İslam Üniversitesi Açılıyor

tabii yahu zaten bizi 9 yaşında kızları gelin edip afedersiniz tecavüzü meşrulaştıran zihniyet kurtarıcak bu zihniyetin yayılması ve atatürkçü putperestliğin sona ermesi için taksim meydanına bile islam üniversitesi yapmak lazım değilmi?

bu iğrenç yobazlıktan tiksiniyorum

okula gidiyor 10 yaşında yahu 10 cinsiyeti belli değil kızlar , başlarında örtü yanlarında ebeveyn sanki tek başına gidemez hayatta birşey öğrenemez gibi! ayıp ayıp o kızdan bir anne olacak temizlikçi köle değil bırakında birşeyler öğrensin bir hayatı olsun ayıp artık yeter yahu istediğinizi aldınız türbana özgürlük ama dövmeye piercinge yasak dahada gözünüz doymadı ülkemiz iran'a yada IŞİD vahşilerinin hayallerine dönüşünce mutlu olacaksanız mutluluğu çok uzak yıllarda beklemeyin şimdi gidin orada yaşayın!

Onca ilahiyat Üniversitesi, onca imam hatip varken bence yapılması anlamsız.Üstelik laik bir ülkede din merkezli okulların açılmasını da doğru bulmuyorum. Dinini öğrenmek isteyenler için o dinin ibadethanesinde eğitim verilebilir okul saatleri dışında ama okul içerisinde olmamalı bence.

hayır bu okullarda hiç bir vasıf edinmeden dini ağırlıklı eğitim görenler yarın öbürgün işleride dini hükme göre yönetmeye kalkınca hepiniz hoşnut olacakmısınız? kadınlar olarak mirasdan 3'de bir alıp şahitlikte yarım sayılır 3 tanemiz bir nikaha sığdırılsa falan nasıl bir mesudiyet duyacaksınız?

Gayet güzel bir haber neden rahatsiz oldugunuzu anlamadim. Dini acidan da bilincli bireyler yetişmesi herkes acisindan iyi olur

Laik bir ülkede bilgileri ilahiyat fakülteleri veriyor yeterli değilmi bu..
İslam üniversitesinin kurulması hiç gerekli değil..

bu ne islam düşmanlığıdır Allahım.
ben çocuğumu istediğim gibi yetiştiririm kim ne?
azıcık saygı öğrenin azıcık...
bu son mesajım.
o zaman devletin ve milletin vergileriyle cehaleti yaymaya çalışma oturt çocuğunu evinde zehirle efendi! islam düşmanlığıymış islamın kadın düşmanlığı dahada kötüsü şeriatçıların kadın düşmanlığı ne olacak? sen koşullarından memnun bir köle isen yeni nesle bunu aktarmaya hakkın yok keza toplumun özgür kesiminede saygı istiyormuş sizin kadına öz saygı anlayışınız dahi yok ama bu körü körüne inanışınıza hayatınızı ona göre şekillendirdiğiniz şeylere saygı istiyorsunuz önce insan hayatına ve eşitliğe saygı duyacaksın , sonra insanlık onurunu rencide eden kölelik alt sınıf üst sınıf inançlarını inanç sisteminden çıkartıcaksın ondan sonra 970 bin genci zorla imam hatipe çevirdiğin okullara göndermeyip talebe göre açıcaksın ondan sonra konuşacaksın düşmanlık ediyorlar diye! milletimizi ve kadınlarımızı köle edinmek isteyen arapçılara kucak açıp sarılalımmı milletçe? aşağı görülmeyi ve toplumda aşağı olmayı benimsiyelimmi? yoksa daha yüksek bir toplum için adam gibi bilimsel eğitime kaynak aktarılmasınımı istiyelim? otur ölç tart sen hala fikrinde ısrarcıysan çok iyi psikologlar var ülkemizde

Biraz sakinlik lütfen ..

Siz nerde yaşıyorsunuz? Islam Universitesi dolu dolu var bu ülkede. Hatta benim cogu arkadasim oraya gitti. Mezun olanlar var. Yani yillardir var. Ayrıca denkliği yok sadece. Demekki denklik verecekler.
Ayrica neden olmasin ki?
Kimseyi zorla almiyorlar. Eğer ufurukcu şu bu kalmasin diyorsanız, din adami olacak kisilerin ehil kisilerden ve böyle universitelerde batıl ve hurafeden uzak eğitim almalari gerekir.
Ordaki bütün hocalar Prof.
Ordan mezun olacaklarin yapacağı iş de din adamligidir. Bu sizi neden geriyor?

Ha ayrica;
Yobaz diye cahile denir. Burada cahil kim acaba??????

burada cahil sizsiniz, çünkü üfürükçünün söylediği şeye kanacak bir toplum varsa temel eğitimleri almadığındandır dini eğitimleri değil , din ve dini eğitim zaten sadece aile içinde olur çünkü herkesin dini kendisine
keza dinin devlet ve topluma karşı yaptırım ve karar alabilmesi yani laikliğin ortadan kaldırılması demek bireysel haklarınızında olmaması demek siz buna razıysanız ki destekleyenler razı görünüyor takın tasmanızı verin erkeklerinizin eline siz mutlu biz mutlu ama toplumu buna karıştırmayın ve resmileştirmeyin herkes siz gibi olmak zorunda değil

Tasmayi kimin kime taktiği belli. Simdi de istedigin kadar için içini yesin. Her şey güzel gidiyor.
Cahille munakasaya giremem. Cok cahilsin.. laflarinla belli ediyorsun. ..

Ha ayrica temel egitim diyorsun da temel egitim verilmesine izin vermiyorsun nasil olacak bu iş? Ahh keske kendinle celismesen???

Tasmayi kimin kime taktiği belli. Simdi de istedigin kadar için içini yesin. Her şey güzel gidiyor.
Cahille munakasaya giremem. Cok cahilsin.. laflarinla belli ediyorsun. ..
cehalet şu herhalde?
M : 52 Ayşe 9
M: 58 Cüverriye 13
M: 60 Safiya 17

gerçekten çok bilinçli bir toplumun tercihleri sizin bu üstün ilminiz inşallah coğrafyamıza gelir :)

Yobaz,

Sözlükte "yobaz" ne demek?
1. Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse).
2. Bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).
3. Kaba saba, inceliksiz (kimse)

siz benim köle olduğumu nereden çıkardınız acaba?
müslümanım diye kölemi oluyorum.
islam kadına değer veriyor bilmiyorsanız ÖĞRENİN...
ne kurandan ne hadislerden nasibinizi almamışsınız.
içiniz kin nefret dolu,inanın durumunuza acıdım.
ben istediğim kılık kıyafette geziyorum,istediğim üniversiteye gidiyorum.tesettürümle istediğim gibi rahat çalışabiliyorum.
kölemi oluyorum yani ?
cidden komiksiniz

İslam üniversitesi denildiğine gore içinde fakültelere ayrilacak demek istiyoruz hukuk vb... İslami hukuga da şeriat deniyor biliyosunudur. Şeriat denince de yaniniza 3 tane daha es oy kullanma hakkinizin olmaması gibi bir suru kadini yok sayan küçümseyen kurallar gelecek.sizin tayyip aşkina bunlari mideniz kaldırabilir ama ben bu atgozluklu hemcinslerime tahammül edemiyorum
Ayrıca bu hukumetin ohh gördünüz mu laikliği sıktık suyunu iciyoruz modundan tiksiniyorum

cehalet şu herhalde?
M : 52 Ayşe 9

gerçekten çok bilinçli bir toplumun tercihleri sizin bu üstün ilminiz inşallah coğrafyamıza gelir :)
M:
[QUOTE="Hyundai, post: 37157286,
: 52 Ayşe 9

gerçekten çok bilinçli bir toplumun tercihleri sizin bu üstün ilminiz inşallah coğrafyamıza gelir :)[/QUOTE]

Bu konuyu neden boyle bi alana tasimak istediginizi anlamiyoru
m
Belli ki bu konuda bi seyler biliyosunuz ve Hz.Muhammedin 20 yasindayken 40 yasindakihz hatice ile evlendigini ve o olene kadar kimseyle evlenmedigini de ogrenmissinizdir. Ne yapmak istedginizi bilmiyorum fakat yazdiklariniz bu kounun kampsamindadegil eger rahatsizsaniz bu derdiniz icin yeni bir konu acin

İlahiyat fakülteleri yeterli gelmiyormu,bence son derece gereksiz olacak..
demekki gelmiyo....bi de burada sanırım birz üst düzey bi eğitim verilecek.....bilgi bilgidir ....islami olması neden rahatsız ediyo anlamadım....
eğitimin gereksizi olur mu.....
fena mı bu sayede çoğu kişi doğru bildiği yanlışları düzeltecek tamamen hurafeyle islamiyeti karıştıran senin yobaz dediğin kesim ortadan kalkmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…