- 23 Ağustos 2012
- 51.010
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.447
- 898
Öğretmen olmak çoook aşırı zeka gerektiren bir şeymiş gibi konuşmuş bazı öğretmen arkadaşlar. Yani biri de demiş ki atan da göreyim bakayım nsjxsjxjjs. Kadın atanıcam mı demiş yardım istemiş yapabilir miyim demiş? Sataşacak yer arıyorsan git bu hakkı tanıyanlara sataş. Ama yemez. Neyse ben bu "ayhh ben örtmenim harikayım" havalarını atanma sevinçlerine veriyorum bu hanımların :) bravo harika bir meslek insanlar önünüzde eğiliyor atanıp öğretmen olduğunuz için. Çok yaşayın örtmen hanım!!
Aynen katılıyorum
Ne bu öğretmenlerin biz de öğretmeniz havası sanki tıp sanki hukuk altı üstü eğitim fakültesi sanki dünyanın en zor mesleği adımı yazsam girerdim
Eğitim fakültesine girenlerin %99u puanı ona yettiği için ve ataması olduğu için giriyor, bu kadar. Tıp tutup eğitim faküktesine giden mi var??? Öğretmenlerin kendilerini bu bölüme çok bilinçli, çok hevesli girmişler gibi lanse etmeleri komedi
Nerde bu mesleğine aşık örtmen hanımlar, ben çok çok iyi bir Anadolu lisesinden mezunum, tüm öğretmenler hayattan bıkmış ev kadınlarıydı, aşık oldukları için değil maaş için çalışıyorlardı. Bir de yarım gün tabii evle çocukla ilgilenmek kolay bu da var
Şimdi taşlayın umutsuz ev kadınları
Son düzenleme: