Merhaba kk ailesi. Nasılsınız. Aslında benim yazdığım dert, dert değil ama bir hafta önce isteme oldu. Her şey daha iyi olacak, kafamda netleşecek derken son bir aydır beni bir korku sardı.
Sürekli biz de ya şöyle sorun yaşarsak, ya bunlar gibi olursak diye düşünmeye başladım. Ve ben şöyleyim böyleyim, şöyle davranırım böyle ederim bak haberin olsun kabul ediyor musun moduna girdim. Hani evlenmeden önce konuşalım her şeyi kafasıyla. Ama sanki biraz da abartıyorum. Bilemedim. Böyle değildim. Rahattım, çok relaks bir ilişki sürdürüyordum. Hallederiz kafasıyla. Çok olumluydum. Ama bu durumu aşamadığımı fark ediyorum. Sürekli aklımda sorular, sürekli sorgulama.
Aslına bakarsanız ben 4 sene atama bekledim. O 4 senede başka durumlardan ötürü de çok sıkıntı çektim. Belki son bir buçuk senedir rahat nefes alabiliyorum. Şimdi evlilik işleri de çıkınca kendimi yine bir cenderenin içine mi atıyorum diye düşünüyorum. Şu anda tek tabancayım sonuçta. Paramı istediğim gibi harcıyorum. İstediğim yere gidip geliyorum. Ev işi yemek derdi yok. Kaynana derdi yok. Ne bileyim. Neden böyle oluyor ben bu durumdan nasıl kurtulacağım.