- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
3 senedir beraberiz. Çok şükür maddi olarak sıkıntımız yok. Benim de fazlaca bir isteğim yok zaten. İlişkimizde ufak tefek kavgalar harici büyük sorunlar yaşamadık. Dediğim gibi ben de kendimi anlayamıyorum. Bu durum yeni başladı bende.ne kadar zamandır birliktesiniz? onun maddi durumu nasıl? ailesi nasıl? ilişki geçmişiniz nasıl?
3 senedir beraberiz. Aslında evlilik teklifi geçen sene geldi. Ben öteleye öteleye bir sene sonra isteme oldu.Ne kadar sürede evlilik kararı aldınız? Ne kadar flört dönemi oldu? Yetmemiş gibi duruyor.
Emin değilsiniz hala. Hakikaten ciddiye bindikten sonra daha zor. Düğün için emin olmadan tarih almayın sakın.3 senedir beraberiz. Aslında evlilik teklifi geçen sene geldi. Ben öteleye öteleye bir sene sonra isteme oldu.
Bilemiyorum. Aslında çok seviyorum. Ama garantici miyim. Gözü kara mi değilim bilmiyorum. Bazen kendi kendime düşünüyorum da hayatta gri diye bi şey yok bende. Siyah ya da beyaz var. Belki de ondan bu halim.Emin değilsiniz gibi duruyor.Olaylara vereceğiniz tepkileri nişanlınızın zaten biliyor olması gerekir.
Emin olmadığımı duymak da beni üzüyor. Kendime itiraf edemiyorum belki bunu.Emin değilsiniz hala. Hakikaten ciddiye bindikten sonra daha zor. Düğün için emin olmadan tarih almayın sakın.
Sonradan üzülmek daha kötü olur amaEmin olmadığımı duymak da beni üzüyor. Kendime itiraf edemiyorum belki bunu.
Benim yok zannediyordum. Bende de varmış herhalde.Bazı insanların evlilik korkusu oluyor. Yalnız yaşıyorsanız özellikle. Aynı dertten arkadaşım da muzdarip
Ben de öyle olacağım galibaGelin odasında zırıl zırıl ağlamıştım ne yapıyorum ben ya, diye.
Makyaj falan hak getire tabii.
En sonunda tek başıma halay çekiyordum ama.Ben de öyle olacağım galiba
Yani di mi herkes de oluyordur bu. Normal bir durumdur yani.Aynısı bana da oldu , hala da oluyor ama benim düğünüme çoook az var .
Gerçi benim olmasında nişanlımın da etkileri var dı fakat işler ciddileşince herşeyden bağımsız bir evlilik korkusu sardığı da bir gerçek.
Yaşınız kaç . Bir de sanki ilerleyen yaşlarda daha çok oluyor. Öncekinde böyle değildim ben.Yani di mi herkes de oluyordur bu. Normal bir durumdur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?