- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.353
- 178
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Simdi bosamayip bahane buluyorsaniz hic bosayamazsiniz o zamanTanımıyorsunuz bunu tanımıyorsunuz
Korkuyorum o zaten peşimi birakmaz ailemde sırtını dönerEvde kalmayin siginma evine gidin eve de serh koydurun.
Bahane değil korkuyorumSimdi bosamayip bahane buluyorsaniz hic bosayamazsiniz o zaman
yaaaa hayret birsey cidden hem seni kiskaniyor ama kendisi istedigini yapsin beyimiz olmaz öyle evli ciftlerin gizlisi saklisi olmaz birbirinden müge anli nin söyledigi gibiKendi de bana saygı duysa tamam bir şey merak etsin cincigina varan kadar soyletir
Bu kadar korkuyorsaniz baska sehire gidip siginma evine gidin bulamaz zaten siziBahane değil korkuyorum
Ailem karşı .Ee madem boşanmak istiyorsanız neden boşanmıyorsunuz
O zaman nasıl bir lirasına tenezzül etmeden boşanmayı düşünüyordunuz? Adam bosanalim dese siz yan çizersiniz bence şu durumda, boşuna adamın üstüne gitmeyin.Aile me söyledm babam beni bir daha aram bu konu için dedi.
Abim telefonumu açmadı.guzel bir isim yok
Yemin ediyorum şuan bisanalim dese itiraz etmem.O zaman nasıl bir lirasına tenezzül etmeden boşanmayı düşünüyordunuz? Adam bosanalim dese siz yan çizersiniz bence şu durumda, boşuna adamın üstüne gitmeyin.
Ama Onu eşiAskeriyede öyle olsa bi tık rahat olur. Burda herkes kadınnmış,ben de eşimin iş arkadaşlarının adını pek bilmem
askeri ortamda çalışıyor ve bizim asteğmen, bi asker vs diye konuşuyor. kim aradı dersem bi asker diyo mesela
çok da önemli gelmiyor bana
ama dışarıda görüştüğü kişilerin isimlerini sorarsam söyler
Hayır dövme olayı asla olmadı.Bi insana, onun yaptığının aynısını yapmadan akıllanmaz..
yapda görsünnn nasıl birşeymiş. Bi adam aradı napıcan senn kimin aradığını dee geç ..
Yaaaa boş tehtitlere kanmayın anca atar tutar..
çok mu dövüyor seniii.. çokmu şiddet görüyorsun..
sen çok istesen, alır kızını sığınma evine gidersin aslada bulamaz seni..
Sen eşinin flim izlemesine bile kurulmuştun. Saklaması saçma orası ayrı. Biraz önceki yorumlarını okudum mesajımı düzenledim. Kızın hakediyor mu böyle bir aileyi ya yazık günah kıza.Gün geçmiyor ki eşim yüzünden buralarda yazayım.
Öncelik le belirteyim bu konu benim.
Benim eşim 10 yıldır bir işyerinde çalışıyor
Ve bana isimlerini söylemekten bile gocunuyor seni ilgilendirmez benim arkadaşlarım diyor ve genelde kavga ediyoruz bu konuda.
Mesela dün bir arkadaşi nöbet değişikliği için aramış eşim de beni aradı.o gün bir işin var mı nöbet değişimi istiyor bir arkadaş dedi ben de hangi arkadaşin dedim bi arkadaş ismin ne önemi var bilsen ne olacak diyor.
Ve çok büyük tartıştik.
Yada birinin nişanı oluyor kimin diyorum bir arkadaşin diyor ismini sorunca ne yaocan diyor.
Hayır mantığıni anlamıyorum
Pislik adam bundan boşanmadan bana rahat yok boşanmi da kabul etmiyor.
Bir bisassm alsam çocuğumu gitsem uzaklara başka bir şey istemem...
Umarsamadan olmuyor ayrılmayı kabul etsin ne yaparsa yapsın çekmek zorunda mıyımBu kadar nefret edip bela okudugunuz eşinizin açıkçası kiminle konuştugunu niye merak ediyorsunuz ki ?
Hem adamı sevmiyorsunuz hem de değişik triplere giriyorsunuz.
Umursamayın madem.
Kurulmuştum çünkü eminim altında bir şey var .ben tam anlatamıyorum ama eşim tamda anlattığım gibi biri .Sen eşinin flim izlemesine bile kurulmuştun. Saklaması saçma orası ayrı. Biraz önceki yorumlarını okudum mesajımı düzenledim. Kızın hakediyor mu böyle bir aileyi ya yazık günah kıza.
Valla ne diyelim boşanaman diyorsun. Ya kadın sığınma evine gideceksin ya da detaylara takılmadan kendi hayatına bakıp devam edeceksin.vardi burda bir abla adam ne yaparsa yapsın bosanmam meydanı kimseye bırakmam kendi hayatima bakarım o da kendi hayatına baksın diyen.Kurulmuştum çünkü eminim altında bir şey var .ben tam anlatamıyorum ama eşim tamda anlattığım gibi biri .
Oa da yok diyor o zaman da rahat tamam diyorum madem ayrılmıyon bari.Valla ne diyelim boşanaman diyorsun. Ya kadın sığınma evine gideceksin ya da detaylara takılmadan kendi hayatına bakıp devam edeceksin.vardi burda bir abla adam ne yaparsa yapsın bosanmam meydanı kimseye bırakmam kendi hayatima bakarım o da kendi hayatına baksın diyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?