- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Gayet güzel bir haber neden rahatsiz oldugunuzu anlamadim. Dini acidan da bilincli bireyler yetişmesi herkes acisindan iyi olur
o zaman devletin ve milletin vergileriyle cehaleti yaymaya çalışma oturt çocuğunu evinde zehirle efendi! islam düşmanlığıymış islamın kadın düşmanlığı dahada kötüsü şeriatçıların kadın düşmanlığı ne olacak? sen koşullarından memnun bir köle isen yeni nesle bunu aktarmaya hakkın yok keza toplumun özgür kesiminede saygı istiyormuş sizin kadına öz saygı anlayışınız dahi yok ama bu körü körüne inanışınıza hayatınızı ona göre şekillendirdiğiniz şeylere saygı istiyorsunuz önce insan hayatına ve eşitliğe saygı duyacaksın , sonra insanlık onurunu rencide eden kölelik alt sınıf üst sınıf inançlarını inanç sisteminden çıkartıcaksın ondan sonra 970 bin genci zorla imam hatipe çevirdiğin okullara göndermeyip talebe göre açıcaksın ondan sonra konuşacaksın düşmanlık ediyorlar diye! milletimizi ve kadınlarımızı köle edinmek isteyen arapçılara kucak açıp sarılalımmı milletçe? aşağı görülmeyi ve toplumda aşağı olmayı benimsiyelimmi? yoksa daha yüksek bir toplum için adam gibi bilimsel eğitime kaynak aktarılmasınımı istiyelim? otur ölç tart sen hala fikrinde ısrarcıysan çok iyi psikologlar var ülkemizdebu ne islam düşmanlığıdır Allahım.
ben çocuğumu istediğim gibi yetiştiririm kim ne?
azıcık saygı öğrenin azıcık...
bu son mesajım.
o zaman devletin ve milletin vergileriyle cehaleti yaymaya çalışma oturt çocuğunu evinde zehirle efendi! islam düşmanlığıymış islamın kadın düşmanlığı dahada kötüsü şeriatçıların kadın düşmanlığı ne olacak? sen koşullarından memnun bir köle isen yeni nesle bunu aktarmaya hakkın yok keza toplumun özgür kesiminede saygı istiyormuş sizin kadına öz saygı anlayışınız dahi yok ama bu körü körüne inanışınıza hayatınızı ona göre şekillendirdiğiniz şeylere saygı istiyorsunuz önce insan hayatına ve eşitliğe saygı duyacaksın , sonra insanlık onurunu rencide eden kölelik alt sınıf üst sınıf inançlarını inanç sisteminden çıkartıcaksın ondan sonra 970 bin genci zorla imam hatipe çevirdiğin okullara göndermeyip talebe göre açıcaksın ondan sonra konuşacaksın düşmanlık ediyorlar diye! milletimizi ve kadınlarımızı köle edinmek isteyen arapçılara kucak açıp sarılalımmı milletçe? aşağı görülmeyi ve toplumda aşağı olmayı benimsiyelimmi? yoksa daha yüksek bir toplum için adam gibi bilimsel eğitime kaynak aktarılmasınımı istiyelim? otur ölç tart sen hala fikrinde ısrarcıysan çok iyi psikologlar var ülkemizde
%99 nün dini islamiyet olan bi ülkede islam üni si olması neden anormal abla?Türkiye Cumhuriyetinde islam üniversitesi olması normal mi acaba?
%99 nün dini islamiyet olan bi ülkede islam üni si olması neden anormal abla?
burada cahil sizsiniz, çünkü üfürükçünün söylediği şeye kanacak bir toplum varsa temel eğitimleri almadığındandır dini eğitimleri değil , din ve dini eğitim zaten sadece aile içinde olur çünkü herkesin dini kendisineSiz nerde yaşıyorsunuz? Islam Universitesi dolu dolu var bu ülkede. Hatta benim cogu arkadasim oraya gitti. Mezun olanlar var. Yani yillardir var. Ayrıca denkliği yok sadece. Demekki denklik verecekler.
Ayrica neden olmasin ki?
Kimseyi zorla almiyorlar. Eğer ufurukcu şu bu kalmasin diyorsanız, din adami olacak kisilerin ehil kisilerden ve böyle universitelerde batıl ve hurafeden uzak eğitim almalari gerekir.
Ordaki bütün hocalar Prof.
Ordan mezun olacaklarin yapacağı iş de din adamligidir. Bu sizi neden geriyor?
Ha ayrica;
Yobaz diye cahile denir. Burada cahil kim acaba??????
burada cahil sizsiniz, çünkü üfürükçünün söylediği şeye kanacak bir toplum varsa temel eğitimleri almadığındandır dini eğitimleri değil , din ve dini eğitim zaten sadece aile içinde olur çünkü herkesin dini kendisine
keza dinin devlet ve topluma karşı yaptırım ve karar alabilmesi yani laikliğin ortadan kaldırılması demek bireysel haklarınızında olmaması demek siz buna razıysanız ki destekleyenler razı görünüyor takın tasmanızı verin erkeklerinizin eline siz mutlu biz mutlu ama toplumu buna karıştırmayın ve resmileştirmeyin herkes siz gibi olmak zorunda değil
cehalet şu herhalde?Tasmayi kimin kime taktiği belli. Simdi de istedigin kadar için içini yesin. Her şey güzel gidiyor.
Cahille munakasaya giremem. Cok cahilsin.. laflarinla belli ediyorsun. ..
Laik bir ülkede bilgileri ilahiyat fakülteleri veriyor yeterli değilmi bu..
İslam üniversitesinin kurulması hiç gerekli değil..
Siz nerde yaşıyorsunuz? Islam Universitesi dolu dolu var bu ülkede. Hatta benim cogu arkadasim oraya gitti. Mezun olanlar var. Yani yillardir var. Ayrıca denkliği yok sadece. Demekki denklik verecekler.
Ayrica neden olmasin ki?
Kimseyi zorla almiyorlar. Eğer ufurukcu şu bu kalmasin diyorsanız, din adami olacak kisilerin ehil kisilerden ve böyle universitelerde batıl ve hurafeden uzak eğitim almalari gerekir.
Ordaki bütün hocalar Prof.
Ordan mezun olacaklarin yapacağı iş de din adamligidir. Bu sizi neden geriyor?
Ha ayrica;
Yobaz diye cahile denir. Burada cahil kim acaba??????
o zaman devletin ve milletin vergileriyle cehaleti yaymaya çalışma oturt çocuğunu evinde zehirle efendi! islam düşmanlığıymış islamın kadın düşmanlığı dahada kötüsü şeriatçıların kadın düşmanlığı ne olacak? sen koşullarından memnun bir köle isen yeni nesle bunu aktarmaya hakkın yok keza toplumun özgür kesiminede saygı istiyormuş sizin kadına öz saygı anlayışınız dahi yok ama bu körü körüne inanışınıza hayatınızı ona göre şekillendirdiğiniz şeylere saygı istiyorsunuz önce insan hayatına ve eşitliğe saygı duyacaksın , sonra insanlık onurunu rencide eden kölelik alt sınıf üst sınıf inançlarını inanç sisteminden çıkartıcaksın ondan sonra 970 bin genci zorla imam hatipe çevirdiğin okullara göndermeyip talebe göre açıcaksın ondan sonra konuşacaksın düşmanlık ediyorlar diye! milletimizi ve kadınlarımızı köle edinmek isteyen arapçılara kucak açıp sarılalımmı milletçe? aşağı görülmeyi ve toplumda aşağı olmayı benimsiyelimmi? yoksa daha yüksek bir toplum için adam gibi bilimsel eğitime kaynak aktarılmasınımı istiyelim? otur ölç tart sen hala fikrinde ısrarcıysan çok iyi psikologlar var ülkemizde
M:cehalet şu herhalde?
M : 52 Ayşe 9
M: 58 Cüverriye 13
M: 60 Safiya 17
gerçekten çok bilinçli bir toplumun tercihleri sizin bu üstün ilminiz inşallah coğrafyamıza gelir :)
demekki gelmiyo....bi de burada sanırım birz üst düzey bi eğitim verilecek.....bilgi bilgidir ....islami olması neden rahatsız ediyo anlamadım....İlahiyat fakülteleri yeterli gelmiyormu,bence son derece gereksiz olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?