İşle Aşktan Çorba Yapmak

Sevilen buna gerçekten değen kişiden ayrılmaya üzülmeyin hissiz olun demiyoruz zaten bunlar gayet normal duygular ama siz hayatınızı gerçekten ilerde büyük sorunlara yol açacak kadar bunalıma girmişsiniz o insan kariyeri için yurtdışına gitmiş geçici bir ayrılık bu kadar abartmaya ne gerek var diyoruz siz en ufak zorlukta yıkılırsanız ilerde ölüm gibi geri dönüşü olmayan durumlarda düşünmek bile istemiyorum halinizi yaptıklarınız çok güzel ama aşırı duygusal insanların en ufak zorlukta yaptığı tüm güzel şeyleri yoketmesi sinirimi bozuyor özellikle de bu bir erkek içinse sevgiliniz çok iyi olabilir inşallahda hep öyle olsun ama burda ne aşklar yaşayanların ne durumlara düştüğünü okuduk yani bana saçma geliyor bi insana bağlı değil benim hayattan keyif alıp yaşamam sizden ayrılsa bir gün hayata kendinizi tamamen kapatırsınız duygu durumunuz resmen o insana bağlı ben yazdıklarınızdan bunu anladım kusura bakmayın kötü niyetle de yazmıyorum bu hayatta en çok kendini seven biri olarak yazıyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…