• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşler ciddiye binince böyle mi hissediliyor

Merhaba kk ailesi. Nasılsınız. Aslında benim yazdığım dert, dert değil ama bir hafta önce isteme oldu. Her şey daha iyi olacak, kafamda netleşecek derken son bir aydır beni bir korku sardı.

Sürekli biz de ya şöyle sorun yaşarsak, ya bunlar gibi olursak diye düşünmeye başladım. Ve ben şöyleyim böyleyim, şöyle davranırım böyle ederim bak haberin olsun kabul ediyor musun moduna girdim. Hani evlenmeden önce konuşalım her şeyi kafasıyla. Ama sanki biraz da abartıyorum. Bilemedim. Böyle değildim. Rahattım, çok relaks bir ilişki sürdürüyordum. Hallederiz kafasıyla. Çok olumluydum. Ama bu durumu aşamadığımı fark ediyorum. Sürekli aklımda sorular, sürekli sorgulama.

Aslına bakarsanız ben 4 sene atama bekledim. O 4 senede başka durumlardan ötürü de çok sıkıntı çektim. Belki son bir buçuk senedir rahat nefes alabiliyorum. Şimdi evlilik işleri de çıkınca kendimi yine bir cenderenin içine mi atıyorum diye düşünüyorum. Şu anda tek tabancayım sonuçta. Paramı istediğim gibi harcıyorum. İstediğim yere gidip geliyorum. Ev işi yemek derdi yok. Kaynana derdi yok. Ne bileyim. Neden böyle oluyor ben bu durumdan nasıl kurtulacağım.

Bunu baya gelin adayından duydum 😄Ben şu an bekarım daha ortada evlilik meselesi bile yok ama ara sıra sizin hissettiğiniz gibi hissediyorum durduk yere 😅
Tek yaşıyorum(virüs sebebiyle ailemin yanındayım şimdilik ) işimdeyim gücümdeyim istediğimi alıyorum istediğim gibi takılıyorum çok rahat geliyor. Nasıl olacak diye düşünüyorum sağ olsun evli arkadaslarım hep olumlu konuşmalar yapıyorlar. Düşündüğün gibi değil karşındaki insan seninle beraber işlere el atarsa çokta güzel geciyor. Hepsi halloyr. sizin için önemli olan bu süreçte sevgilinizin tutumu size olan desteği. Ve evet bu süreçte yoruluyor insan ama size yardımcı insanlar varsa (sevgiliniz dşında kardeşiniz arkadasınız felan) onlarla beraber el atınca her şey halledilir diye düşünüyorum

Back