• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isletme ve formasyon

Öğretmen olmak çoook aşırı zeka gerektiren bir şeymiş gibi konuşmuş bazı öğretmen arkadaşlar. Yani biri de demiş ki atan da göreyim bakayım nsjxsjxjjs. Kadın atanıcam mı demiş yardım istemiş yapabilir miyim demiş? Sataşacak yer arıyorsan git bu hakkı tanıyanlara sataş. Ama yemez. Neyse ben bu "ayhh ben örtmenim harikayım" havalarını atanma sevinçlerine veriyorum bu hanımların :) bravo harika bir meslek insanlar önünüzde eğiliyor atanıp öğretmen olduğunuz için. Çok yaşayın örtmen hanım!!

Aynen katılıyorum

Ne bu öğretmenlerin biz de öğretmeniz havası sanki tıp sanki hukuk altı üstü eğitim fakültesi sanki dünyanın en zor mesleği adımı yazsam girerdim

Eğitim fakültesine girenlerin %99u puanı ona yettiği için ve ataması olduğu için giriyor, bu kadar. Tıp tutup eğitim faküktesine giden mi var??? Öğretmenlerin kendilerini bu bölüme çok bilinçli, çok hevesli girmişler gibi lanse etmeleri komedi

Nerde bu mesleğine aşık örtmen hanımlar, ben çok çok iyi bir Anadolu lisesinden mezunum, tüm öğretmenler hayattan bıkmış ev kadınlarıydı, aşık oldukları için değil maaş için çalışıyorlardı. Bir de yarım gün tabii evle çocukla ilgilenmek kolay bu da var

Şimdi taşlayın umutsuz ev kadınları

Son düzenleme:
Eskiden öğretmenler şöyle güzeldi böyle egitimliydi derdiniz
O eski bilgi kalitesindeki öğretmenler şuan ki yaslari 60_70_80 olan emekli öğretmenler ilk okul mezunu maksimum ortaokul mezunu öğretmen lisesi mezunuydu...

Neden okadar iyilerdi çünkü maddiyat değil bu işi yapmak için yaratilmislardi
Zira asla para için yapılacak bir iş değil ciddi sabır gerekiyor emekli olana kadar gelişimin bitmiyor

Öğretmen olmak isteyenler ile öğretmen olanlar arasındaki farkı öğrenci de veli de görüyor kendisine verilen hakkı öğretmen olmak isteyen neden kullanmasın
Neden yani
Öğretmenliği sevsem yapabilecegime inansam bende yapardım.

Bir de şunu da kamuoyu ile paylaşayım.bir ara öğretmen alan sınavı netleri haber konusu olmuştu. Işgüzar Medya yine öğretmenleri hedef almıştı.
Bir de A grubunun netlerine bakınız 2 net olan bölüm bile var.tus a dus a falan da bakınız sadece öğretmene yürümekle olmaz

Tüm okul kitaplarını hatmedip alakasız makalelerden çıkan sorular,matematikçilere o olağanüstü işlemler için biz sözelcilere tanınan süre kadar süre verilmesi
16 17 dersten sorumlu olup ösym nin gidip profların bile ihtilaflı olduğu konuları sorması vs vs bunlar çoğaltılır
Şurada bile laf arasında öğretmene giydirenler var.yok imla yok bilmem ne
Sanki imla bir nesli kurtaracak bırakın artık bu işleri
Bırakın da işi erbabı yapsın.öğretmen olmayan bir sürü insan gelmiş burada akıl veriyor.başınıza gelmeden anlamazsınız

Belki fazla tepki verdim ama sinir oluyorum arkadaş Herkes öğretmen bu nasıl dünya

Bu ülkede öğretmenlerin yetersiz olduğunu bir öğretmen olarak ben kabul ediyorum çünkü temel çürük. Verilen eğitim zayıf. Kendi adıma bölümümün eğitimini en iyi veren okulda okudum. Yine olsa yine okurdum ben bölümümü seviyorum çünkü.
Ama işletme mezunu ingilizce dersimize girdi zamanında. Maden mühendisi matematik dersimize girdi. Sosyoloji okumuş arkadaşım ücretli öğretmenlik yapıyor okuma yazma öğretemedi çocuklara benden yardım istiyor. En kötü öğretmenimden bile verimsizdiler. Bu çarpıklığı çok iyi görüyorum, emin olun çocuğunuzun dersine ziraat fakültesi mezunu girse aman canım tabii girecek devlet o imkanı sağlıyor demezsiniz.

Bebişim ben sana acıdım valla öğretmenlik okudum ve iki haftaya atanıyorum senin gibi ne yaptığını bilmeyen biri değilim
Kendine üzül şekerim :KK70:
Bu iibf illerin Öğretmenlere olan çekememezliğini de anlamıom:)
Siz mumkunse atanamayin ya zira uslubunuz bir ogretmene yakişmayacak kadar berbat .

Birgün elimi yüzümü yıkayıp kahvaltımı ettikten sonra siteye gireceğim, meslek içerikli ve ev kadını-çalışan kadın konularında fikrinize saygı duyuyorum, çok haklısınız, rica ediyorum düşüncedir beyan edilmeli, aman efendim ne kadar kibarsınız, Öğretmen Veli elele ev kadınına özgürlük, yaşasın çalışan kadınlar sözlerini duyup duygulanacağım ama sanırım bu yüzyılda bunu görmem mümkün olmayacak, umudum 2325 yılına inşaallah:KK14:

Back
X