Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İŞLEM GÖRMÜŞ SAÇLILAR TOPLANIN

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
Herkeze selamlar arkadaşlar bu ürün bi harika DoveHairOilTile-300x406439-843164.webp kuru ve mat saçlar için diyor benim saçım normalde çabuk yağlanan bi saçtı işlem gördü sarı ve haliyle uçları çok yıprandı kurudu koparak döküldü bu ürün işte bu sorunlarımı gidermeme yardımcı oldu saçra yağlanma yapmıyor, yapışıklık,olmuyor,saçlar yumuşak,kaygan,ve parlak oluyor kokusu kurabiye gibi tatlı bi kokusu çok hafif parfüm gibi,en beyendiğim koku bu oldu bayıldım,İÇİNDEKİLER:BADEM,HİNDİSTAN CEVİZİ,AFRİKA MAKADAMYA YAĞLARI VAR,çok hafif bi ürün ellerimi yıkamama gerek kalmıyor yağ gibi değil saçınıza sürdükten sonra yok olup gidiyo tavsiye ediyorum güzel bir bakım yağı benim favorim oldu her gün kullanıyorum ve her aşamada bitmesin diye 2 damla sıkıyorum fiyatıda 14 tl markette sitelerde farklı olabiliyor, valla ben bu ürüne mest oldum hiç bir üründen bu kadar memnun kalmamıştım şu anda bile saçıma sürdüm şimdi kokusu ellerimde kaldı çok güzel kokuyo mis mis alın kullanın arkadaşlar çantanızda her yere götürün her yerde sürün farkı görün, sizinde düşüncelerinizi yazın paylaşın DoveHairOilTile-300x406439-843164.webp :21::21::21::21::21::21::21::21:

Back