İşler Güçler Star Tv

fragman çıktığı andan itibaren perşembe günü gelsin diye bekledim sonunda yani

bizim yazlık dizimiz bu .. sanırım yazlık olarak kalmaz kışın da yayınlarsalar izlerim...

sevdim diziyi..
ne zamandan beri, kahkaha attığım dizi yoktu..resmen kahkahalar atıyorum..

hatta oğluşumu yatırıp diziyi izlerken, açıp kapısını yanımıza geldi,
sen gülüyorsun ,ben sıkıcı sıkıcı uyuyorum diye itiraz ediyor..

elif cüzünde -te yi görsen ,smiley zannedersin lafına koptum

Süper bi dizi ailecek izliyoruz,annem bayılıyor.
Ben de Ahmet'i çok beğeniyorum.
Diyemedim ya la.

son bolumde superdi
[video=youtube;WcueAu5A7lI]http://www.youtube.com/watch?v=WcueAu5A7lI[/video]

Son düzenleme:
ay aynı koonuyu bende açtım ama görmemiştim ya müthiş bir dizi insan neşeleniyor ya

acun ılıcalı stara geçtiği için bir çok dizi yayından kalkıyormuş işler güçler de kalkan dizilerin arasındaymış.çok üzüldüm bence eğlenceli
bir diziydi

acun yüzünden güzelim dizi yayından kalkıcak yani
bravo bu tv kuruluşuna
acunun yaptığı hiç bi programı izlemiyordum adam geldi sevdiğim diziyi elimden aldı

acun ılıcalı stara geçtiği için bir çok dizi yayından kalkıyormuş işler güçler de kalkan dizilerin arasındaymış.çok üzüldüm bence eğlenceli
bir diziydi

dizi tuttuğu için mutlaka baska kanal alır gibime geliyor.inşallah oyle olur eşim dizi izlmez hiç sıkıcı ve banal bulur ama buna fena tajkıldı dün beni arıyo iş seyahatindeydi starı aç dedi işler güçler basladı kaçırma:))) koptum gülmekten dedim seninde bu günleirni görecekmiydim :)))

kanalin resmi twitter hesabindan yapilan aciklama" İşler Güçler ve Evlerden Biri yeni sezonda da Star ekranlarında yayınlanacak."

Bugun arkadasım geldi ofise yanıma, oturuyoruz İşler Güclerden bahsetti ve Zehra'nın 'Napak İnanak mı' videosunu seyrettirdi bana.. Cok güldüm ondan sonrada izlemeye karar verdim. Zaten cok begenilmişti, internetten gecmiş bölümlerini seyredecgim

[video=youtube;5dQ6L1I-FOw]http://www.youtube.com/watch?v=5dQ6L1I-FOw[/video]

Son düzenleme:
Zehra'ya da bayılıyorum yahu.Napıyodun dün diyo abisi Mert'le bikaç pozisyon çalışıyoduk diyo

bu aralar yeni gülme sebebim.bi ffıtıfıtıfıtı olsun da perşembe gelsin dio insan.
dizinin tekrarı ne zaman yayınlanıyo peki bilen var mı???

fırsat buldukça yaz sezonunda izleyebildiğim tek dizi...özellikle müziği çok komik ne kadar da datlı bi o kadar farklı ...

Ben cok seviyorum bu diziyi umarim kaldirmazla

Size tavsiyem uskudara giderken dizisini bulup gecmis bolumleri izleyin ayni kadro var cok komik...

üsküdar a giderkeni yayınlıyolar şimdi tv de.
tnt tv2 diye bi kanala dönüştü gündüz vakti 3 -4 gibi heralde yayınlıyolar diziyi

İlk bölümden basladım izlemeye, süpermiş. Müzikleri de cok eglenceli.

Ahmet Kural mükemmel, mimikleri falan.

Bide Sadi cok şirin.

ya bu dizi şahane şahane. şiddetle tavsiye edilir..... :)

ee kızlar yok mu bu dizi hakkında yorumlaaaarr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…