Ismail Kuran Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bvrvnkadin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
1
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Kasım ayinin ortasinda büyük ihtimal Ismail bey'e ameliyat oluyorum.Aranizda Ismail bey'e ameliyat olaniniz var mi?Nasil geçti?Memnunmusunuz?
Yardimci olabilirseniz çok çok sevinirim.

Merhaba arkadaslar,

Kasım ayinin ortasinda büyük ihtimal Ismail bey'e ameliyat oluyorum.Aranizda Ismail bey'e ameliyat olaniniz var mi?Nasil geçti?Memnunmusunuz?
Yardimci olabilirseniz çok çok sevinirim.

Merhaba,
Bende İsmail Beye burun amaliyatı yaptırmak istiyorum. Sizin ameliyatınız gerçekleşti mi? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşk.

Bende doktor arastiriyorum. Bende resim görmek istiyorum. Niye kimse yok burada? Neden kimse yazmiyor. Herkezmi memnun???? Ondanmi burasi bos?

Ben ameliyat oldumm sorulara cevap verebilirirmm. Ilk gorusmede fotosop yapti, baya soru sordu isteklerim ustune konustuk ve burnumu inceledi. 300 tl gibi bir ucret aldi

Ben ameliyat oldumm sorulara cevap verebilirirmm. Ilk gorusmede fotosop yapti, baya soru sordu isteklerim ustune konustuk ve burnumu inceledi. 300 tl gibi bir ucret aldi

Ameliat icin ne kadar ödedin? Resmini görebilirmiyim?memnunmusun? Biz dört kisiyiz seni what up gurubumuza almak istiyoruz.numerani özelden yollayabilirmisin.öyle daha iyi sorularimizi sorabiliriz. Tabi sende kabul edersen. Ne olur yardim ettt!!!!:5:

Mesaj atmaya calisiyorum ama yeterince yazi yazmadigim icin ozelden yazdirmiyo :( birazdan yazicam sunu hallediyim
Ameliat icin ne kadar ödedin? Resmini görebilirmiyim?memnunmusun? Biz dört kisiyiz seni what up gurubumuza almak istiyoruz.numerani özelden yollayabilirmisin.öyle daha iyi sorularimizi sorabiliriz. Tabi sende kabul edersen. Ne olur yardim ettt!!!!:5:

Merhaba,

Ben de İsmail Kuran a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Devüasyon ve beraberinde estetik ihtiyacım var. Benimle deneyimimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Burun konusunda hangi doktorlar iyi? Elbette bu briaz da şans ama doktro da önemli. Burada bir Muhammed Dilber bir de Barış Çakır adı geçiyor. Ancak ben bu iki ismin dışındakileri istiyorum. Var mı önerisi olan?
İsmail Kuran'ı çok duydum. Naci Çelik için de çok iyi diyorlar. Onun dışında onlarca isim söyleniyor. Karar vermek de zorlaşıyor.

bende ismail kuranı dusunuyorum. elini en hafif dokotlardan deniyor ama nerdeyse bır senedir araştırıyorum birde okulumun kapanmasını beklıyorum tabi. El hafifliğinden çok dogallıgı ve güzelliğini düşünüyorum acısıdna çok fazla değilim. nolur yardımcı olun çok zor doktor bulmak. herkes baska birini öneriyor :(

Kendisi üniversiteden hocamdır, çok etik , doğal, marifetli, klas bir adamdır :) Abartıya kaçmaz doğal yapar

İsmail Bey’e burun ameliyatı olmuş arkadaşlar , acaba uygunsa benimle mesaj yoluyla burun fotoğrafınızı paylaşabilir misiniz? Ben de kendisine ameliyat olmak istiyorum, ama deneyim duymaya ve fotoğraf görmeye çok ihtiyacım var. Çok sağolun..

Back
X