İsmi gizli tutmak.

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Gün geçmiyor ki eşim yüzünden buralarda yazayım.
Öncelik le belirteyim bu konu benim.

Benim eşim 10 yıldır bir işyerinde çalışıyor
Ve bana isimlerini söylemekten bile gocunuyor seni ilgilendirmez benim arkadaşlarım diyor ve genelde kavga ediyoruz bu konuda.

Mesela dün bir arkadaşi nöbet değişikliği için aramış eşim de beni aradı.o gün bir işin var mı nöbet değişimi istiyor bir arkadaş dedi ben de hangi arkadaşin dedim bi arkadaş ismin ne önemi var bilsen ne olacak diyor.
Ve çok büyük tartıştik.

Yada birinin nişanı oluyor kimin diyorum bir arkadaşin diyor ismini sorunca ne yaocan diyor.
Hayır mantığıni anlamıyorum

Pislik adam bundan boşanmadan bana rahat yok boşanmi da kabul etmiyor.
Bir bisassm alsam çocuğumu gitsem uzaklara başka bir şey istemem...

Muhabbet ederken de mi söylemiyor.

Söylemiyor bı arkadaş diye bahsediyor ismini ne yapican tanımıyorsun bilsen ne olacak diyor

Çok enteresan. Bir insan neden bunu gizleme gereği duysun ki? Hani kadın olsa arkadaşı siz de kıskançlık yapıyorsunuz ondan söylemiyor diyeceğim ama o da değil

hiçbirini tanımadığın için isim belirtmek durumunda hissetmiyor kendini demek ki Ama sen bu adamdan sürekli şikayetçi olduğun için ve pislik adam diye hitap edebildiğin için ayrılman Belki daha sağlıklı olabilir çünkü adamın zaten Her yaptığı batar hale gelmiş konularda gördüğüm kadarıyla

Ayrılmıyor ayrılsa şu dakika ayrılırım.
Bir lirasına bile tenezzül etmem.
Allah'ım belasıni versin başıma bela resmen

Ayrılmıyor ayrılsa şu dakika ayrılırım.
Bir lirasına bile tenezzül etmem.
Allah'ım belasıni versin başıma bela resmen
Neden ayrılmıyor Madem seninle hiçbir şeyini paylaşmak istemiyor sinirli öfkeli de bir adam bekar hayatı Yaşasın daha iyi gerçekten en sağlıklısı ayrılmak olabilir

Arkadaşlarını ismen de olsa tanımak istemenize neden karşı çıkıyor ki? Ben isterim ismen de olsa bilmek.

Bazen benimki atıyorum Osman'la çıktım diyor mesela. Sonra yine geçiyor Osman'ın adı. Aralarındaki ilişkinin samimiyetini falan çıkarabiliyorum bu şekilde.

Hem eşinize bir zararı yok ki bunun. Saçmalamış biraz.

Kavga edecek kadar söylemek istememesi beni üzerdi. Hayatından uzaklaştırmak mı istiyor acaba, sıkıldı mı falan diye düşünürdüm.

Neden ayrılmıyor Madem seninle hiçbir şeyini paylaşmak istemiyor sinirli öfkeli de bir adam bekar hayatı Yaşasın daha iyi gerçekten en sağlıklısı ayrılmak olabilir
Ayrılıp gidip sürteceksin diyor diyor.
Onun da boşanmış bayan arkadaş lari var onlar boşanmış sürtüyor mu diyorum sanane onlardan diyor sen boşanma yi unut diyor ömrünün sonuna kadar beni cekiceksin diyor

Kadının birini durduk yere mimleyip adami canından bezdireceginizi bildiği için size o kozu vermemek için söylemiyor. Size kalsa herkes eşinizin peşinde, herkes artık niyetli.
Eşimin. Peşinde değil bana göre kimse .benim derdim eşimle o pis bir sapik gibi o na buna bakar konularimds hep eşimden şikayetçiyum farkındaysany

Kim bilir onun çevresinde ki kadınlar nasılki, seni onlarla bir tutuyor .. öyle olacağını sanıyor demekki… ben böyle anlarım

Peki neden çekiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…