oyle degil ama uzgunum! Tek derdin ve korkun mini etegini rahatca giyememekse merak etme istedgn kadar cek yukari istersen donun gorunsun korkma yasak degil, yasaklamazlar!Kadin erkek elele verip yasamk istyormus peh peh...

Haddini bil istersen,bel altı konuşma benimle..
Seviyeni belli ettin..
Senin karşında yaşıtın yok,kendi akranlarınla konuş böyle istersen..

inanamıyorum yazdıklarınıza,hitap ettiğiniz kişi nin bizim yaşımızda kızı var,ve tek istediğimiz kadınların ellerindeki kazanılmış haklarını kaybetmemesi..essefle kınıyorum sizi..

inanamıyorum yazdıklarınıza,hitap ettiğiniz kişi nin bizim kadar yaşı var,ve tek istediğimiz kadınların ellerindeki kazanılmış haklarını kaybetmemesi..essefle kınıyorum sizi..

Gereken yapıldı laf dalaşına girip karşımdaki kişinin seviyesine inmem..

insanların görüntüsüyle ahlakı ölçülemez,bakın arkadaşlarla oturuyoruz arada hepsi evli çocuklu birde örtülü bir hanım gelirdi,bu arkadaş müstehcen konuşurdu sohbet içerisinde yazamayacağım kadar ve eşiyle olan özel ilişkisini ortamda anlatırdı banada gitmeden hep başınıda örteceksin yoksa cehennemde yanarsın derdi..ben kırmamak için bir şey söylemezdim ama kadın kadına bile ols o derece müstehcende konuşamam..açık olmak yada kapalı olmak kişiseldir ahlak ölçüsü değildir..kişinin tarzı tavrı karakterinin ne derece temiz olduğunu belli eder.

terbiyesizliğin luzümü yok küfür edemezsin burdan dolaylı olarak saygısız

hahah neden bu kadar takinti yaptiniz ki? zorla kimseye oraya gidin diyen yok..kaldiki...avrupada bir kac ulkede bile var islam universtesi. bu ulkelerinde Irana benzedikleri filan yok..katolik olan katolik protestan olan protestan. Turkiyede neden olmasin?

küfür nerde. donun gözüksün mü küfür. diğer kelimeyi kullansaydı olabilirdi donda bir şey yok yani. gayet usturuplu yazmış.
Tek derdin ve korkun mini etegini rahatca giyememekse merak etme istedgn kadar cek yukari istersen donun gorunsun korkma yasak degi

yukarıdaki yazının uslubu uygunmu sizce,islam ünüversitesini savunmak için uygun görmeyenlere bu şekilde cevap yazmak ne kadar islama inanan bir kimseye yakışır bilemiyorum..bu farklı bir islam açısı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…