İşler Güçler Star Tv

salih abinin gitgide rolü azaltıldı
cavitin bile daha çok repliği var hiç sevmedim onu zaten:27:
feride diziden ayrılsa iyi olur çok soğuk ne yapsa sempatik gözükmüyor
sadi ve sevgilisi mükemmel bir çift oldular
:16:

bende izlemedim kac haftadir, tadi kacti ne bileyim...sarmiyor eskisi gibi

ilk başlarda daha güzeldi evet.Sonradan diziye dahil ettikleri kişilerde aynı elektriği yakalayamadılar.Mesela o Türkiye Güzeli seçilen kız filan,hiç olmadı yani nebiliym.Ama yine de hala çok komik,ama sonradan diziye dahil olanlarda yapılan yanlış seçim biraz bozdu havasını.Yine de çok komik.Gereksizlerin diziden çıkarılıp devam etmesini dilerim ben,harika bir dizi çünkü :(

Dizi çok güzel de çok geç saatte.Bir de şu maçlar yüzünden yayınlamıyorlar ara açılıyor.

Ben başlıyorum izlemeye ilk 20 dkdan sonra uyuyakalıyorum.İnternetten de izleyemiyorum.Kaç haftadır izlemedim malesef.

bence resmen izlenmesin istiyorlar baştan beri. ilk zamanlarda her şey çok profesyoneldi, sonra bir ara ortalık karıştı limon yapımla, ondan sonra sırf millet ısrarcı diye yapar oldular, eski kalite yok, tuttular büşra yı diziye soktular, uğursuz geldi gitti diziyi bozdu. yoksa oyuncular da espriler de çok güzel. zaten koydukları saatten belli, madem istiyorsunuz oturun bu saatte izleyin, diyorlar. hele son zamanlardaki huzur evi muhabbeti çok saçma. şimdi reklamlarda oynuyorlar her şey ne kadar güzel resmen oyuncuların gözleri parlıyor keşke dizi de öyle olsa. harcadılar canım diziyi...

sanki dizi zorla devam ediyor gibi zaten çoğu gün maç var...ama eski tadı yok,lost versiyonu yaptılar baktılar gitmiyor tıkandı hikaye ,farklı film olayına girdiler
ama yok ite kalka sezonu çıkartırlar .

Leyla ile Mecnun`da da aynı olmuştu.
Yeni karakterler girdikçe orjinalliği gitmişti.
Maalesef İşler Güçler`de eski hali yok.:19:

maç olunca direk yeni bölümü yayınlamıyorlar
baska gün baska saatte de yayınlanabilir
gerçek izleyicisi bir şekilde izliyor ,zaten netten izlenme oranları daha yüksek:34:

Back
X