İşler ciddiye binince böyle mi hissediliyor

Eee tabi baba evindeki rahatlık olmaz.
Bende çok rahatım. Babam rahat..:KK76:
Yemek derdi yok eve gel bir şeyler atıştır takıl..
Erkek arkadaşıma dedim ben 6 civarı eve gelip ağır yemek yapamam. Bir gün kahvaltı bir gün tavuk şnitzel bir gün dışarıda...vs öyle gider dedim.

Ama hiç aklimdan evlenmesem mi geçmedi..

Gerçekten nişanınızı seviyor musunuz?

benneyanginlargordum benneyanginlargordum super demiş.
Her atanan her işi olan hemen evlenmek zorunda mı??? Hemen evlen çocuk yap.. önce emin olmak lazım..

3 senedir beraberiz. Aslında evlilik teklifi geçen sene geldi. Ben öteleye öteleye bir sene sonra isteme oldu.
Siz söz kesmeyi bile ötele ötele yapmışsınız.
Sanırım sadece mantık evliliği..
Maaşı işi iyi evleneyim olayı..
Evlenince cinsellik var.

Nasıl olacak o iş sevmeden etmeden?

Ya bekarlik tatli gelmis...parani kazanmak ,harcamak ,gezmek...evlenince sorumluluk olacak ama sevdigin kisiyle evlilik guzel.alisirsin evlenince ,cenderede hissetmezsin.hayat boyle bi sey.sjnirsiz ferahlik yok.ya benim gibi bosanip rahati sececeksin ya da evlenip mutlulugu ama sorumlulugu,paylasmayi sececeksin.
Ben evlenirsem zengin ve rahat biriyle evlenmek istiyorum sahsen😂😂😂yoksa evlenmem bana ne ya

Bekar ve çalışan bir insan olarak sizi anlıyorum.
Oh maaşı alıp gezip tozup dilediğin gibi harcayıp kimseye hesap vermeyince,evde yemek yapmak bulaşık yıkamak zorunlu misafir ağırlamak gibi sertlerin olmayınca,kaynana görümce elti vs dertlerin olmayınca kısacası hayatının hesabını kimseye vermeyince insan tabi evlilikten bir uzak duruyor

emin değilseniz neden evleniyorsunuz?herkes evlenmek zorunda değil

Siz söz kesmeyi bile ötele ötele yapmışsınız.
Sanırım sadece mantık evliliği..
Maaşı işi iyi evleneyim olayı..
Evlenince cinsellik var.

Nasıl olacak o iş sevmeden etmeden?
Maaşı iyi evleneyim olayı ya da mantık evliliği olduğunu ya da sevmediğimi nerden anladınız. Sizi severim. Ama ithamlarınız biraz çirkin olmuş. Benim maaşım gayet iyi. Ailemin durumu gayet iyi. Aklım başımda ki sorguluyorum. Ayıp etmişsiniz.

Yani di mi herkes de oluyordur bu. Normal bir durumdur yani.
Herkese olmuyor.
Sevmeden etmeden sırf mantık evliliği yapanlara oluyor.
Istemeyi bile 1 yil öteletmişsiniz.
Yani belli değil mi..

Illa gökten bir yakarış mi gelmeliydi..:olamaz:
Psikolojide inkar durumu denen durumu yaşıyorsunuz.

Maaşı iyi evleneyim olayı ya da mantık evliliği olduğunu ya da sevmediğimi nerden anladınız. Sizi severim. Ama ithamlarınız biraz çirkin olmuş. Benim maaşım gayet iyi. Ailemin durumu gayet iyi. Aklım başımda ki sorguluyorum. Ayıp etmişsiniz.
Çünkü 1 yıl Ötelemişsiniz.
Çok mu seviyorsunuz da 1 yil hiç yoktan ötelediniz?
Neyse ben ayıp etmiş olayım siz seviyor olun.

Mutluluklar..

Herkese olmuyor.
Sevmeden etmeden sırf mantık evliliği yapanlara oluyor.
Istemeyi bile 1 yil öteletmişsiniz.
Yani belli değil mi..

Illa gökten bir yakarış mi gelmeliydi..:olamaz:
Psikolojide inkar durumu denen durumu yaşıyorsunuz.
Evet ötelettim çünkü atandığım yere gitmem gerekiyordu, düzen kurmam gerekiyordu. Düzenimi kurup bi kaç sınavı daha atlatmak istedim. Kafam tamamen rahat olsun istedim. İnkar durumu olduğunu düşünmüyorum, ama görüşünüze saygı duyarım.

Evet ötelettim çünkü atandığım yere gitmem gerekiyordu, düzen kurmam gerekiyordu. Düzenimi kurup bi kaç sınavı daha atlatmak istedim. Kafam tamamen rahat olsun istedim. İnkar durumu olduğunu düşünmüyorum, ama görüşünüze saygı duyarım.
Son tavsiyem size sözlünüz çekici gelmiyorsa evlenmeyin.
Evliliğin cinsellik boyutu var. Zül olur.

Mutluluklar dilerim.

Ben de henüz bekarım ama bazen evlendiğimi düşündükçe kayınvalideymiş işmiş güçmüş karnıma ağrılar giriyor:-) Bu da sanırım evliliğe hazır olmadığımızı gösteriyor. Acele etmeyin önemli olan içinize sinsin

Evet iş ciddiye binince bunlar gayet normal sorular endişelenmeyin umarım güzel evlilik tatlı çocukların olur
Yani bana da öyle geliyor. Ben küçüklükten beri söylerim zaten ben çok zor evlenirim diye. Bugüne kadar hiçbir olaya gözü kapalı dalmadım çünkü. Sorgulayıp, düşünmek yapımda var. Belki arkadaşlarımın evliliklerindeki sıkıntılar da kafamda soru işaretlerine sebep olmuştur.

Nişanlımı görür görmez beğenmiş sonrasında hakkında biraz bilgi edinince işte aradığım insan demiştim..Ama işler ciddiye binince öyle olmadı, bi tedirginlik aldı beni.Bi arkadaş yazmış kuaför zorla mı veriyorlar diye sormuş.Bana da öyle bi espri yapmıştı kuaförüm.Ağlayacaktım nerdeyse :)
İlk bi kaç ay zorlanmalar devam etti.Bi gün dayanamayacak kadar kötü hissettim ve ben de konu açtım buraya.Derdimi de pek anlatamadım çünkü ne olduğunu tanımlayamıyordum :) sadece bi eksiklik hissi vardı sürekli..
Ama geçti.. Düğüne 1.5 ay kaldı ve ona rağmen çok rahatım.Nişanlılık sürecinde daha iyi tanıma şansım oldu.Bunun da yardımı oldu.Şuan şükrediyorum
Bence biraz zamana bırak geçici bi durum olabilir..3 yıllık ilişkin sonuçta iyice emin ol.Hersey gönlünce olsun🙏

Bende de evlenirken aynısı oldu. Uzun süre tek başına mücadele edip kendi ayakların üstünde durduktan sonra bu saydığınız dertlerin altına girip, hayatını tamamen değiştirmek insanı korkutuyor.

Nişanlımı görür görmez beğenmiş sonrasında hakkında biraz bilgi edinince işte aradığım insan demiştim..Ama işler ciddiye binince öyle olmadı, bi tedirginlik aldı beni.Bi arkadaş yazmış kuaför zorla mı veriyorlar diye sormuş.Bana da öyle bi espri yapmıştı kuaförüm.Ağlayacaktım nerdeyse :)
İlk bi kaç ay zorlanmalar devam etti.Bi gün dayanamayacak kadar kötü hissettim ve ben de konu açtım buraya.Derdimi de pek anlatamadım çünkü ne olduğunu tanımlayamıyordum :) sadece bi eksiklik hissi vardı sürekli..
Ama geçti.. Düğüne 1.5 ay kaldı ve ona rağmen çok rahatım.Nişanlılık sürecinde daha iyi tanıma şansım oldu.Bunun da yardımı oldu.Şuan şükrediyorum
Bence biraz zamana bırak geçici bi durum olabilir..3 yıllık ilişkin sonuçta iyice emin ol.Hersey gönlünce olsun🙏
Teşekkür ediyorum. Aileler işin içine girince biraz tedirgin oldum herhalde. Normalde ailelere ikimiz de pek bi şey anlatmayız çünkü. Şimdi onlara karşı da sorumluluk var. Umarım dediğiniz gibi olur.

Merhaba kk ailesi. Nasılsınız. Aslında benim yazdığım dert, dert değil ama bir hafta önce isteme oldu. Her şey daha iyi olacak, kafamda netleşecek derken son bir aydır beni bir korku sardı.

Sürekli biz de ya şöyle sorun yaşarsak, ya bunlar gibi olursak diye düşünmeye başladım. Ve ben şöyleyim böyleyim, şöyle davranırım böyle ederim bak haberin olsun kabul ediyor musun moduna girdim. Hani evlenmeden önce konuşalım her şeyi kafasıyla. Ama sanki biraz da abartıyorum. Bilemedim. Böyle değildim. Rahattım, çok relaks bir ilişki sürdürüyordum. Hallederiz kafasıyla. Çok olumluydum. Ama bu durumu aşamadığımı fark ediyorum. Sürekli aklımda sorular, sürekli sorgulama.

Aslına bakarsanız ben 4 sene atama bekledim. O 4 senede başka durumlardan ötürü de çok sıkıntı çektim. Belki son bir buçuk senedir rahat nefes alabiliyorum. Şimdi evlilik işleri de çıkınca kendimi yine bir cenderenin içine mi atıyorum diye düşünüyorum. Şu anda tek tabancayım sonuçta. Paramı istediğim gibi harcıyorum. İstediğim yere gidip geliyorum. Ev işi yemek derdi yok. Kaynana derdi yok. Ne bileyim. Neden böyle oluyor ben bu durumdan nasıl kurtulacağım.
Insan cıddi bir ıse gırdımi şeytan cok vesvese verir. Yani kücükde degılsınız ılla bırgun evlenıceksınız nir saatten sonra yuva kurmak ıstıyor ınsan dogru kişiyse neden olmasın

Teşekkür ediyorum ama o boyut benim için problem değil, tensel çekim mi ne deniyorsa o var yani. 😂
O zaman evlenin..
Madem çekim var duygu var mantık var.
Evlilik de kendi döngüsünü getirir.. alışma süreci olur ama hemen çocuk olmazsa çözersiniz..:KK66:

Back
X