İslam Üniversitesi Açılıyor

Ku
kuran tek başına öğrenilecek olsa Hz Muhammed olmazdı

Hahaha... Parkonun mesajini simdi okudum da... Bak Nisir Universitesindeki profesor (bilirkisi) ne demis... Kadinlar cevresindeki erkekleri de emzirirse akraba olurlar, taciz olmazmis..Boyle bilirkisi gavur memleketi Avrupada bile yok be yav..
Bizzat birinci ağızdan duydum anlatıyorum o Mısır'da dediğimiz bu adamlar yahudiler ve dine pislik sokmak için gidip işi rhlinden öğreniyorlar sonra şa böyle zehirliyorlar

Biz aptal ce saf olduğumuz için bazı şeylerin kasıtlı olarak kelimelerin de özenle seçilerek kullanıldığını anlayamıyoruz affedersin (!)
Ha bir de Burada bana:sen kapalısın bu yüzden bişey demesen bile kapanma eylemini yaparak açık olanlara hakaret ediyordun diyen bunu destekleyen zihniyetler çıktı :)

Bu ülkede ise istediğin sayıda kadınla birlikte olabiliyorsun

Bizzat birinci ağızdan duydum anlatıyorum o Mısır'da dediğimiz bu adamlar yahudiler ve dine pislik sokmak için gidip işi rhlinden öğreniyorlar sonra şa böyle zehirliyorlar

Meryem islamdaki tum sacmaliklar yahudi oyunu amerika oyunu zaten. Amerikanin en cok is birligi yaptigi universiteyiz. Bizde her seyin dogru yuruyeceginin ne garantisi var. Birilerinin istegime gore sekillenen muslumanlar yetisecek tipki senin dedigin gibi.

Meryem, ilk gunden beni taslamaya baslamissin bakiyorum. Laflarimi carpitma. Kiyafetini ciplak hissetmeye ornek olarak vermistim, bu bir. Burada senden baska kapali kadinlar da var, hepsi de senin gibi dusunmuyorlar, bu yuzden butun kapalilari ayni kefeye koyamam, sen de koyma bu iki. Basortusu ve tesettur ile yetinmeyip kadinlari perdeler arkasina koymaya calisan da sensin hatirlatirim, bu da uc. Soylediklerin, soylemediklerini de belli ediyor demistim, simdi neden boyle demisim anlamissindir umarim.

Diyorum ya inanmayacaksınız ama ben buna bizzat şahit oldugum için inanmak değil bizzat biliyorum evet her taşın altında Yahudi arıyoruz ama onlar da hiç bi taşı boş bırakmıyo

Ne yazdığın ortada

Eklentiler

• image.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 60
Ben inananlara ayet ve hadis örnegi veriyorum yeni bi din yaratmıyorum bu işler zaten istemekle olur inanmayan birine zorla perdeler arkasına gireceksin dediğimi hatırlamıyorum hoş kimseye demiyorum bunu ben sadece takva örnegi verdim çünkü ben karma eğitime karşıyım sürekli bir şeyler gizliyormuşym gibi de belli belli deyip duruyorsun da ben zaten açık açık yazıyorum düşüncelerimi

Iyi, aferin sana, inananlara Islamiyet dersleri vermeye devam et sen. Ben yazsam Islama hakaret etmis sayiliyorum, saygisizlik etmis sayiliyorum, iftira etmis sayiliyorum. Sen yazarsan sorun yok. Bence de bir mahsuru yok. Neden karma egitime karsi oldugunu da yazmayi unutma sakin.

Kimseye ders verdiğim yok kendi gerekçemi sunuyorum sana ne oluyorsa

Diyorum ya inanmayacaksınız ama ben buna bizzat şahit oldugum için inanmak değil bizzat biliyorum evet her taşın altında Yahudi arıyoruz ama onlar da hiç bi taşı boş bırakmıyo

O yuzden dini egitimi universitelere okullara birakmamak lazim zaten ya. Ben bu toplum muhendisliginden hoslanmiyorum. Cunku ben de her seyin altinda bit yenigi ariyorum. Samimiyete inanmiyorum.

bu konu ile ilgili yalnızca kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum.....
27 yaşındayım 17 yaşında kapandım .... evlendiğim için, eğer bekar olsaydım o zaman düşünmezdim sanırım .... hayatımda kimseyi dini dili ırkı nediniyle ayırmadım.....ailemin 5 kadınından 3 ü kapalı olan her oyumuzu akp ye veren tayyibi sadece yönetimini değil kişiliğini tarzını seven bi aile olarak evimizde kuran ı kerim de var incilde tevratta.... lisenin 3 yılı alevi arkadaşlarımla kolkola geçti keske imkanımız olsa da size bizim gerici varlıklar olmadığımızı onlar birebir anlatsa.....benim ilçemde vandan gelen kürt arkadaşlarıma istemeyen 3-5 sözde milliyetçi karşısında benim ve benim gibilerin tavrını size onlar anlatsa....şimdi biz bu kadar genişken herkesi kucaklıyabiliyorken.....bir avuç azınlığı dışlamamışken....%99 oranı siz nasıl gözardı edebilirsiniz....
ben incilden bile tiskinerek bahsedemezken (ki ne kadar değiştirilmişte olsa allahın emriyle inmiş bi kitap)sizin bu islamiyeti cehalet örneği göstermeniz niye....
kimse islamiyet gereği neyse birebir yaşasın diye bi dayatma yok ki zaten 4.4lük yaşayan çok azdır...bu verilen özgürlüklüktür....
bende gittim senelerce kuran kursunda bana öğretilen namaz kılmak abdest almak sureler kuran alfabesi......iyi de o kuranda ne anlatılıyor ben neden namaz kılmalıyım neden oruç tutmalıyım islam bu demek değil ki.....
burada sevgilimle birlikte olduk hamilemiyim diyenlere sırf benimle aynı görüşte ddeğil diye saldırmıyorsam..... burda bangır bangır içkimin şöyle tadı var al bu da benden diyip içki fotoları paylaşanlara saldırmıyorsam ....kimsede ben islam ünisi istiyorum diye bana saldırmasın....açık net
her neyse lütfen kimse alıntılamasın tartışma olmadan kendimi ifade etmek istedim...daha yazacaklarım vardı oğlum durmuyo umarım biraz olsun anlatabilmişimdir......

İslamdan korkmuyırum,böyle birşey söylediğimide zannetmiyorum..
İnsanların tedirgin olduğun noktayı,görüyorum ki fark edemiyorsun..
Ülkenin gidişatı kötü,kadını hor gören bir zihniyeti eve kapatma çabaları,aşağılamaları ,ufacık yaşta çocukları kapatmaları bizleri tedirgin ediyor.
Ülkem bunları hak etmiyor anlıyormusun.
Sen nasıl kapalı bir hayatını yaşıyorsan bizde daha modern bir hayat istiyoruz.
Kadın erkek el ele vererek destek 0larak yaşamak istiyoruz.

şeriatın kelime anlamını lütfen öğrenin.
şeriat:islam hukuku (Allahın kanunu) demektir.
ama şeriatçıyız diyip kafa kesenlerin şeriatın kelime manasına uyduğunu asla kabul etmiyorum.
bu konuda sana katılıyorum şeriatın anlamı göya din için katliam değildir. ama ne yazıkki böyle aksettiriliyor.
ayrıca iran gibi bir ülke de şeriatin ne kadar doğru olduğu şüpheli artık şu iran örneğinden sıyrılmak lazım.

İYİDE ABLA kimse sana erkekle ellel verip yaşama demiyor ki sorun da orda...
olayın özeti senelerdir geniş geniş yaşanılan yerlerde başörtülülerin bulunmasıyla yerim daraldı olayı...sizden bi fedakarlık beklenmiyor ki islami kesime hak veriliyor...bunun nesi yanlış.....
ikincisi de kadını eve kapatma çabası demişsin....bu ülke kadın istihtamını AKP hükümetiyle gördü bunu kimse inkar edemez.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…