- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
kuran tek başına öğrenilecek olsa Hz Muhammed olmazdıçünkü tarih ve coğrafya sadece bir kitabı kapsamıyor,bir sürü ayrıntıları var,ama Kur'an_ı Kerim bilgileri bellidir,nasıl ikisini aynı kefeye koyarsın.zaten herkes sadece evde okumuyorki,Kur'an kursları var,cami hocaları var,vs.. vs...
ayrıca tesfirde 1 tanedir,iyi güzel yazıyorsun da daha bunu bile bilmiyorsun,bak senden daha çok şey biliyorum.ayrıca kimsenin ne kadar müslüman olduğunu sorgulanamayacak olduğunu da biliyorum.
Bizzat birinci ağızdan duydum anlatıyorum o Mısır'da dediğimiz bu adamlar yahudiler ve dine pislik sokmak için gidip işi rhlinden öğreniyorlar sonra şa böyle zehirliyorlarHahaha... Parkonun mesajini simdi okudum da... Bak Nisir Universitesindeki profesor (bilirkisi) ne demis... Kadinlar cevresindeki erkekleri de emzirirse akraba olurlar, taciz olmazmis..Boyle bilirkisi gavur memleketi Avrupada bile yok be yav..
Aynı derece karşı çıkanlar çok biliyor yaBurada can siperane savunulduğuna göre neyin savunulduğuna dair bir fikir vardır diye düşünmüştüm ben sadece. yanlış düşünmüşüm sanırım.
Biz aptal ce saf olduğumuz için bazı şeylerin kasıtlı olarak kelimelerin de özenle seçilerek kullanıldığını anlayamıyoruz affedersin (!)valla bende sizin sadece başı türbanlı üstü pardesülü kardeşlerimizden hariç diğer açık olan bayanların dinsizmiş gibi lansedilmesine tahammül edemiycem.evet müslümanım,Allaha da çok inanıyorum,siz nereden biliyorsunuz bizlerin ne kadar saygı gösterdiğini.ezberlemişsiniz bir çaput ta çaput,geçen bir arkadaş demişti sanırım ona takılıp kalmışsınız.çaput küfür değildir,ben antalyanın yerlisiyim ve burada kıyafete çaput derler.mesela pazara gidilir,yine çaputları toplamışsın denir.ama tabii sırf ortam germek gibi gibi bir huyunuz var sizin.
Bu ülkede ise istediğin sayıda kadınla birlikte olabiliyorsunEtrafımda çok şükür 4 kadınlı erkek yok hanımefendi.
Benim dediğim zaten bu değildi. Anladık şeriatınıza iki laf ettik diye savunmaya geçeceksiniz ama bari düzgün savlarla savunun.
Şeriatta 4 eş serbest mi? Serbest. Şeriatla yönetilen ülkelerde bu bağlamda serbest mi? Serbest. Benim için bu kadarı yeterli, bunun aksini iddia edebilecekseniz duymak isterim argümanınızı.
Bizzat birinci ağızdan duydum anlatıyorum o Mısır'da dediğimiz bu adamlar yahudiler ve dine pislik sokmak için gidip işi rhlinden öğreniyorlar sonra şa böyle zehirliyorlar
Meryem, ilk gunden beni taslamaya baslamissin bakiyorum. Laflarimi carpitma. Kiyafetini ciplak hissetmeye ornek olarak vermistim, bu bir. Burada senden baska kapali kadinlar da var, hepsi de senin gibi dusunmuyorlar, bu yuzden butun kapalilari ayni kefeye koyamam, sen de koyma bu iki. Basortusu ve tesettur ile yetinmeyip kadinlari perdeler arkasina koymaya calisan da sensin hatirlatirim, bu da uc. Soylediklerin, soylemediklerini de belli ediyor demistim, simdi neden boyle demisim anlamissindir umarim.Biz aptal ce saf olduğumuz için bazı şeylerin kasıtlı olarak kelimelerin de özenle seçilerek kullanıldığını anlayamıyoruz affedersin (!)
Ha bir de Burada bana:sen kapalısın bu yüzden bişey demesen bile kapanma eylemini yaparak açık olanlara hakaret ediyordun diyen bunu destekleyen zihniyetler çıktı :)
Diyorum ya inanmayacaksınız ama ben buna bizzat şahit oldugum için inanmak değil bizzat biliyorum evet her taşın altında Yahudi arıyoruz ama onlar da hiç bi taşı boş bırakmıyoMeryem islamdaki tum sacmaliklar yahudi oyunu amerika oyunu zaten. Amerikanin en cok is birligi yaptigi universiteyiz. Bizde her seyin dogru yuruyeceginin ne garantisi var. Birilerinin istegime gore sekillenen muslumanlar yetisecek tipki senin dedigin gibi.
Ne yazdığın ortadaMeryem, ilk gunden beni taslamaya baslamissin bakiyorum. Laflarimi carpitma. Kiyafetini ciplak hissetmeye ornek olarak vermistim, bu bir. Burada senden baska kapali kadinlar da var, hepsi de senin gibi dusunmuyorlar, bu yuzden butun kapalilari ayni kefeye koyamam, sen de koyma bu iki. Basortusu ve tesettur ile yetinmeyip kadinlari perdeler arkasina koymaya calisan da sensin hatirlatirim, bu da uc. Soylediklerin, soylemediklerini de belli ediyor demistim, simdi neden boyle demisim anlamissindir umarim.
Ben inananlara ayet ve hadis örnegi veriyorum yeni bi din yaratmıyorum bu işler zaten istemekle olur inanmayan birine zorla perdeler arkasına gireceksin dediğimi hatırlamıyorum hoş kimseye demiyorum bunu ben sadece takva örnegi verdim çünkü ben karma eğitime karşıyım sürekli bir şeyler gizliyormuşym gibi de belli belli deyip duruyorsun da ben zaten açık açık yazıyorum düşüncelerimiMeryem, ilk gunden beni taslamaya baslamissin bakiyorum. Laflarimi carpitma. Kiyafetini ciplak hissetmeye ornek olarak vermistim, bu bir. Burada senden baska kapali kadinlar da var, hepsi de senin gibi dusunmuyorlar, bu yuzden butun kapalilari ayni kefeye koyamam, sen de koyma bu iki. Basortusu ve tesettur ile yetinmeyip kadinlari perdeler arkasina koymaya calisan da sensin hatirlatirim, bu da uc. Soylediklerin, soylemediklerini de belli ediyor demistim, simdi neden boyle demisim anlamissindir umarim.
Iyi, aferin sana, inananlara Islamiyet dersleri vermeye devam et sen. Ben yazsam Islama hakaret etmis sayiliyorum, saygisizlik etmis sayiliyorum, iftira etmis sayiliyorum. Sen yazarsan sorun yok. Bence de bir mahsuru yok. Neden karma egitime karsi oldugunu da yazmayi unutma sakin.Ben inananlara ayet ve hadis örnegi veriyorum yeni bi din yaratmıyorum bu işler zaten istemekle olur inanmayan birine zorla perdeler arkasına gireceksin dediğimi hatırlamıyorum hoş kimseye demiyorum bunu ben sadece takva örnegi verdim çünkü ben karma eğitime karşıyım sürekli bir şeyler gizliyormuşym gibi de belli belli deyip duruyorsun da ben zaten açık açık yazıyorum düşüncelerimi
Kimseye ders verdiğim yok kendi gerekçemi sunuyorum sana ne oluyorsaIyi, aferin sana, inananlara Islamiyet dersleri vermeye devam et sen. Ben yazsam Islama hakaret etmis sayiliyorum, saygisizlik etmis sayiliyorum, iftira etmis sayiliyorum. Sen yazarsan sorun yok. Bence de bir mahsuru yok. Neden karma egitime karsi oldugunu da yazmayi unutma sakin.
Devam et, bekliyorum. Karma egitimde kalmistik..Kimseye ders verdiğim yok kendi gerekçemi sunuyorum sana ne oluyorsa
Diyorum ya inanmayacaksınız ama ben buna bizzat şahit oldugum için inanmak değil bizzat biliyorum evet her taşın altında Yahudi arıyoruz ama onlar da hiç bi taşı boş bırakmıyo
bu sorunuzun cevabı önceki yorumlarımda tekrar yazmıyımülkeni bu üni mi yönetecek ne alaka
konuyu açma nedeniniz tartışma yaratmaktı zaten.
Nicin normal olmasin.yuzde 99 unun dininin islam oldgu bir ulkede yssiyorz.niye bu kadar korkuyorsunz kimseyi zorla almazlar merak etmeyin.bir katolik univrrsitesi acilsaydi tepkiniz gayet normal olurdu herhalde,hani demokrasi ve ozgurluk (!) adina de mi
bu konuda sana katılıyorum şeriatın anlamı göya din için katliam değildir. ama ne yazıkki böyle aksettiriliyor.şeriatın kelime anlamını lütfen öğrenin.
şeriat:islam hukuku (Allahın kanunu) demektir.
ama şeriatçıyız diyip kafa kesenlerin şeriatın kelime manasına uyduğunu asla kabul etmiyorum.
İYİDE ABLA kimse sana erkekle ellel verip yaşama demiyor ki sorun da orda...İslamdan korkmuyırum,böyle birşey söylediğimide zannetmiyorum..
İnsanların tedirgin olduğun noktayı,görüyorum ki fark edemiyorsun..
Ülkenin gidişatı kötü,kadını hor gören bir zihniyeti eve kapatma çabaları,aşağılamaları ,ufacık yaşta çocukları kapatmaları bizleri tedirgin ediyor.
Ülkem bunları hak etmiyor anlıyormusun.
Sen nasıl kapalı bir hayatını yaşıyorsan bizde daha modern bir hayat istiyoruz.
Kadın erkek el ele vererek destek 0larak yaşamak istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?