işle alakalı kararsızlık..

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
Kızlar ben 3 aydır bi AVM de borç takip servisinde çalışıyorum. ödemeleri geciken müşterileri arayıp taahhüt alıyorum ve müşterilerin ürünlerle ilgili arızalarıyla ilgileniyorum. sabah 8 bucuk akşam 6. servisim var. sigortam var. cumartesi tam gün maaşım 950..

bu işe girmeden önce başka yerlere başvurmuş görüşmeye gitmiştim ama olmadı şimdi çalıştığım yerde arkadaş edindim bi kişi hariç zıtlaştığım yok zaten onla herkes zıtlaşıyo bu arada bu şehirde 6 aydır yaşıyorum. burda hiç çevrem yoktu arkadaşım yoktu arkadaş edindim..

bugün eski görüştüğüm yerlerden biri aradı. tekrar görüşmek istiyolarmış cv istediler. ordada sanırım sadece 2 bayan olucaz. sabah 8 akşam 6 buçuk yol parası veriyolarmış. cumartesi ve pazar tatil. ön muhasebe işi ve sorumluluğum çok fazla olucak. burdaki gibi olmaz kesinlikle.

ama ben karar veremiyorum. bugün aradılar çalıştığımı söyledim orda maaşı 900 olarak görüşmüştük burda 950 aldıgımı söyledim patronla görüşürüm 950 sorun olcağını sanmıyorum dedi arayan bayan..

şimdi çalıştığım yere gelmek için evden 8i 5 geçe çıkıyorum. orası olursa daha erken çıkmam gerekicek minibüs var ama ters düşüyor bi yerden bi yere yürümem gerekir mutlaka. anca yaz aylarında yürüyerek gidilir işe..

açıkçası karar veremiyorum. siz olsanız napardınız?

Yanlış anlamadı isem şu an çalıştığınız kurum ve pozisyonun artıları daha fazla. Neden kararsızlığa düştünüz anlamadım.

ikisi arasındaki tek farkın cumartesi çalışıldığını gördüm. burda eğer keyfin yerindeyse bozma derim ben.

Ah bu cumartesileri yok mu, hep kafa karıştırtıyor
Bence şuan ki işle ilgili sıkıntınız yoksa devam edin

Yanlış anlamadı isem şu an çalıştığınız kurum ve pozisyonun artıları daha fazla. Neden kararsızlığa düştünüz anlamadım.

orda cumartesi tatil.. özel sektörde zor bulunan bişey..

ikisi arasındaki tek farkın cumartesi çalışıldığını gördüm. burda eğer keyfin yerindeyse bozma derim ben.

evet ama cumarteside önemli değilmi evli bi bayan olarak :))

Ah bu cumartesileri yok mu, hep kafa karıştırtıyor
Bence şuan ki işle ilgili sıkıntınız yoksa devam edin

kesinlikle öylee cumartesi :))
sıkıntım yok sayılır ama orda daha çok kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum bi yandan..

az para veriyolar ama iki şirket de :KK43:
daha erken kalkacaksınız daha fazla yükünüz olacak bence kaldığınız yerde devam edin..

bi avm de kendini nasıl geliştirebilirsin ki bir de cumartesi çalışarak.. avm de ayda 4 gün daha fazla çalışacaksın ki cumartesi çalışmamak paha biçilemez..

muhasebe önü açık meslek .. bence muhasebeyi tercih et..

maaş olayı zaten asgari düzeyde.

Kızlar ben 3 aydır bi AVM de borç takip servisinde çalışıyorum. ödemeleri geciken müşterileri arayıp taahhüt alıyorum ve müşterilerin ürünlerle ilgili arızalarıyla ilgileniyorum. sabah 8 bucuk akşam 6. servisim var. sigortam var. cumartesi tam gün maaşım 950..

bu işe girmeden önce başka yerlere başvurmuş görüşmeye gitmiştim ama olmadı şimdi çalıştığım yerde arkadaş edindim bi kişi hariç zıtlaştığım yok zaten onla herkes zıtlaşıyo bu arada bu şehirde 6 aydır yaşıyorum. burda hiç çevrem yoktu arkadaşım yoktu arkadaş edindim..

bugün eski görüştüğüm yerlerden biri aradı. tekrar görüşmek istiyolarmış cv istediler. ordada sanırım sadece 2 bayan olucaz. sabah 8 akşam 6 buçuk yol parası veriyolarmış. cumartesi ve pazar tatil. ön muhasebe işi ve sorumluluğum çok fazla olucak. burdaki gibi olmaz kesinlikle.

ama ben karar veremiyorum. bugün aradılar çalıştığımı söyledim orda maaşı 900 olarak görüşmüştük burda 950 aldıgımı söyledim patronla görüşürüm 950 sorun olcağını sanmıyorum dedi arayan bayan..

şimdi çalıştığım yere gelmek için evden 8i 5 geçe çıkıyorum. orası olursa daha erken çıkmam gerekicek minibüs var ama ters düşüyor bi yerden bi yere yürümem gerekir mutlaka. anca yaz aylarında yürüyerek gidilir işe..

açıkçası karar veremiyorum. siz olsanız napardınız?
Muhasebe alanında yükselme imkanınız varsa muhasebeyi seçin.

Maaşınız düşükmüş. Neresi burası şehir olarak?
2. işte yükselme gibi pozisyonunuz olabilir sanki. Cumartesi deyip geçmemek lazım önemli bir ayrıntı.
Ama siz bilirsiniz genede.

Hangi şehir burası maaşlar hep asgari ücret ...

İki işte de maaşlar çok düşük geldi bana 1000tl bile değil...

kızlar burası Bursa :) iş imkanı çok diyolar ama maaşlar az evet çoğu kişi böyle.

az para veriyolar ama iki şirket de :KK43:
daha erken kalkacaksınız daha fazla yükünüz olacak bence kaldığınız yerde devam edin..

evet buda doğru bi görüş açısı :/

Bence aynı maaşa Cumartesinin tatil olması çok büyük bir artı. Ayrıca şu anki işini herkes yapar gibi ama ön muhasebede kendini yetiştirirsen aranan bir eleman olursun; iki yıla daha iyi maaşla bir iş bakarsın.
Yol sorunu bilemedim gerçi...ıssız bir yerde mi? Servis talep edin.

Avm de borclu arayarak hangi konuda tecrube edinip o alanda yukseleceksin ki. Muhasebe gibi kendi alaninda bilgi ve tecrube isteyen bir isi tercih etmek daha mantikli. Gelecek dusunulmeli bence.

merhaba, şuanki yerinizden ayrılmayın. servisi varmiş bir bayan için ulaşım çok önemlidir.neyse cinsiyet ayrımı yapmayım. servis herkes için çok önemli bir artı. ayrıca muhasebe işi yorucu bir iştir. c.tesi çalışma yok derler. fakat iş yetişmez.c.tesi gelmek durumlarında kalabilirsiniz. tecrubeyle sabittir !!!!!

Ön muhasebeyi tercih edin. Bu meslekte ilerleyebilirsiniz, kendinizi geliştirip daha iyi maaşlar alabilirsiniz.

X