Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli araştırıyorum ama bulabildiğim net bir anlamı yok maalesef
Bence bu guzel bi fikir. Benim adim Nur dersin. Nurda bi kac ay once baya populer olmustu bu tarz benimden felan. Hangi programi acsam, adin ne?? Nur.Ben de çok beğendim.Eski saray isimlerine benziyor Gülendam filan gibi.
Çok rahatsız oluyorsan yeni tanışırken Nur deyip geçebilirsin.
18 yaşındaymışsın.Yaşın ilerledikçe adını daha çok seveceğine eminim.
Ne güzel iste kimsede olmaması bence kötü degil.iyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Çocuğuma orijinal isim koyucam diyenler koşun bak sonra ne oluyo görüniyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Bence çok güzel bir isim. Ben çok beğendim. Nur ismini çok beğeniyordum ama Nurmisal'i ilk kez duydum.iyi geceler herkese,